Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar bende 35x13 r 15 mudzilla arazi lastigi var ikinci el benim jeep dizel oldugun için motor kadldırmıyor bana 33x 13 r 15 lastik lazım takas olur olan arkadşlara duyurulur
Ynt: satilik 1977 model cj5
cok kullandım cj5 kullanıları görüyoruz hepsi kalıyor dagda akis kesiyor yada şanzumanda arza veriyor o fiyatlara alınöaz bence en guzel jeep choreek bence ne yazarsanız yazın ben ce boş willys daha iyidir cj5de bence hiç olmazsa parca kırmıyor arazide
Ynt: satilik 1977 model cj5
ben satamadım 10 milyra sen nasıl satcan baktar efeendi cok pahalı vs alınmaz onu alcama jeepcheeroke alırım daha iyi olur bence hem model yuksek
Ynt: Ordu Off Road Kulubü - Rize Ayder Yaylası Gezisi
arkadaşım orduda turgut usta bana bir jeep willysin motorunu sordum 1.5 milyar dedi eee gel şimdi anlat bakalım ben 1.5 milyara jeep kendisini alırım ankarada orcun ustaya tel açtım usta bana 500 buluruz dedi yani arada farkka bak hadi motor...
Ynt: Ordu Off Road Kulubü - Rize Ayder Yaylası Gezisi
görüntü yok bişey yok rize ayder yaylasının gezenbilire boşunumu attınız ordulu offroad arkadaşlarım hem inan varya ordu kadar jeep uzerine parcalar cok pahalı ben alıyorum ankarda 5 vs burda orduda 20 lira arda farkka bak olmaz böyle birşey...
Ynt: CJ 8 Aldım Emeği Geçen Herkese Teşekkürler
hayırlı lsun kardeşim seçimin cok guzel harika begendim allah kazasız belasız kullanmalar nasip etsin kim ne derse desin jeepi kullanıcak olacak lan sensin istedigi lastigi attırabilirsin
kısa jeeplere benzemez uzun şaseler her zaman daha iyi...