Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Navara Kullananlar
Yani . Zaten ilk araç muhtemelen 3 kapılı bir şey olacak navara falan daha sonra babamız pathfinder la off road a ben kendi arabamla apaçilik yapmaya muhtemel olacaklar bunlar ;D
onuda geçtim bikere auto ya dahi geçmediğini hatırlıyorum köy yolunda camurlu yolda istekle degil mecburi olarak drift yaptım komik ama ilginç ne zaman ne tepki vereceği kestirilemiyor ve işin ilginç tarafı 4 çekere geçmeme isteği sadece 1 kez oldu :-\
patrol masraflı biraz alacaksan standart alıp kendin modifiye et derim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-pick-up-sahibinden-1986-4x4-cift-kabin-temiz-dizel-34362954/detay/
şöyle bir model olabilir mesela ;D
hayırdır abi ;D eğer sadece off road ta kullanıcam diyorsan cj almalısın he yok ben hem off road hem on road kullanıcam diyorsanda navara kalmalı bence ;D
dün akşam araç 3 .kez hortum patlattı yol yağ gölüne döndü allahtan evin yakınlarında oldu da gece eve rahat gidebildim fakat iyice soğudum artık arabadan :-\