Çanta Seçiminde Yardım ...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Cenk Gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,982

Cenk Gül

Yeni Kampçı-Dağcı
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Yer
Eskişehir-İzmit'te öğrenci
Merhaba ,

Ben yeni bir kampçı ve tırmanıcıyım . Ünv'ye yeni başladığım sıralarda 60 litrelik sadece bavul ihtiyacımı görsün diye çanta almıştım ama artık onu mat , uyku tulumu ve çadırla kullanamıyorum. O yüzden yeni çanta almaya karar verdim ve bilen büyüklerimden , arkadaşlarımdan yardım istiyorum. Malzemelerimide yazayım belki o doğrultuda daha uygun fikirler vere bilirsiniz. Kafamda 70+10 diye düşündüm.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Malzemeler

Uyku tulumum : Husky Magnum -15 C Uyku Tulumu (http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=31&alt_kat_id=195&id=3182#sekme)

Çadırım :Husky Flame 5 Mevsim Çadır (http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=28&alt_kat_id=171&id=30069)
 

Etiketler
Ynt: Çanta Seçiminde Yardım ...

jack wolfskin benim daima favorim. bu kadar büyük olmasa da daha ufak çantaların oldu bu marka, yani lava değse erimeyecek. sonuçta malzemelerimiz kıymetli, bir kere iyisini alalım dayansın diyorsak çantamız da iyi olmalı bence budur yani.
 

Ynt: Çanta Seçiminde Yardım ...

Deuter Quantum 70+10 kullanıyorum. sırt desteği, bel pedleri harika. malzeme kalitesi mükemmel ötesi. bir çok marka çanta kullanma fırsatım oldu deuteri tek geçerim :smiley:
 


Ynt: Çanta Seçiminde Yardım ...

m38a1' Alıntı:
Deuter Quantum 70+10 kullanıyorum. sırt desteği, bel pedleri harika. malzeme kalitesi mükemmel ötesi. bir çok marka çanta kullanma fırsatım oldu deuteri tek geçerim :smiley:


Deuter'in daha küçük bir sırt çantasını 13-14 senedir kullanıyorum, dağda taşta, şehirde, yolculukda heryerde kullandım, resmen üstünde tepindim hala sapasağlam, sadece göğüs kolonunun klipslerini yanlışlıkla botla üzerine bastığım için kırdım. Biraz pahalıdır ama taş gibi çantadır eskitemessiniz.
 



Ynt: Çanta Seçiminde Yardım ...

Husky Guzzle çanta kullanıyorum, kaya tırmanışı ve doğal olarak kamp da yapıyoruz gayet ağır da yüklendiğim oldu ama banamısın demedi öneririm.

http://www.atlaskamp.com/husky-guzzle-sirt-cantasi-70-lt-oxygen-suluk-hediye/
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Mesajlar
1,530,874
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst