Arama sonuçlarınız

1. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar eski gibisi varmı ;D

2. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar büyük konuşma ;D ;D
  3. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar doğuş usta güle güle kullan yavaş yavaş oluyor araç sırada snorkel var sanırım ;D

4. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar şu aralar kia cerato koup hoşuma gidiyor ama dur bakalım hayırlısı ;D
  5. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Yani . Zaten ilk araç muhtemelen 3 kapılı bir şey olacak navara falan daha sonra babamız pathfinder la off road a ben kendi arabamla apaçilik yapmaya muhtemel olacaklar bunlar ;D

6. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar güzel fakat pathfinderın yerini tutmaz gibi geliyor ;)

7. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar 230 hp mis gibi ufak bi yazılımla olur sana 250 hp 8) ;D
  8. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar günaydın arkadaşlar V6 Navara hakkında ne düsünüyorsunuz ?
  9. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar kesinlikle ;D

10. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Mt ile uğraşmayıp arazi için direk 4 adet traktör lastiğimi taksam arabaya ne yapsam ;D

11. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar onuda geçtim bikere auto ya dahi geçmediğini hatırlıyorum köy yolunda camurlu yolda istekle degil mecburi olarak drift yaptım komik ama ilginç ne zaman ne tepki vereceği kestirilemiyor ve işin ilginç tarafı 4 çekere geçmeme isteği sadece 1 kez oldu :-\
  12. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar garip açıkçası benim araba bi ara 4 Lo ya geçmiyordu şu an ne durumda denemedim açıkçası :-\

13. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar araç giderken denedinmi abi ?
  14. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar patrol masraflı biraz alacaksan standart alıp kendin modifiye et derim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-pick-up-sahibinden-1986-4x4-cift-kabin-temiz-dizel-34362954/detay/ şöyle bir model olabilir mesela ;D
  15. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar hayırdır abi ;D eğer sadece off road ta kullanıcam diyorsan cj almalısın he yok ben hem off road hem on road kullanıcam diyorsanda navara kalmalı bence ;D

16. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar teşekkür ederim aracı normale döndürdük fakat bir daha aynı sorun olmaması için ne yapmak lazım ???
  17. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar evet abi sanzuman pompası .Bülent abi serviste sıkı bir kontrolden geçirecegim bakalım neler çıkacak
  18. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar teşekkür ederim abi valla anlamadımki durduk yere oluyor 3. kez oldu dün akşam artık satmaya ramak kaldı :-\

19. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar dün akşam araç 3 .kez hortum patlattı yol yağ gölüne döndü allahtan evin yakınlarında oldu da gece eve rahat gidebildim fakat iyice soğudum artık arabadan :-\
  20. A

2008 Nissan Pathfinder Off Road Hazırlıklarına Başlandı

Ynt: 2008 Nissan Pathfinder Off Road Hazırlıklarına Başlandı teşekkür ederim ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri