Arama sonuçlarınız

1. RCR

750 Kg Karavan Için Araç

:)

2. RCR

Benim Karavanim Piri (pir-i Kamp)

Yücel bey tanıtımlarınızdaki mutluluğunuz, samimiyetiniz bana da keyif veriyor. Bu arada patatesli yumurtanız için afiyet olsun :) Gezilerinizden birinde izmire uğrarsanız tanışmak isterim. Solar sisteminizin 220 volt buzdolabına yeterliliği ile ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Kaç...
  3. RCR

Çekme Karavanımı Yapıyorum Yardım Edebilir Misiniz?

Öncelikle 750 kg üzeri bir karavanın profesyonel bir firma haricinde üretilmesine karşıyım. Ancak kendi 750 kg altı karavanını yapmakta olan biri olarak her çekme karavan yapımı konusunun alatına " yapamazsınız", "bunun için ustalar var onlar yapmalı denilmesi" üzerine genel bir cevap yazmak...

4. RCR

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

Güle güle kullanın Mustafa bey. ilk denemenizde sorunsuz yapıştırdığınızı ümit ediyorum. Kolay gelsin.
  5. RCR

750 Kg Üstü Çekme Karavan Için Ne Tür Ehliyet Almam Gerekiyor

Bir para tuzağı prosedür daha. Kamyonetim var dünya para verip K2* belgesi aldım 5 sene sonunda bir daha para verip yenilettim, 6 senedir kimse sormadı. Kurslara ve sınava para verip Src ve piskoteknik aldım onu da soran yok. Amatör denizci belgesi ve telsiz belgesi desen yine öyle.. Millet...

6. RCR

Çeki Demiri Ve Karavanhakkında

Bir 2006 freelander kullanıcısı olarak karavan çekmek için freelander almanızı tavsiye etmem. 2000 motor olmasına rağmen çok güçlü bir araç değil.

7. RCR

Kendin Yap - Teardrop Projem

İnternetten karavanım için 4 adet kamera almıştım. Kapının sağ üstüne tekerleği ve karavanın yanını hatta kapıyı görecek şekilde yerleştirdim. kameranın dönüş açısının çok yüksek olmasına güveniyordum ancak yeterli olmadı. 45 derecelik bir ara parça yaptım. Boya tutarsa şık duracak...
  8. RCR

Geçen haftadan düne birkaç foto.. Arka kapakları. İskeletini oluşturdum. İçten kontrplak kaplaması Yatak altındaki gözlere ahşap koruyucu uyguladım Tavan kenarlarına ışık bandı yapmak amacı ile bulduğum pvc malzemeler büküldüğünde dönüyordu. bunu önlemek için kabin...
  9. RCR

1.70 e duvar kalınlıkları dahil mi? Ctplerinizi güle güle kullanın.:smiley: Parlak mı aldınız desenli mi? Darısı başınıza diyelim o zaman;)

10. RCR

Benim Karavanim Piri (pir-i Kamp)

Güle güle kullanın. İhtiyaçlarınızı karşılayacak ideal bir karavana benziyor. Güneş enerjisi de büyük avantaj. Keyifli gezmeler dilerim.:sunglasses:

11. RCR

Projenize başlamanıza çok sevindim. Şimdilik aklıma takılan, çift kişilik yatağın boyunu 1.50 çizmissiniz rahat olacak mı? Yoksa ranzanın altına kadar uzatacak mısınız? gerçi altlı üstlü ranza demişsiniz uzama imkanı yok anladığım kadarı ile. Kolaylıklar dilerim. Not: 3 kere ölçün 1 kere...
  12. RCR

Mutfak Dolap ölçülerine karar vermek için buzdolabı almam gerekiyor. 12 volt 60 litre önden kapaklı düşünüyorum. tavsiyelere açığım.

13. RCR

Yücel Bey ve Murat Bey beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Şasiyi gereğinden bile fazla sağlam yaptığımı düşünüyorum. iki yandaki huş kontrplakların desteği ile de eğilmesi neredeyse imkansız. V detayına 4 . Sayfada biraz değinmiştim. Benim uygulamamda V şeklindeki konumlanan profiller...
  14. RCR

Ilk Yerli Rv Motorhome El&en Karavan

Ctpnin arkasını yapıştırmadan mı uygulamıştınız? O yüzden esnedi sanırım.
  15. RCR

Su an ki durum aşağıdaki gibi. dolap ve iç duvar kısmını ölçülendirmek için imalata ara verdim. Henüz iç duvarı yapmamama ve kontrplak kaplamamama ragmen karkas oldukça güçlü oldu. Üzerine çıkıp rahatlıkla oturabiliyorum.:smiley: Kreg jig siparişi sırasında tereddütlerim vardı ancak iyi ki...

16. RCR

Teraziye alma ve hizalama işlerinde lazer zaviye kullandım. Karkas bağlantılarım için kullandığım vidaların içerden ve sağlıklı olarak atılmasını sağlayan kreg jig aparatım. Oyuğun yapısı gereği vidalama sırasında kendini ahşabın kendini çektirip güçlü bir tutunma sağlıyor. Ön duvarın...
  17. RCR

duvarlarımı içten ve dıştan ctp kapladım bunun için düz bir zeminde yapıştırıcı sürdüğüm kontrplak yüzeylerimin üzerine ctp lerimi serip çeşitli ağırlıklar koyarak kurumaya bıraktım. Yapıştırma sonrası fazlalıkları kesmek ve kapı oyuklarını açmak için bosch titreşimli kesici çok faydalı oldu...
  18. RCR

Projenizde başarılar dilerim.:smiley: İlginize de çok teşekkür ederim. Projem ile ilgili birkaç aşamayı daha sizlerle paylaşmak isterim. Camdan kendi imalatım olacak kapı boşlıklarını açtım. Menteşe pimlerinin kısa olması ve menteşe bağlantılarının içeride fazlalık yapmaması için yaptığım...

19. RCR

1 mm ile 3 mm arası ctpler var duz parlak olarak 1.33 mm ctp kullandım. Daha kalın olanlar desenliydi. Ben fabrikada üretimden artan malzemelerden aldığım için çok uyguna mal ettim ancak sanırım normalde metrekaresi 12 € civarında.
  20. RCR

Trafikte 750 kilogram altı römorklarda tip onay belgesi denetimi yapılmamaktadır. 751 kg ve üstü römorklarda ise ruhsat çıkarırken tip onay belgesi ve faturası istenmektedir. Römork üreten firmaların müşteri bağlamak için olayı abarttıkları çok oluyor. Ancak 750 kg altı ürettikleri römorklarda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri