93 Zj 5,2 Tadilat İçin Bir Kaç Soru ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan guney_34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,464
G

guney_34

Ziyaretçi
Selam arkadaşlar aracımı yeni aldım 93 zj 5,2 ve tavan döşemesi sarkmış bunu yapmak için 300 tl istediler sadece kumaşı degişicek
orjinal teyp kodu şifresi yok nerden bulurum ve bu kapı pimleri ne kadardır bi kaportacı 600 tl dedi ve aynı kaportacı kapı fitillerine 600 tl dedi ama ben karşıdan ikitelliden 240 tl ye aldım ve anadolu yakası lpg den anlayan usta tavsiyesi lpg beyni zavoli yardımlarınız için şimdiden tşkrler .

Etiketler

Ynt: 93 Zj 5,2 Tadilat İçin Bir Kaç Soru ?

LPG için Kadosan Sanayi Sit./Ümraniye-ÜÇEL otogaz, tek geçerim, %200 işçilik ve esnaflık var, tecrübe alt yapı da cabası... araç ruhsatta üstünüze ise yetkili bayide pc ekranından görüp şifreyi size verebiliyorlar..

euzlu' Alıntı:
LPG için Kadosan Sanayi Sit./Ümraniye-ÜÇEL otogaz, tek geçerim, %200 işçilik ve esnaflık var, tecrübe alt yapı da cabası... araç ruhsatta üstünüze ise yetkili bayide pc ekranından görüp şifreyi size verebiliyorlar..
Çok saol erdogan abi bilgilendirme için üçel otogazı bende biliyorumda abi onlar zavoliye bakmıyolarki 2 eski arabamada orda taktırdım lpg yi bende çok memnun kaldım emreyi de tanırım ordaki ama zavoliye bakmıyolar biliyorum bi arayıp sormak lazım bu şifre konusunda teyibi söküyolarmı abi yerinden ?

euzlu' Alıntı:
teyp için servis direktmen sistemden sahbinin siz olduğunu teyit edip öyle kodu paylaşıyor..
[/
Saol erdogan abi artık pazartesiye kaldı arabayı bakıma bıraktım güzel bi bakımı olsunda hemen pazartesi teyp işini cözücem abi sessiz sessiz olmuyo :smiley:

euzlu' Alıntı:
teyp için servis direktmen sistemden sahbinin siz olduğunu teyit edip öyle kodu paylaşıyor..
Saol erdogan abi valla bu iyi oldu arabayı bakıma bıraktım orçun ustaya cıksın pazartesi ilk işim tep işini halletmek sessiz sessiz olmuyo gerci arabanın sesi yeter ama olsun :smiley:

Ya abi bu abs beyni ne kadardır acaba tırt tırt diye vuruyo onu degişmek lazım yada tamiri varmı acaba ?

Evet abilerim arkadaşlarım 2 inç get ile biraz yükseltmek ve lastik jant takmak istiyorum bu getleri nerden temin edebilirim ve lastik jant şimdilik cıkma düşünüyorum biraz yardımcı olursanız sevinirim .

ikitelli eskop sanayi sitesinde ramazan beyde var 6,5 cm 0 (538) 354 60 38 jant lastik icinde bahcesehir birlas a bakarsan ellerinde mickey tompson jant var lastikde var envai cesit

oguzhan3434' Alıntı:
ikitelli eskop sanayi sitesinde ramazan beyde var 6,5 cm 0 (538) 354 60 38 jant lastik icinde bahcesehir birlas a bakarsan ellerinde mickey tompson jant var lastikde var envai cesit
saol oguzhan ama getleri orjinal almak istiyorum herhalde yabancı sitelerden falan yurt dışından getirtmek gerekiyor yada fazla bişiler degiştirmeden get ile nasıl kaldırırım onu çözmem lazım ama jant lastik işine girişicem bahçeşehir baya uzak kalır bana ama giderim sorun degil acaba anadolu yakasında varmı bunları tedarik edebilecegim yer ?

orjinal get diye bisey duymadim ben.yaylarin uzerine takoz koyucaksin iste,yukseltme kiti istiyorsan 2500tl den basliyor 3,5-4inch.su sekilde oluyor bu isler;6,5cm 2inch e tekabul ediyor galiba hic bir sey gerekmeden orjinal halinin uzerine yapabiliyorsun.daha yuksek istiyosan kit halinde alicaksin.benim bahsettigim getleri 200liraya veriyordu ramazan bey

peki bunları takıcak ve ayarları falan yapıcak iyi bir usta varmı acaba amartisörleri falan degişştirsekmi bi usta bulmak lazım .

amortisoru degistirirsen saglikli olur,degistirmesende orjinal amortisorun boyu yeter bence.bunlari taktiktan sonra rot ayarini yaptiriyosun bu kadar.eger ikitelliden alirsan getleri bahcesehire de gelirsen burda hem taktirriz hem lastiklere bakarsin hemde bi offroad camiasi gorebilirsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.