Gezenbilir Balaban Off-Road Gezisi (21 Ekim 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sduran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,745
Ynt: 21 Ekim Balaban Off-Road Gezisi

634952.jpg

634953.jpg

634954.jpg

Etiketler

nadir abi valla resimler süper can kardeşimin ve senin elleriniz dert görmesin hele kırmızı bir lada var o ne öyle maşşallah breh breh :eek: :eek: acmatı ne yaptınız abi valla ben hep maşşalah dedim abi hem acmata hem ranger'a nazar bana ait değil yani :-[ :-[ ama bu benim ikinci gezimdi sabahtan başlayan uğursuzluk bana ait olabilir :'( ilk gezimdede benim şanzımanı şilede bırakmıştım yani bana; yahu fatihçim sen gezilere gelme biz sana uzaktan kumandalı cip alalım onunla oyna bi kenarda derseniz makus talihime katlanırım ;D ;D ;D hatta ben oyunlaradamı gelmesem koca organizasyon yazıktır yahu ::smiley: sizler ve sizin gibi değerli birçok arkadaşla tanışmak benim içim herşeyden daha önemli ve değerli.teröre kurban verdiğimiz şehitlerimiz için nadir abinin yazdıklarına katılmamak elde değil merhum kardeşlerimize allahtan rahmet diliyorum.

suat abi arabam kemerburgazda kaldığı ve kimseye yük olmak istemediğim için alperle(mavi jimny)döndüm tabi salatayı gene yiyemedim abi nolcak benim salatayla hasretim ferhat ile şirin kerem ile aslı nasıl kavuşamadıysa bende kavuşamadım du bakalım bi kurşun döktürüp geleyim belki ercovada yerim salatadan 8) 8) senin cj yaşıyacakmı abi alibeyköyde oluk oluk yağ akıtıyodu yağı yerde kalmayacaktır heralde ercovada ;D ;D ;D

Mustafa ağabey nezdinde geziye katılan tüm arkadaşlara dostlukları için teşekkürler, takım ruhu ve dayanışma için tebrik ediyorum.

Yemek faslına kalamadım, önerim; bir dahaki gezide yemeği önce yiyelim, ne olacağı belli olmuyor :smiley:
Nadir Ağabey araba çok üzmedi inşallah.

Selamlar,

resimlerden anlaşıldığı kadarı ile keyifli bir gezi olmuş emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

86fv9.jpg

hayran olmamak elde değil...en kısa zamanda bi niva edinmeye bakacağım ...tavsiye olursa özelime yazabilirsiniz.bu arada ben hakan 32 yaşında su ürünleri mühendisiyim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR