Arama sonuçlarınız

1. M

Ekipmansız Kaçkar Zirve

Ynt: Ekipmansız Kaçkar Zirve Teşekkürler Cem bey. Gpsimiz var. yükseklik korkum yok. kardeşiminde öyle. yatay geçişler çantayla emniyetsiz geçilebilecek şekildeyse sorun yok. değilse eğer kardeşimle mahsuni şerifin halim yaman böyle türküsünü söyleyecez herhalde :) Tşk ederim .Syg

2. M

Ekipmansız Kaçkar Zirve

Ynt: Ekipmansız Kaçkar Zirve Teşekkür ederim Murat Bey Syg
  3. M

Ekipmansız Kaçkar Zirve

Ynt: Ekipmansız Kaçkar Zirve Teşekkür ederim Murat Bey Aynı rotayı bende biraz farklı şekilde çizmiştim kendime. Bu rota üzerinden ekipmansız zirve yapma şansımız var mı ?

4. M

Ekipmansız Kaçkar Zirve

Ynt: Ekipmansız Kaçkar Zirve Teşekkür ederim Murat Bey. Öküz yatağından sonra var olan kuzey rotasından devam etsek öneriniz ne olur ? Çünkü büyük deniz gölüne uğramak istiyoruz. Kuzey yamaç rotasında ne gibi tehlikelerle karşılaşabilirz ? Syg
  5. M

Ekipmansız Kaçkar Zirve

Ynt: Ekipmansız Kaçkar Zirve yanlış anlaşılma olmuş galiba çadırımın olduğunu belirtmiştim. konaklamada sıkıntımız yok. teknik ekipman ve tırmanış hususunda hiç bir bilgiye sahip değiliz. ne gibi zorluklarla karşılaşabiliriz ? ayrıca klasik rota güney yamacındaki rota mıdır ? teşekkürler

6. M

Çanta Seçiminde Yardım ...

Ynt: Çanta Seçiminde Yardım ... Deuter Quantum 70+10 kullanıyorum. sırt desteği, bel pedleri harika. malzeme kalitesi mükemmel ötesi. bir çok marka çanta kullanma fırsatım oldu deuteri tek geçerim :)

7. M

Ekipmansız Kaçkar Zirve

;D doğru valla ;D 4 mevsim çadırım, comfortu -5 olan tulumum, batonlarım, çantam, ayakkabılarım, ocağım gibi kampçılık adına yeterince ekipmanım var boş vakitlerimde yalnız başıma trekking, kamp ve fotosafari yapıyorum :D fakat daha önce orman üstü sınırına çıkıp 2000 metreden daha yüksek yerde...
  8. M

Ekipmansız Kaçkar Zirve

Arkadaşlar Merhaba 2013 yılı yaz aylarında kardeşim ile birlikte kuzeyden pokut, hazindağ ve yukarı kavron üzerinden rota çizerek deniz gölü yapmayı düşünüyoruz. Maksat kamp, yürüyüş ve doğa fotoğrafı :D Deniz gölünden sonra ekipmansız olarak Kaçkar zirve yapabilme şansımız var mı ? Temmuz...
  9. M

CJ ARAYIŞINDA TAKILDIĞIM BİR KONU

Ynt: CJ ARAYIŞINDA TAKILDIĞIM BİR KONU eski model c şaseye sahip olan bir cj üzerinde olmadığını gördüm kafam karışmıştı herhalde bu harmanlanan cj lerde sonra kapatılmış kaporta işçiliğyle vs gerçekte hepsinde var diye düşünmüştüm :) bilgileriniz için çok teşekkürler arkadaşlarda merak...

10. M

CJ ARAYIŞINDA TAKILDIĞIM BİR KONU

Merhabalar Uzunca zamandır bütçeme göre aradığım Cj-5 ler içerisinde pek önemli olmasa da bir konu kafama takıldı :) Fotoğrafta yer alan arka çamurluk üzerindeki girinti ne işe yarar ? Hangi modellerde var yada olması veya olmaması gereken modeller var mı ? :D 78 model iki ayrı ilanın birinde...

11. M

Yenice Ormanları

Ynt: Yenice Ormanları Karaishak yaylasından baktığınızda gördüğünüz tepe (kayalıkları olan) Kapıtaş olarak adlandırılan tepedir. Keçikıran değildir. Kapıtaş'ın arkası Sarp Kırık, Kökel Deresi onun da devamı Güneyerendir. Bu dağların kuzeye bakan yamaçları Karakuz olarak adlandırılır...
  12. M

Yenice Ormanları

Ynt: Yenice Ormanları Bir yanlışlık var gibi geldi :) Keçikıranın yaylası yoktur. Keçikıran bölgenin 1656 m rakımlı en yüksek tepesidir. Açık havada tepe üzerinden kuzeye baktığınızda karadenize kadar bütün dağlar ayağınızın altındadır. (şansınız var ise çıplak gözle karadenizi...

13. M

Coleman Cobra 2 Çadır Yardımlarınızı Bekliyorum

Arkadaşlar Merhaba Av.Marketi web sitesinde gezinirken bu çadır ile karşılaştım fiyatı uygun gözüküyor. Kullanacağım bölge karadeniz bölgesi ve bahar aylarında kullanmayı düşünüyorum. Aranızda bu çadırı kullanan yada bu çadır hakkında bilgi sahibi olan? web sitesinde branda kalınlığı...
  14. M

fotoğraf çekmeye başlamak için

Ynt: fotoğraf çekmeye başlamak için allah aşkına ben bascek makine alsın demiyorum slr-like bir makine ile başlamak en güzeli diyorum. slr like makinelerde diyafram/enstantane öncelikli çekim modları mevcut. d-slr makinelerde p modu yokmu ? a.s.m modu yokmu? e tabiki var. Slr like makinelerde...
  15. M

Ynt: fotoğraf çekmeye başlamak için bu işi profesyonel olarak yapan yüzlerce kişinin bilgileri ve edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum. giriş seviyesi olarak belirttiğiniz makinelerin p,a,s,m modlarına sahip compact makinelerden farkı nedir? (yukarıda belrttiğim hususlar dışında. Ki optik...

16. M

Bolu Mengen de kamp yeri

Ynt: Bolu Mengen de kamp yeri mengen bürnük köyü yakınlarında "şirinyazı göleti" var muhteşem bir doğa ile iç içe ve mükemmel manzaraya sahip. daha önce grup grup izciler geliyordu bir çok ilden, onlarca çadır kurulduğunu hatırlarım. genelde trekking ve fotoğraf sanatı ile ilgilenenlerin uğrak...
  17. M

Ynt: fotoğraf çekmeye başlamak için Arkadaş bu işe yeni baştan başlayacağını açıkça belirtmiş. Canon 500d dahil olmak üzere 350 450 550 1000 1100 gibi makinelerin asm modları bulunan kompact makinelerden ne farkı var ? sadece objetifinin değişmesi ve optik vizör oluşumu ?? bu arkadaş yeni...
  18. M

Kişisel Galeri Ve Son (Dimage 7i & HS 10) K.O.TETİK

Ynt: Kişisel Galeri Ve Son (Dimage 7i & HS 10) K.O.TETİK orasıda gölün karşısında gözüken çamlı küçük tepenin hemen sol tarafı :) beğendiğinize sevindim syg

19. M

Kişisel Galeri Ve Son (Dimage 7i & HS 10) K.O.TETİK

Ynt: Kişisel Galeri Ve Son (Dimage 7i & HS 10) K.O.TETİK Bolu Mengen'de çekildi. Köyümüzün yakınında bir göl. (Şirinyazı Göleti) Yukarıda yöresel yemekler yapan bir kaç odalı küçük bir pansiyonu var. Güzel bir yer ama şu an çevresinde bir takım ufak çalışmalar olduğu için çevresndeki yolları...
  20. M

Ynt: fotoğraf çekmeye başlamak için İlk önce kendine bir makine edinip bol bol fotoğraf çekmen gerekiyor. Sonra fotokritik fotoiz gibi bir çok siteden örnek alıp inceleyebileceğin fotoğraflar mevcut, fotoğraflarını görsel olarak kıyaslayarak ışık kullanımını ve doğru kadraj seçimini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri