Arama sonuçlarınız

1. Quaxl

Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) Dün öğlen grubun toplandığı yerden geçip, boğazın oraya gittim. Valla o kadar kalabalığı görünce pişman oldum kampa katılmadığım için. Ama bir nevi heyecana ortak oldum, sonuçta sizin...

2. Quaxl

Land Rover Freelander 2000 Td4 2.0 Dizel Hakkında Yardım

Ynt: Land Rover Freelander 2000 Td4 2.0 Dizel Hakkında Yardım dostum özelden mesaj atmışsın, oradan cevap gönderdim. umarım yardımcı olabilmişimdir.
  3. Quaxl

Adana Off Road Grubu Tanışma Toplantısı (28 Kasım 2010)

Ynt: Adana Off Road Grubu Tanışma Toplantısı (28 Kasım 2010) herkese selam, eğer bir tanışma kahvaltısı olsaydı rahatlıkla gelebilirdim ama zaten öğleden sonra bahçemi kontrol etmek için arazide olacağım. o kadar uzak bir yere gidip gelmeye çalışırsam sizlerle çok kısa bir süre buluşmuş...

4. Quaxl

Yok mudur Yeni Gezi Planları?

Ynt: Yok mudur Yeni Gezi Planları? dostum kusura bakma, bayram ve vize haftası olduğu için kafamı kaldıracak vakit bulamadım. yakın bir zamana tekrar yaparsanız haberim olsun.
  5. Quaxl

Adana - Karataş Balık Avı Ve Keşif Gezisi (05 Kasım 2010)

Ynt: Adana - Karataş Balık Avı Ve Keşif Gezisi (05 Kasım 2010) Neyse, sağlık olsun :) ileriki zamanlarda birlikte gideriz, gözümüzle görürüz :)

6. Quaxl

Ynt: Yok mudur Yeni Gezi Planları? tamamdır, şimdiden çalışmalara başlayalım :)

7. Quaxl

Adana - Karataş Balık Avı Ve Keşif Gezisi (05 Kasım 2010)

Ynt: Adana - Karataş Balık Avı Ve Keşif Gezisi (05 Kasım 2010) Hangi dalyan tam çıkaramadım :) geçenlerde ben de gittim dalyana, deniz kenarından. ama benim dediğim dalyan bahçe beldesinin oradan gidiliyor.
  8. Quaxl

Ynt: Yok mudur Yeni Gezi Planları? okulum yüzünden mesajlara geç bakabildim. buluşmayı bayramdan sonra olsa yapsak da olur, zaten bu haftasonu için biraz geç kaldım :)
  9. Quaxl

Amanosların Eteğine Hayır Duasına Off-Road Yolculuğu

Ynt: Amanosların Eteğine Hayır Duasına Off-Road Yolculuğu Pazar günü işlerim olduğu için çok üzgünüm ki gelemeyeceğim :( ama bir daha aynı şekilde bir organizasyonda yer alabilmek için elimden geleni yapacağım.

10. Quaxl

Adana Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Adana Grubu Serbest Muhabbet Köşesi ee o zaman ayarlayalım bir buluşma hemencecik?!

11. Quaxl

Adana Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Adana Grubu Serbest Muhabbet Köşesi illa çamura gerek yok, önce bir toprağa girelim de çamuru buluruz zamanla :)
  12. Quaxl

Ynt: Yok mudur Yeni Gezi Planları? tabi ya, büyüklerimiz bizi kurtarmak için el atarlar mutlaka :)

13. Quaxl

Ynt: Yok mudur Yeni Gezi Planları? Değil mi? Şöyle güzel bir gezi olsa, çok da ağır olmayan offroad olsa :)
  14. Quaxl

Freelander'in Arazi Performansı

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Valla alsam da iki araba kalmaz elimde, o kadar uzun boylu değilim yani :) belki takasa girerim, belki satar öyle alırım, belki de disco'yu alır freelander'ı elimden çıkartırım. seçeneklerim bunlar :) ama kafamda discovery almak yatıyor, zamanı ise allah...
  15. Quaxl

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı niye ki?

16. Quaxl

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı eş mi? abi ben daha öğrenciyim ;D
  17. Quaxl

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Engin abi, merak etme sen. ben Land Rover'ı bırakmam, bırakamam :) hatta ben bıraksam, o beni bırakmaz :) baksana, şimdiden bir tanede discovery alma çalışmalarına başladım ;D
  18. Quaxl

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı şahaneymiş, bundan bir tane de ben istiyorum ;D

19. Quaxl

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu :D o zaman yeni katılan arkadaşlara merhaba diyorum veya günlük konuşma dilinde de dediğim gibi "melaba" :)
  20. Quaxl

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben de Gezenbilir.com üyesiyim, ben de yeni gelenlere merhaba demek istiyorum. Benim neyim eksik, beni de aranıza alın :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri