Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nadir abi valla resimler süper can kardeşimin ve senin elleriniz dert görmesin hele kırmızı bir lada var o ne öyle maşşallah breh breh acmatı ne yaptınız abi valla ben hep maşşalah dedim abi hem acmata hem ranger'a nazar bana ait değil yani :-[ :-[ ama bu benim ikinci gezimdi sabahtan başlayan uğursuzluk bana ait olabilir :'( ilk gezimdede benim şanzımanı şilede bırakmıştım yani bana; yahu fatihçim sen gezilere gelme biz sana uzaktan kumandalı cip alalım onunla oyna bi kenarda derseniz makus talihime katlanırım ;D ;D ;D hatta ben oyunlaradamı gelmesem koca organizasyon yazıktır yahu : sizler ve sizin gibi değerli birçok arkadaşla tanışmak benim içim herşeyden daha önemli ve değerli.teröre kurban verdiğimiz şehitlerimiz için nadir abinin yazdıklarına katılmamak elde değil merhum kardeşlerimize allahtan rahmet diliyorum.
suat abi arabam kemerburgazda kaldığı ve kimseye yük olmak istemediğim için alperle(mavi jimny)döndüm tabi salatayı gene yiyemedim abi nolcak benim salatayla hasretim ferhat ile şirin kerem ile aslı nasıl kavuşamadıysa bende kavuşamadım du bakalım bi kurşun döktürüp geleyim belki ercovada yerim salatadan 8) 8) senin cj yaşıyacakmı abi alibeyköyde oluk oluk yağ akıtıyodu yağı yerde kalmayacaktır heralde ercovada ;D ;D ;D
hayran olmamak elde değil...en kısa zamanda bi niva edinmeye bakacağım ...tavsiye olursa özelime yazabilirsiniz.bu arada ben hakan 32 yaşında su ürünleri mühendisiyim