yeni aracimi aldim)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KOSTANZA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,045

KOSTANZA

Ana Kamp
Yer
istanbul
herkese selamlar). bende aran›za yeni katildim. hatta bu hafta sonu ilk kez araziye ciktim ama yolun daha cok basindayim. araci yeni aldim, 2003 liberty. yalniz istanbulda parkurlari tam olarak bilmiyorum ciftalan yonune gidip bazi yollara girdim ve beni ufak göllerin oldugu biyere cikartti. sonra yalniz olduum icin geri döndüm daha fazla ilerleyemedim zaten altini da fena vurdum suyun icinde kaya varmis.. mesela isoff parkuru diyorlar orayi aradim sitede nerde olduunu ama bulamadim, yazdiklarimi görenler tarif ederse cok sevinirim.. isoff disinda da önereceginiz yerler varsa yine sevinirim.. asinda aradigim, araci test etmek icin bi parkur.

bu arada lopez yolu denen yeri aradim ama onuda bulamadim ilginctir orada kime sorsam bilemedi..

Etiketler
Ynt: yeni aracimi aldim)

nacizane tavsiyem...

söylediğin yerleri bir şekilde tarif ederiz sendee bir şekilde ulaşırsın lakin mühim olan aracı tecrübe edeceğim diye gidip offroad tan nefret ederek geri dönmemendir. onun için en az iki araç olmanızda yarar var.

teşekkür ederim.

İlk kez araç alarak ,ilk kez araziye çıkmak ve yalnız olmakla ilgili bence bu konuyu oku......
Lopez ile ilgili ;bence daha çok şey oku.......Ve öncelikle kendi aracınla değil,daha önce girmiş arkadaşların yanında ,sağ koltukta önce gir......Benden küçük tavsiyeler.....Uyarsan da sen bilirsin ,uymazsanda.....Yeterki kendine zarar verme...Kolay gelsin....

Lopezden birkaç kare...bir fikir verir sanırım...

388180_10151145887070007_508435006_22087469_2011740111_n.jpg

388546_10150550311505127_592820126_10706110_369247222_n.jpg

Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bende ilk fırsatımda bir araç alacağım offroada uygun, inşallah :smiley: Offroad gezilerine de fırsat buldukça araçlarına misafir almak isteyenlerle katılmayı düşünüyorum (en azından araç alınana kadar) tabi 108kg bir insanı yanına almak isteyen birisini bulabilirsem =)

akın61' Alıntı:
nacizane tavsiyem...

söylediğin yerleri bir şekilde tarif ederiz sendee bir şekilde ulaşırsın lakin mühim olan aracı tecrübe edeceğim diye gidip offroad tan nefret ederek geri dönmemendir. onun için en az iki araç olmanızda yarar var.

teşekkür ederim.
evet tesekkurler. dediginiz gibi yanliz gitmek hata oldu, ama cok keyif aldim ogun. simdide dunden beri offroad ekipmanlari ariyorum yani satan biyerler bakiyorum daha cok yolum var) mesela aracin marspiyellerin oldugu yere demir taktirmak istiyorum varmi bildiginiz biryer bu isleri yapan?

tyfnokur' Alıntı:
İlk kez araç alarak ,ilk kez araziye çıkmak ve yalnız olmakla ilgili bence bu konuyu oku......
Lopez ile ilgili ;bence daha çok şey oku.......Ve öncelikle kendi aracınla değil,daha önce girmiş arkadaşların yanında ,sağ koltukta önce gir......Benden küçük tavsiyeler.....Uyarsan da sen bilirsin ,uymazsanda.....Yeterki kendine zarar verme...Kolay gelsin....
merhaba tekrar. tavsiye icin tesekkur, lopez resimlerini gorunce gozum korktu zaten) dediiniz gibi tecrube lazim. umarim ilk firsatta bi gezi olurda bende gelirim .. simdiden virus gibi bulasti herseyi hemen orenmek istiyorum, tum gun ekipmanlari fiyatlari arastirdim. kendi aracimin arazi kabiliyetini arastird ama cok bisey bulamadim, nedense offroad araci olarak cok kisi kullanmiyor, sizin fikriniz varmi?

KOSTANZA' Alıntı:
bu arada bu yol hep boylemidir? sanki biraz kurusa iyi olurmus gibi geldi) resimler hangi ayda cekildi?

Kurusuna hele hiç bulaşma...sezon o yüzden bitti diyoruz..şuan da o çamurların herbiri kaya... :smiley:...İkiye bölersin aracını...

Selam,
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. (Hard offroad'a gitmez aracınız haberiniz olsun. (Sezonda giderseniz Lopez'de falan dağıtırsınız aracı.)
Lopez parkuru için aracınız biraz hazırlıklı ise sıkıntısız şekilde geçebilirsiniz. (Liberty ile değil ama.)
Fakat arkadaşların dediği gibi mutlak suretle önce tecrübe etmek gerekir.
Saygılar ..

Fantastic Light' Alıntı:
Selam,
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. (Hard offroad'a gitmez aracınız haberiniz olsun. (Sezonda giderseniz Lopez'de falan dağıtırsınız aracı.)
Lopez parkuru için aracınız biraz hazırlıklı ise sıkıntısız şekilde geçebilirsiniz. (Liberty ile değil ama.)
Fakat arkadaşların dediği gibi mutlak suretle önce tecrübe etmek gerekir.
Saygılar ..
tesekkurler) ozaman ilk hedef cumartesi isoff parkurunu bulucam bakali
orda biraz vakit geciririm)

tyfnokur' Alıntı:
Kurusuna hele hiç bulaşma...sezon o yüzden bitti diyoruz..şuan da o çamurların herbiri kaya... :smiley:...İkiye bölersin aracını...
tamam tesekkur) ozaman isoffu bu cumartesi kesfe cikiim orayi biraz gozum kesti. bisey sorucam 2.el vinc bulabilecegim bir yer biliyormusunuz en buyuk sorunum yalnizken kendimi kurtarabilmek. 2.el vinc satan biyer bulsam iyi olur. yada vinc disinda nasil kurtarabilirim aracimi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR