Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar beni hatırladınızmı gezideki tek motorcu bayram bundan böyle bende sizlerleyim belki gezilertinize motorumla ilerleyen zamanlarda eşlik edebilirim
sizlerede günaydın emin olunki gezilerinize katılmak için zaman ayarlaması yapmaya çalışaçam bunlarda benim elimdeki fotolar bakalım sizde açılacakmı arkadaşlar kahvaltıdansonra bi gazi yapayım dedim topkapıdan gaziye yolum ve devamı
agaçların altından başlayıp süre giden serüvenin başlangıcı
işte benim içimin cız ettigi an bu an resim çektim azdaha ileri gittim döndügümde yerde yatıyordu aman diyim koşarak kaldırmaya gittim resimlerde mevcut
daha sonra yukarılarda gezenbilir.com un üyelerini gördüm
sizlerede günaydın emin olunki gezilerinize katılmak için zaman ayarlaması yapmaya çalışaçam bunlarda benim elimdeki fotolar bakalım sizde açılacakmı arkadaşlar kahvaltıdansonra bi gazi yapayım dedim topkapıdan gaziye yolum ve devamı
agaçların altından başlayıp süre giden serüvenin başlangıcı
işte benim içimin cız ettigi an bu an resim çektim azdaha ileri gittim döndügümde yerde yatıyordu aman diyim koşarak kaldırmaya gittim resimlerde mevcut
daha sonra yukarılarda gezenbilir.com un üyelerini gördüm
benm birini ekleyemedim derken 2 adet eklemişim arkadaşlar nasılsınız o akşam ben sizi dertlerinizle baş başa bıraktım fakat gitmek zorundaydım evde çocuklar beni bekliyor ve sabahında iş vardı neyse hafta sonları boş zamanlarımı sizinle birlikte deyerlendircegime göre bundan sonra hep birlikte olacagız demektir iyi sürüşler saglıcakla kalın arkadaşlar
teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk sizin ilgi alakanız ve yakınlıgınız beni buralara kadar getirdi umarım bundan sonra daha güzel ve daha iyi aktivitelerinizde yer bulurum sizinle olmak benim için ayrıcalık olacaktır saygılarımla