Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yusuf bey dediğiniz siteye baktım fiyatlarda baya fark var. Birde sanırım siz bayiden aldığınızda sıkıntı yaşadığınızdan bahsetmiştiniz. Bir hafta da üretir kargoya veririz dedi cayırova.
Sizinki sanırım kısa gelmişti ben de öyle bir sıkıntıyla karşılaşmamak için çizim yolladım. Çünkü sipariş...
Yusuf bey
Gönderdiğiniz linki ve daha önce yaptığınız diğer karavanları inceledim (umarım atladığım karavan projeniz kalmamıştır) ve azminize hayran kaldım. Gerçekten çok güzel çalışmalar yapmışsınız. Umarım ben de sizin kadar azimli olurum.
Yapılan projeleri aşamaları görmek çok keyifli...
Taban konusunda da söylediğiniz aklıma yattı yüksek yoğunluklu bir köpük bululursam olur sanırım. Ancak en azından sasenin ara kayıtlarının üzerine birer kayıt atsam fena olmaz. Hem arada dolgu yapar hemde bana vidalama imkanı sunar. Kabin boyum 3.50 ancak sase platform boyum arkadaki açılı...
Uyarınız için teşekkür ederim ancak hazır karavanlarda içte de ctp kullanılıyor diye biliyorum.
Hatta Ctp yi alacağım firma Carettanın yan panellerini kendilerinin vakumlayıp başoğluna gönderdiğini söyledi.
Ctp nin boyasız olarak uv dayanımı ve sağlığa zararları ile ilgili benim de aklımda...
Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Demir profiller 3 mm 40*80 olarak aldım çerçeve dönecek aralardan da 3 adet kayır olacak 40* 80 olarak.
Dönecek diyorum çünkü dün dingil ve kaplin gelmeden kaynak işine başlamama kararı aldım.
İlk aşamada sabit bir su deposu koymayı...
İstanbultex projenizin fotoğrafları için çok teşekkür ederim. Projenizi incelemek amacı ile dün akşam forum u taramıştım ancak ulaşamamıştım. Büyük bir işe kalkışmışsınız gerçekten ama umarım herşey istediğiniz gibi gider ve istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Eminim bitiminde kullanmak ta içinde...
Sayın istanbultex yan duvarlarda karkaslı bir sistem düşünmüyorum.
Yan duvarların yekpare olması benim uygulamamda kabinin bükülme dayanımını arttıracağını düşünüyorum.
Benim uygulamam How To Build Teardrop Camper Trailer – Andrew Fuller adresindeki ham malzeme fotoğraflarındakilere...
Bu arada projemin henüz başındayım ancak suana kadar yapktıklarımı söyleyeymim.
Büyük ölçüde tasarımım hazır
Onun dışında bugün römork için gerekli 40x80 demirlerimi aldım
Yarın kaynayacaklar bir aksilik olmazsa
Dingil olarak frenli torsiyon dingil ve frenli kaplin sipariş etmeyi planlıyorum...
Merhaba
Bir süredir forumunuzu takip ediyorum ancak kendi karavanını yapmak ile ilgili yapılan yorumlar ve hatta başlıklar, bu başlığı açmam konusunda bende kararsızlığa neden oldu. Açıkçası yapılan çok acımasız yorumlarda heves kırmıyor değil.
Kendi teardropumu yapmak isteğimin nedenlerin...