Arama sonuçlarınız

1. Quaxl

:) sizlerle bir ilki daha paylaşmaktan gurur duyuyorum :)

Ynt: :) sizlerle bir ilki daha paylaşmaktan gurur duyuyorum :) Hocam tövbe estağfurullah bu araca noolmuş böyle? Böyle birşey olmuş? :D

2. Quaxl

Nice, Cannes, Monako ve Cote d’Azur Gezi Rehberi

Ynt: Nice, Cannes, Monako ve Cote d’Azur Gezi Rehberi Zaten avrupa'da kiralık araba olmazsa seyahatler hep zahmetli oluyor. Çünkü her yere giden bir taşıma aracı bulamıyorsunuz maalesef. Bir yerden trene bineceksiniz, oradan vapura, oradan şu otobüse, işte oradan taksiye bin, trene geç vs vs...
  3. Quaxl

Hangi BMW ?

Ynt: Hangi BMW ? Eğer BMW olacaksa bir efsane olmalı ki o da bence E52 kasa Z8'dir. 5.0 V8 kafidir :)

4. Quaxl

freelander td4

Ynt: freelander td4 İlker bey, Land Rover 1994 yılında BMW'ye satılmasıyla İngiliz firması olmaktan çıkmıştır. Bu tarihten itibaren üretilen Land Rover'lar İngiliz malı olarak sayılmamaktadır. Şu anda kullanılan parçaları bilmem ama BMW zamanında araç parçaları BMW'dan temin edilmekteydi (buna...
  5. Quaxl

Nice, Cannes, Monako ve Cote d’Azur Gezi Rehberi

Ynt: Nice, Cannes, Monako ve Cote d’Azur Gezi Rehberi Mayıs ayında ve Temmuz ayında olmak üzere iki sefer gittim Cannes, Nice, Monako'ya zaten Nice'den Monako'ya kadar olan kısma Cote d'Azur - Fransız Rivierası diyorlar. Ömrümde böyle şahane deniz kıyısı ve yerleşimi görmedim. Bir de hazır o...

6. Quaxl

freelander td4

Ynt: freelander td4 Bir Japon, hiçbir zaman bir Alman olmadı, olamazda. Land Rover seven insandan zarar gelmez :)

7. Quaxl

Arazi Aracında Son Nokta

Ynt: Arazi Aracında Son Nokta Eğer illa son nokta olacaksa, son nokta bu araçtır. Adamlar zirvede bırakmışlar :D O patlamaya nasıl dayandığını bir yana bıraktım, nasıl çalışıp yola devam etti o kısımda benim devreler yanmış :D
  8. Quaxl

Top Gear'da Suzuki-Toyota-Range Testi

Ynt: Top Gear'da Suzuki-Toyota-Range Testi Ses biraz kötü ama en azından Türkçe :D Selim Bey elinize, kolunuza sağlık uğraşınız için :)
  9. Quaxl

freelander td4

Ynt: freelander td4 Ben sizin bir Freelander kullanıcısı olduğunuzu iddia etmedim, daha önce kullanıp kullanmadığınızı merak ettiğim için bu soruyu sordum. Bu araçta tabiki arazi vitesi (high-range, low-range seçimi) olmaz, araç sürekli dört çeker zaten. Kendi kendine ayarlamasını yapıyor...

10. Quaxl

Ynt: Top Gear'da Suzuki-Toyota-Range Testi Bu adamların yaptığı her test zaten yarı şaka yarı ciddi. Ama yine mükemmel bir program çıkarmışlar. Selim bey, Türkçe versiyon dediğiniz herhalde altyazılı galiba, değil mi? Tek başınıza hazırlıyorsanız, şimdiden tebrik ederim. Takipte bekliyorum...

11. Quaxl

Ynt: Top Gear'da Suzuki-Toyota-Range Testi ben de baktım dailymotion'a ama maalesef 3. bölümden sonrası yok. mecbur ilk linkten izleyeceksiniz.
  12. Quaxl

Ynt: Top Gear'da Suzuki-Toyota-Range Testi Şahane bir video, baştan sona nefes almadan izledim. Adamlar resmen ölümden döndüler. Sonuç olarak neymiş: Range Rover dövermiş :D

13. Quaxl

freelander td4

Ynt: freelander td4 Deniz bey, eski bir Land Rover kullanıcısıyım demişsiniz. Önceden hangi model Freelander kullandığınızı ve yaşadığınız sorunları söyleyebilir misiniz?
  14. Quaxl

freelander td4

Ynt: freelander td4 Bu özellik Suzuki'ye büyük bir artı kazandırır mı, bana soracak olursanız çok da değil. Freelander Avrupa, Suzuki Asya üretimi araç. Sırf Avrupa olması, Freelander'ın seçilmesi için yeterli bir sebeptir bana göre :) İkisi arasındaki kalite farkı bellidir. Ama ne demiş...
  15. Quaxl

freelander td4

Ynt: freelander td4 Bana soracak olursanız Freelander'dan şaşmayın derim. Suzuki'ye nazaran Freelander daha kaliteli ve sağlam. Parça sıkıntınız olmayacaktır. Evet biraz tuzlu olacak ama daha dayanıklı bir araç Freelander. Tabi karar yine size ait, gönlünüzden geçen en doğru araç olacaktır.

16. Quaxl

freelander td4

Ynt: freelander td4 Freelander TD4'ler 2001-2006 arası üretildi. Araç BMW M47 kodlu 2000cc yeni nesil dizel motora sahiptir.. 112 beygir gücünde, yaklaşık 260nm tork üretmektedir. Şanzımanı JATCO isimli bir Japon firması tarafından üretildi, 5 ileridir. Düz vitesi benim bildiğim kadarıyla yok...
  17. Quaxl

otomatik mi düz mü

Ynt: otomatik mi düz mü Eğer sürekli arazide iseniz tavsiyem düz vitestir. Çünkü düz vites arazide her zaman avantajlıdır. Ama yoğunluk şehir içi, arazi ise o kadar sık değil diyorsanız otomatik vitesi seçin çünkü ,özellikle büyükşehirlerde yaşıyorsanız, şehir içinde düz vites artık tam...
  18. Quaxl

eğim iniş kontrolu

Ynt: eğim iniş kontrolu adı üstünde eğim iniş kontrol sistemi. eğimli bölgelerde, sizin hiçbir pedala basmadan arabanın inişini otomatik olarak kontrol etmesidir. net hatırlamıyorum ama 9 km/h gibi bir hızla inişi kontrollü bir şekilde gerçekleştirmektedir. düz iniş ve geri inişlerde...

19. Quaxl

Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim.

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. sizin oralar ne tarz bir yer bilmem ama bizim buralarda diyorlar :) bildiğin üzere SUV'ler arazide de gidebilen asfalt araçlarıdır, %30-40 olması birşey değiştirmez,i sonuçta asfalt araçlarının giremeyeceği yerlere girebilmeleri yeterlidir...
  20. Quaxl

Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim.

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. Zaten fakültenin tek arazi aracı bend. bu yüzden havaya zaten gerek yok da prestijimiz biraz daha yükselsin, egomuz tavan yapsın derdimiz :P

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri