Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: yeni aracimi aldim)
nacizane tavsiyem...
söylediğin yerleri bir şekilde tarif ederiz sendee bir şekilde ulaşırsın lakin mühim olan aracı tecrübe edeceğim diye gidip offroad tan nefret ederek geri dönmemendir. onun için en az iki araç olmanızda yarar var.
teşekkür ederim.
Ynt: YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7
araç diri duruyor ama dediğim gibi özellikle taban saçı ve çürüklere bakmak lazım.
Ynt: YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7
bir nivacı olarak sana söyleyeceğim yegane şey yüksek model araç almandır. aracın bakımları ne kadar yapılırsa yapılsın kupa şase olmasından dolayı şayet alt taban saçlarında çürükler var ise veya ehil olmayan...
Ynt: SATILIK..... TROLL A Çadır (Eusebio marka)
haziran 20 ye kadar bekleyebilirsen bahsi geçen meblağ üzerinden talibim abi :) hanım konusuna gelince aynı dert binde de var şu offroad ve kamp olayını sevdiremedim gitti. doğa diyorum yeşillik diyorum stres yok diyorum ama namümkün :P
aşağı yukarı bi fiyat verseniz daha iyi olucak gibi.. piyasasını bilmediğimiz bir ürün hakkında fiyat verip komik duruma düşmesek ve halk tabiri ile ölücü olmayalım.
Ynt: Fikirleriniz benim için önemli...
estağfurullah hocam.... benim şimdiye kadar öğrendiğim birşey var 3 senelik offroad hayatımda VAR JAPON YOK SIKINTI
Ynt: Fikirleriniz benim için önemli...
vitara her konuda arazi performansını ıspat etmiş bir araç. 1,6 motor olması yakıt konusunda da diğerlerine göre daha cimri olmasını sağlıyor (lpg ile) zaten benzinli motorun bakımı dizele göre çok daha ucuz. açacağı arızalar dizele göre daha hafif. (e...