Arama sonuçlarınız

1. akın61

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası koptum :)

2. akın61

Takas Etmek İstiyorum ama Satabilirimde

Bizim amca oglu kafayi kirmis arabayi 35 lastige cikariyor.. kaporta boya falanda yaptirdi ne diyim usta Allah bize akil versin :-)
  3. akın61

Takas Etmek İstiyorum ama Satabilirimde

hayırlısı olsun orhun usta.... kaçırmamak lazım aslında bu cengaveri...

4. akın61

SATILIK..... TROLL A Çadır (Eusebio marka)

Ynt: SATILIK..... TROLL A Çadır (Eusebio marka) önce kullanmayı öğretmen lazım abi ne zaman gidiyoruz? :)))))))))
  5. akın61

Ynt: SATILIK..... TROLL A Çadır (Eusebio marka) çadırı teslim aldık teşekkür ederim Kadir abi... başka çadırın yoksa konu kapanabilir :)

6. akın61

Mercedes G mi? yoksa Unimog mu?

Ynt: Mercedes G mi? yoksa Unimog mu? tabiki unimog

7. akın61

Lastik konusunda yardım.

Ynt: Lastik konusunda yardım. ne amaçla kullanacağın önemli arazi ağırlıklı ise ok 144 ten şaşma derim
  8. akın61

yeni aracimi aldim)

Ynt: yeni aracimi aldim) nacizane tavsiyem... söylediğin yerleri bir şekilde tarif ederiz sendee bir şekilde ulaşırsın lakin mühim olan aracı tecrübe edeceğim diye gidip offroad tan nefret ederek geri dönmemendir. onun için en az iki araç olmanızda yarar var. teşekkür ederim.
  9. akın61

YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7

Ynt: YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7 araç diri duruyor ama dediğim gibi özellikle taban saçı ve çürüklere bakmak lazım.

10. akın61

YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7

Ynt: YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7 bir nivacı olarak sana söyleyeceğim yegane şey yüksek model araç almandır. aracın bakımları ne kadar yapılırsa yapılsın kupa şase olmasından dolayı şayet alt taban saçlarında çürükler var ise veya ehil olmayan...

11. akın61

Ynt: SATILIK..... TROLL A Çadır (Eusebio marka) haziran 20 ye kadar bekleyebilirsen bahsi geçen meblağ üzerinden talibim abi :) hanım konusuna gelince aynı dert binde de var şu offroad ve kamp olayını sevdiremedim gitti. doğa diyorum yeşillik diyorum stres yok diyorum ama namümkün :P
  12. akın61

Ynt: SATILIK..... TROLL A Çadır (Eusebio marka) acelelm yok demiştin abi ?

13. akın61

Satılık Askeri Tulum ve Mat

tanıştığımıza tekrar memnun oldum. güzel muhabbet içinde teşekkür ederim.
  14. akın61

ee artık iyi sabahlar size. bu saatten sonra uykuda uyunmaz :)
  15. akın61

pazar akşam üstü müsaittir telefonum0507 3960058 ismim mahmut. ilginize teşekkür ederim.

16. akın61

bende eyüp g.o.paşa civarındayım ne zaman müsait olursunuz?
  17. akın61

ciddiyseniz talibim :) fiyatta gayet iyi
  18. akın61

aşağı yukarı bi fiyat verseniz daha iyi olucak gibi.. piyasasını bilmediğimiz bir ürün hakkında fiyat verip komik duruma düşmesek ve halk tabiri ile ölücü olmayalım.

19. akın61

Fikirleriniz benim için önemli...

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... estağfurullah hocam.... benim şimdiye kadar öğrendiğim birşey var 3 senelik offroad hayatımda VAR JAPON YOK SIKINTI
  20. akın61

Fikirleriniz benim için önemli...

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... vitara her konuda arazi performansını ıspat etmiş bir araç. 1,6 motor olması yakıt konusunda da diğerlerine göre daha cimri olmasını sağlıyor (lpg ile) zaten benzinli motorun bakımı dizele göre çok daha ucuz. açacağı arızalar dizele göre daha hafif. (e...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri