Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)
Benim makinama takılan en güzel video bu olsa gerek bir yanda vinçlenmiş bir araç diğer tarafta unimog bir araç çekiyor diğer yanda 4.0 litre çamuru yardıra yardıra geliyor.. :)...
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)
Benim açımdan unutulmaz güzellikte bir gezi oldu sanaldaki dostlukları reale taşıyıp dostlar ile bir arada aynı çamura bulanıp aynı kereye gülümsemek harika idi emeği geçenlere sonsuz teşekkürler...
Ynt: TÜVTÜRK Yetkilileri İle Off-Road Araçları Hakkında Toplantı
Bilgilendirme için teşekkürler...
Ben geçen hafta aracıma muayne yaptırdım anlatıldığı kadar zor olmadı bir kaç hafif kusurla geçtim.
Arazi taşıtlarının muayne süresini 1yıldan 2 yıla çıkarılması iyi oldu aynı çileyi 365 günde bir...
Ynt: Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj...
İlk kez yapılmak istenen uğraşlarda fire olur gece rüyanda çalışırsın yap boz olmadı tekrar vs vs..
Sonuçta bende otomotiv işiyle uğraşıyorum ustanın verdiği emeği burdan bakınca görebiliyorum... ;) ;)
kolay gelsin...
Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu
Ad - Soyad: Feridun Turna
Doğum Tarihi ve Yeri: 1973 - İstanbul
Memleket: Derepazarı / Rize
Semt: Bayrampaşa
İlgi Alanı: Kara ve deniz avcılığı OFF ROAD + FEROZA
Ynt: Lada Niva Almalı mıyım?
1991 ve 1995 model arasında 2 lada niva aracım oldu yaklaşık 3.5 yıl kullandım nivayı aldığım zaman çok sevinmiştim fakat sattığım zaman daha çok sevindim ;D ;D
Bence fikrini tekrar gözeden geçir bütçeni zorla derim.... ;) ;)
Polimik yaratmak amaçlı değil sadece...
Ynt: Satılık 235/75/15 Goodyear MTR
Bayram özelden msj yazamıyorum msj sayım yeterli gelmiyor..
4 adet lastiğin fiyatı 550 tl. tel no yazılı beni ararsan gerekli yardımı yaparım hatta araç üzerinde deneme şansımız bile olabilir...
Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın
Biri benimi çağrdı ;D
Deniz bende senin gibi bu sevdaya gönül vermiş biriyim göl ve deniz olarak amatör balık avı ile ilgileniyorum.
Kendime ait bir video iyi seyirler...
zodiac tipi bot ve 15 bg motor ilgilenen arkadaşlar verdiğim linkten bana ulaşabilirler..
http://www.sahibinden.com/3_20_bot_15_bg_4_zamanli_motorWQQaXQQ7663853WQQpXQQdisplayitem
Ynt: 21 Ekim Balaban Off-Road Gezisi
Balaban parkuru ayrı bir zevk bende sizlere katılmayı çok isterdim ATV li GALİP ve BÜLENT abiye bir selamda benim adıma sölerseniz sevinirim 500 evlerden feridun
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
huntercemal abi hoşgeldin bende siteye yeni katılımcı oldum fakat tanıdık simaları burda görünce geç kaldığımı anladım iyi muhabbetler..