Ynt: 21 Ekim Balaban Off-Road Gezisi
Herkese selam.12 araçla katıldığımız Balaban parkurunda kısa bir gezintiden sonra umduğumuz çamuru bulamadığımız için oradan Alibeyköy Barajına yöneldik.Biraz da zamanımız yolda ve araç arızaları ile kayboldu.Benim Acmat mazot otomatiğinde su koyverdi.Suat Kabal'ın CJ 6'sı da kilit problemi çıkardı.Yine de gündüzü ve gecesi ile güzel bir gündü.Katılan herkese çok çok teşekkürler.
Ancak ben şahsım adıma pek keyif aldığımı söyleyemem.Nedeni ise dün ülkemizde yaşanan malum olaylar.Radyodan kötü haberler gelmeye başladıkça , bir ara duraladım ve biz oralarda ne ile uğraşırken , ülkemizin başka topraklarında neler olduğunun iç muhasebesini yapınca moralim oldukça bozuldu.
Tayfun kardeşim haklı , belki bu forum bu tip yazıların yeri değil ama , acıyı da paylaşmazsak , iyi şeylerde ve güzel günlerde buluşmanın bir anlamı kalmıyor ki.
Buradan kendi adıma tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Şehit ailelerinin sızılarını duyuyor ve acılarını paylaşıyorum.Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.
Bu işlere alet olan , işbirliği yapan ve bizzat bulaşan her türlü iç ve dış unsuru da şiddet ve nefretle kınıyorum.
Geziye katılan araç listesi
4 Niva
2 CJ
2 Toyota
1 Suzuki
1 Acmat
1 Ranger
1 Rangerover
Tüm üyelerimize sevgi ve saygılarımla