Arama sonuçlarınız

1. OR

Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone

Ynt: Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone MotionX programı ve haritalarına devam.

2. OR

Ynt: Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone Daha iyi bir fikir edinmek için haritaları değişik zoom düzeylerinde görüntüledim.
  3. OR

Ynt: Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone Dikkat ederseniz tüm haritalarda iphone ''Airplane'' modunda ve Wifi kapalı. Yani iphone ile hiçbir bağlantı yok (Wifi, Cellular, Edge, 3G, GPS vs). Bu şekilde haritaların görüntülenebilmesi offline kullanıldığının göstergesi. Bu aplikasyon görüntülenen...

4. OR

Ynt: Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone GPS kit aplikasyonu arayüz görüntüleri.
  5. OR

Ynt: Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone Bu kılıf ile iphone oldukça korunaklı ve darbelere karşı dayanıklı hale gelecektir. Ayrıca bu kılıfın üzerinde şeffaf ekran kaplaması da var. İlave olarak ekran kaplayıcı almak zorunda değilsiniz. Zaten ikisi beraber çalışmayacaktır.

6. OR

Ynt: Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone Bildiğim en iyi iki Türkiye topo haritasına ait birer PC görüntüsü.

7. OR

Merhaba iPhone tek başına araç + outdoor GPS/navigasyon ihtiyacımızı karşılayabilir mi? Aşağıda bu soruya cevap vermeye ve konu ile ilgili çözüm önerilerimi sizlerle paylaşmaya çalıştım. Elbette yaptığım çalışma bu konuya alternatif bir çözüm arama çabasıdır. Birkaç kişinin işine yarar diye...
  8. OR

Google Map: Türkiye Topo Haritası

Ynt: Google Map: Türkiye Topo Haritası Garmin'in bazı cihazlarında "Custom Map" ekleme özelliği var. Bu özellik ister kağıt olsun ister elektronik olsun herhangi bir bölgenin haritasını cihazınıza atmanızı sağlıyor. Kağıt veya elektronik bir haritayı jpeg formatına çevirip GE'de (Google Earth)...
  9. OR

Garmin ve Mac: Haritaları Nasıl Yükleyelim?

Ynt: Garmin ve Mac: Haritaları Nasıl Yükleyelim? Anlaşılan pek de Mac kullanan yokmuş.

10. OR

Ynt: Google Map: Türkiye Topo Haritası Başarsoft ve Baytekin firmalarına yazdığım e-mail'e halen yanıt yok. Sanırım cok da umursamadılar. Biraz daha bekleyelim ve görelim diyorum. Bu arada başka bir şeyi farkettim. Aslında iPhone kullanıcılarının topo haritaları download etme ve offline...

11. OR

Ynt: Garmin ve Mac: Haritaları nasıl yükleyelim? Nihayet...
  12. OR

Ynt: Garmin ve Mac: Haritaları nasıl yükleyelim? Devam...

13. OR

Ynt: Garmin ve Mac: Haritaları nasıl yükleyelim? Devam
  14. OR

Ynt: Garmin ve Mac: Haritaları nasıl yükleyelim? "MapConverter" ile haritaları Mac formatına dönüştürün.
  15. OR

Merhaba Arkadaşlar Eğer Garmin GPS cihazınız var ve Mac kullanıcısı iseniz haritalarınızı cihaza nasıl yükleyeceksiniz? PC tarafında MapSource formatında kurduğunuz haritaları yine bu program aracılığı ile Garmin cihazınıza yükleyebilirsiniz. Bildiğim kadarı ile “MapSource” programının Mac...

16. OR

Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Haklısınız sanırım. Teşekkürler. Orhan
  17. OR

Ynt: Google Map: Türkiye Topo Haritası Update 1: İki gün önce Baytekin ve Başarsoft firmalarına e-mail yazıp durumu özetledim. Kişisel kullanım için ürttikleri bir topomap olup olmadığını sordum. Henüz bir yanıt yok. Orhan
  18. OR

Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Yazı güzelmiş. İnsanın hemen gidesi geliyor. Eylül 10 gibi oraya gidiyoruz. Yaklaşık 10-15 gün Artvin'de kalmak istiyoruz. Oralara Eylül ayında kar yağar mı acaba?

19. OR

Bu Bıçak Ne İşe Yarar?

Ynt: Bu Bıçak Ne İşe Yarar? Teşekkürler... Önerilerinize aynen uyacam. FB-GS maçları bir outdoor aktivitesi sayılmadığı için o günlerde de araba bagajında olacak tabi ;D. Orhan
  20. OR

Bu Bıçak Ne İşe Yarar?

Ynt: Bu Bıçak Ne İşe Yarar? ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06