Arama sonuçlarınız

1. euzlu

Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı)

Ynt: Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı) 16" lik ET -25jant epey var piyasada, gerçi sizin yerinizde olsam 245 taban yerine 265 taban alırdım, hatta jant lastiği beraber alırdım :)), ama 16 lastiği madem aldınız şimdi 16" jant alın derim, pdw veya Jaws marka mickey thomson klasik...

2. euzlu

Amortisor

Ynt: Amortisor Nereden yzzıyorsunuz bilemiyorum sncak Şaşmaz da Adnan usta var, tornacı, Mükemmel iş yapar, muhtemelen kalıp da vardır ön arka, tlf;0 (531) 964 63 67, maliyet 350-400 tl civarında olur tahminen, konuşursunuz, selamlar...
  3. euzlu

Amortisor

Ynt: Amortisor Özel bir marka öneremeyeceğim ancak Ofrroadaksesuar.com "cüneyt avdan" ın web sitesinde monroe marka var, Ankarada oto Kaya "necati" yi arayabilirsin, onda her çeşit uygun fiyata vardır, , kıyaslamalı bilgi de verir, webden tlf var sitelerinde, mailorder ile taksitlendirir ...

4. euzlu

Amortisor

Ynt: Amortisor Orijinaller patlak değilse onlarla devam et.... Yükseltmen zaten Get, daha fazla yükseltmeyeceksenizde farklı bir yay amortisöre gerek yok... Sağlamlarsa değiştirme, boşa masraf edersin...
  5. euzlu

Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı)

Ynt: Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı) Hiç bir Wj kasa, ZJ den aldığın keyfi vermez, bunu halen Wj kullanan ama bu güne kadar 3 ZJ ve 2 Wj sahibi olmuş biri olarak yazıyorum ;D ;D ... Lastik jant işine gelince; şaşmazda HMC Murat ustaya sorarsan sana tornacı Adnan ustayı tarif...

6. euzlu

Satılık - 1994 Model Toyota Runner 3.0TD - SATILDI

Sevdiğim bir araçtı, fotoğrafları bekliyoruz heyecanla...

7. euzlu

Grand Cheroke Zj Alıyorum

Ynt: Grand Cheroke Zj Alıyorum 4.0 ile 5.2 nin yakıtları arasında öyle çok büyük bir fark yok, yapman gereken 96 model ve üstü, mümkünse Avrupa versiyon bir alet almak (ön çamurluklarda yan sinyal olanlar Avrupa versiyondur, mil değil, Km olarak göstergeleri mevcuttur) 96 ve üstünde iç tasarım...
  8. euzlu

Grand Cherokee WJ (1999-2004) 4 adet helezon yay 2" Yükseltme yayı

Ynt: Grand Cherokee Wj (1999-2004) 4 Adet Helezon Yay 2" Yükseltme Yayı Zj ye uymaz maalesef
  9. euzlu

93 Grand Cherokee 5.2 Akü Voltajı Marşa Basmadan Önce Kaç Olmalıdır?

Ynt: 93 Grand Cherokee 5.2 Akü Voltajı Marşa Basmadan Önce Kaç Olmalıdır? verileriniz normal, yalnız kontağı kapatırken tam size kadar çevirip anahtarı çıkartmayın, dikkat ederseniz bir seviye önce bir çıkıntı vardır kontak üzerinde, tam dip çevirip kapatıldığında artık ne halt oluyorsa akü çok...

10. euzlu

Ynt: Grand Cherokee Wj (1999-2004) 4 Adet Helezon Yay 2" Yükseltme Yayı Üstte varmış, prdn

11. euzlu

Ynt: Grand Cherokee Wj (1999-2004) 4 Adet Helezon Yay 2" Yükseltme Yayı Düşünülen rakam??
  12. euzlu

Wj Grand Cherokee İçin Fabrikayon 30 Mm Spacer/flanş

aracıma offsetli jant alacağımdan satıyorum.... saplama somun dahil... offroad aksesuardan 2 ay önce aldım... 5x127 bijon aralığı.... en dayanıklı ve en hafifi alüminyum bileşiğinden imal edilmiştir... 30 mm enindedir.... faturalı olduğundan el yapımı torna işi malzemeler gibi merkezi sıfırlama...

13. euzlu

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak sanayi değil, oldukça büyk bir galeridir, kendisi çok ciddi bir offroad cudur... 0 (532) 356 00 06 0 (262) 335 55 33 tem üzerindeydi yeri : ))
  14. euzlu

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak aracı tanımıyorum ancak düzgün duruyor, o bölgede Özdağlar otomotivde "Mustafa Özdağ" dan rica edebilirsin, gezenbilirci olarak : ))
  15. euzlu

93 Zj 5,2 Tadilat İçin Bir Kaç Soru ?

Ynt: 93 Zj 5,2 Tadilat İçin Bir Kaç Soru ? teyp için servis direktmen sistemden sahbinin siz olduğunu teyit edip öyle kodu paylaşıyor..

16. euzlu

93 Zj 5,2 Tadilat İçin Bir Kaç Soru ?

Ynt: 93 Zj 5,2 Tadilat İçin Bir Kaç Soru ? LPG için Kadosan Sanayi Sit./Ümraniye-ÜÇEL otogaz, tek geçerim, %200 işçilik ve esnaflık var, tecrübe alt yapı da cabası... araç ruhsatta üstünüze ise yetkili bayide pc ekranından görüp şifreyi size verebiliyorlar..
  17. euzlu

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? xlms green arkadaşım, bu işlemin uygulanma detaylarını paylaşabilirsen sevinirim.... herkese kolay gelsin...
  18. euzlu

get yukseltme ile maximum kac inc ?

Ynt: Get Yukseltme İle Maximum Kac İnc ? 2" get yükseltme, 31" lastik ile durum...

19. euzlu

get yukseltme ile maximum kac inc ?

Ynt: Get Yukseltme İle Maximum Kac İnc ? Bakın sevgili dostlar, ZJ lerde get ile 3", yani yaklaşık 7,5 cm e kadar çıkabilirsiniz, bu rakamın özellikle direksiyon sisteminde gereken deve boynu modifikasyonu gerektirmediği ustalarca söylenmektedir, peki gerektirirse ne olur, tahmini 275-300 TL...
  20. euzlu

Grant Cheroke 2.7 2004

Ynt: Grant Cheroke 2.7 2004 Hepsi şyidir ama Murat usta şahsi tercihimdir, yoksa ystalıklarına bişey diyemeyiz hiçbirinin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

SON KONULAR

Geri