Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Vinç Hakkında
kanunen araçta yapılan tadilat eklentilerin ruhsata işlenmesi gerekir proje çizildikten ve muayeneden geçtikten sonra. bakmayın muayenede bazı istasyonlar sorun çıkarmıyor geçiyorsunuz gerçi muayene kısmı hiç de önemli değil. vinç takılı araçla başka bir araca veya yayaya...
Ynt: Cherokee İcin Diger Markalarin Uyumlari
cam kaldırma motoru ve kapı kilit mekanizması da tofas kuş serisinin motorlarını adapte ediyorlar. ben yapmadım henüz
Ynt: Flowmaster Super 44
taroto ve offroadaksesuarda olması lazım
http://www.offroadaksesuar.com/44-Seri-super-susturucu,PR-723.html
http://www.tarotostore.com/44-SERI-SUPER-44-SUSTURUCU,PR-1594.html
Ynt: Ömür Boyu Karavanda Yaşamak
ilginç fikir. neden olmasın tek başına yaşıyorsan olabilir ilk bakışta ama bilenler daha iyi fikir verecektir. ilk aklıma gelen çamaşır yıkama ve ısınma işi nasıl olacak
Ynt: Alınık - 2'' Get Yükseltme - G.cherokee Zj
ya o kadar beklemene gerek yok tornacıda kendine bile yaptırabilirsin basit birşey du bakalım bulunur bi yerde
Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...
ailesinin durumunu düşünmek istemiyorum allah onlara sabır versin çok çok acı bir durum. allah rahmet eylesin...mekanı cennet olsun.
Ynt: Cherokee 2.7 Almayı Düşünüyorum Yardım
2003-2004 tercih et bence. problemi olan bir araç değil. 2.7crd tüketimi şehiriçi 14 litreyi geçmez uzun yol 10 litre olması lazım. konfor desen zaten konforlu
Ynt: Merhaba !
şehiriçinde 45-50 krş tan aşağı yakması mümkün değil bunu göze alarak bak. evet uzun yolda 110 kmh hızı geçmeden sabit gidersen 30-40 krş aralarında bir değer olabilir. gerisi yalan. elektronik araçlar olduğu için oksijen sensorunden hava filtresine yakıta etki edecek her unsur...
Ynt: Merhaba !
aralarında en az yakan rahatsız etmeyeccek olan pathfinder...şehiriçinde 2 çekere alıp motor hacminin de küçük olması sebebiyle rahat kullanabilirsin.
Ynt: Grand Cheroke 2.7 Crd Ciler Lütfen Yardım
fren balatası diski rotbaşı rotili kolay hepsi değiştirir. elektronik ve sıradışı bir arıza olursa bağlayacak makina olmadığı için boş bakabilirler araca. trabzondan bir arkadaş zj sini ankaraya götürüyordu bakım için bu da var ...