Arama sonuçlarınız

1. mertbirincioglu

Vinç Hakkında

Ynt: Vinç Hakkında ha bu arada işleyen görmemiş olabilirsiniz ama ben çok gördüm ve ben de 3 sene evvel işlettim. devletle şaka olmaz..

2. mertbirincioglu

Vinç Hakkında

Ynt: Vinç Hakkında kanunen araçta yapılan tadilat eklentilerin ruhsata işlenmesi gerekir proje çizildikten ve muayeneden geçtikten sonra. bakmayın muayenede bazı istasyonlar sorun çıkarmıyor geçiyorsunuz gerçi muayene kısmı hiç de önemli değil. vinç takılı araçla başka bir araca veya yayaya...
  3. mertbirincioglu

cherokee icin diger markalarin uyumlari

Ynt: Cherokee İcin Diger Markalarin Uyumlari cam kaldırma motoru ve kapı kilit mekanizması da tofas kuş serisinin motorlarını adapte ediyorlar. ben yapmadım henüz

4. mertbirincioglu

Flowmaster Super 44

Ynt: Flowmaster Super 44 taroto ve offroadaksesuarda olması lazım http://www.offroadaksesuar.com/44-Seri-super-susturucu,PR-723.html http://www.tarotostore.com/44-SERI-SUPER-44-SUSTURUCU,PR-1594.html
  5. mertbirincioglu

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler tam istediğim ofis ve ortam ..ne mutlu size :)

6. mertbirincioglu

Grand Cherokee 4 inch yaylar

Ynt: Grand Cherokee 4 İnch Yaylar yaylar satılmıştır ilanı kaldırabiliriz.

7. mertbirincioglu

Ömür Boyu Karavanda Yaşamak

Ynt: Ömür Boyu Karavanda Yaşamak ilginç fikir. neden olmasın tek başına yaşıyorsan olabilir ilk bakışta ama bilenler daha iyi fikir verecektir. ilk aklıma gelen çamaşır yıkama ve ısınma işi nasıl olacak
  8. mertbirincioglu

Alınık - 2'' Get Yükseltme - G.cherokee Zj

Ynt: Alınık - 2'' Get Yükseltme - G.cherokee Zj ya o kadar beklemene gerek yok tornacıda kendine bile yaptırabilirsin basit birşey du bakalım bulunur bi yerde
  9. mertbirincioglu

bi organizasyon ?

Ynt: Bi Organizasyon ? eskişehir plaka ise oynadı eminim...

10. mertbirincioglu

Ayna Mahruti: Karar Değişikliğinden Satılık, Sıfır, Yukon 4.56 Ön/arka

Ynt: Ayna Mahruti: Karar Değişikliğinden Satılık, Sıfır, Yukon 4.56 Ön/arka fiyat nedir

11. mertbirincioglu

bi organizasyon ?

Ynt: Bi Organizasyon ? Slm avatardaki foto umutsuz ev kadinlarinda oynayan arac degil mi
  12. mertbirincioglu

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... ailesinin durumunu düşünmek istemiyorum allah onlara sabır versin çok çok acı bir durum. allah rahmet eylesin...mekanı cennet olsun.

13. mertbirincioglu

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Ynt: Wk 3.0 Crd Alsak Mı ? sağ altta haberdar et butonuna tıklarsanız yeterli... tkp takip vb yazılar vakit kaybettiriyor
  14. mertbirincioglu

2 Çeker Aracı 4 Çekere Çevirme Hakkında

Ynt: 2 Çeker Aracı 4 Çekere Çevirme Hakkında Arac nedir
  15. mertbirincioglu

Cherokee 2.7 Almayı Düşünüyorum Yardım

Ynt: Cherokee 2.7 Almayı Düşünüyorum Yardım 2003-2004 tercih et bence. problemi olan bir araç değil. 2.7crd tüketimi şehiriçi 14 litreyi geçmez uzun yol 10 litre olması lazım. konfor desen zaten konforlu

16. mertbirincioglu

Xj Arıyorum Tavsiyeler...

Ynt: Xj Arıyorum Tavsiyeler... zj düşünürseniz....benim araç linktedir.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bu-fiyata-bu-donanimda-offroad-araci-yok-almayan-dizini-dover-136590411/detay/
  17. mertbirincioglu

Merhaba !

Ynt: Merhaba ! şehiriçinde 45-50 krş tan aşağı yakması mümkün değil bunu göze alarak bak. evet uzun yolda 110 kmh hızı geçmeden sabit gidersen 30-40 krş aralarında bir değer olabilir. gerisi yalan. elektronik araçlar olduğu için oksijen sensorunden hava filtresine yakıta etki edecek her unsur...
  18. mertbirincioglu

Merhaba !

Ynt: Merhaba ! aralarında en az yakan rahatsız etmeyeccek olan pathfinder...şehiriçinde 2 çekere alıp motor hacminin de küçük olması sebebiyle rahat kullanabilirsin.

19. mertbirincioglu

Grand Cheroke 2.7 Crd Ciler Lütfen Yardım

Ynt: Grand Cheroke 2.7 Crd Ciler Lütfen Yardım fren balatası diski rotbaşı rotili kolay hepsi değiştirir. elektronik ve sıradışı bir arıza olursa bağlayacak makina olmadığı için boş bakabilirler araca. trabzondan bir arkadaş zj sini ankaraya götürüyordu bakım için bu da var ...
  20. mertbirincioglu

Muayenede Fren Testi...

Ynt: Muayenede Fren Testi... evet ben de yeni yaptım muayeneyi orada gördüm tornacıda yaptırmayı akıl etmişler bi aparat sonunda..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,635
Kayıtlı Üye Sayımız
166,930
Kaydolan Son Üyemiz
mcmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri