Arama sonuçlarınız

1. A

Satılık Vitara 12.500

Ynt: Satılık Vitara 12.500

2. A

Satılık Vitara 12.500

Ynt: Satılık Vitara 12.500 94 model motor bakımları komple yapıldıkdan sonra 20.000 km
  3. A

Satılık Vitara 12.500

Özellikleri *motor çok iyi durumda *arazi şanzımanı ve yürüyen aksam çok iyi *1.5 inch yükseltme *6 aylık m.t federal lastik *klima,hidrolik direksiyon ,otomatik dikiz aynalar *lpg ruhsata işli *çeki demiri ruhsata işli.. herşeyiyle eksiksiz bir arazi aracı alanı utandırmaz... 0532 503 2767

4. A

Rota Prenses 5,75

Ynt: Rota Prenses 5,75 Bilgileriniz yeterince aydınlatıcı ,6.60 fisnerman ve 575 rota sınıf olarak farklı dediğinize katılıyorum...her ikisinin ortalaması bir tekneyi tercih ederim. yazdıklarınızdan sonra 5.75 e bakış açım değişti saygılarımla
  5. A

Rota Prenses 5,75

Ynt: Rota Prenses 5,75

6. A

Rota Prenses 5,75

Ynt: Rota Prenses 5,75 Selamlar,hemen hemen yılın 12 ayı hafta sonları denize açıldığım için benim de bu sorular kafamı meşgul etti ve sert havalarda nasıl sonuçla karşılaşacağım konusunda netleşmedim... denize açıldığım yerde yaz sezonu ortalama lodostan 3-5 eser fakat 3 görmek pek nadir...

7. A

Rota Prenses 5,75

Ynt: Rota Prenses 5,75 Selamlar benim merak ettiğim bir tekne bir zaman almayı düşündüm hatta 2 tekne arasınada baya bir gidip geldip 6.60 fischerman rota ile, denizlerdeki performansı, direğin sağlamlığı nasıl merak ediyorum..bide teknenin içinde kaç kişi rahat denize açılabiliyorsunuz...
  8. A

Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Kızıldağ Keşif Gezisi (2 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Kızıldağ Keşif Gezisi (2 Ocak 2011)
  9. A

Garmin Etrex H Hakkında

Ynt: Garmin Etrex H Hakkında Selamlar garmin etrex bende sadece denizde işime yaryor oda denizde extra bir yol olmadığından okun yönüne göre gidip hedefe ulaşıyorum.. hasbel kader dağda birçok yolun kesiştiği bir nokta üzerinden geçiyorsam ortalık birbirine karışıyor.. her geçtiğin çatal...

10. A

Dalış Kazaları Sonrası

Ynt: Dalış Kazaları Sonrası Bilgileri hazırlayana tesekkür ederim gerçekten faydalı olmuş... kurallara yüzde yüz uyum sağlayarak.... mümkün oldğunca deco suz dalış yapmak gerekli... sonuçta çok derine dalmak marifet değil...sağlıklı bir şekilde yaşam boyu bu aktiviteyi yapmayı hedeflemeliyiz...

11. A

Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) 10
  12. A

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) 9

13. A

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) 8
  14. A

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) 7
  15. A

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) 6

16. A

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) 4
  17. A

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) 2
  18. A

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) 1

19. A

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) Yasar hocam bende çok gelmek istiyorum....fakat bu pazar uygun değilim 2 ocak için şartlarımı sonuna kadar zorlarım... ayrıca havaların ısınması yukardaki karların erimesine sebeb ..2 ocakta çok fazla kar olur...
  20. A

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) Selamlar, bende Erdinç beye katılıyorum yasar hocam hacıahmetliye bir parkur yapalım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri