Arama sonuçlarınız

1. SEVAL

Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi

Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi Katılımcı Listesi: 1. Tolgahan Karakaya 2. Ayşegül Güngör 3. Ali Rıza Kökden 4. Mustafa Elbaş 5. Güneş Boz 6. Nilsu Dönmez 7. Cüneyt Açıl +1 8. Zeynep Türközü 9. Deniz Gülsoy 10.Dila Günsav 11.Serkan Demer 12.Derya Demer...

2. SEVAL

Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi Katılımcı Listesi: 1. Tolgahan Karakaya 2. Ayşegül Güngör 3. Ali Rıza Kökden 4. Mustafa Elbaş 5. Güneş Boz 6. Nilsu Dönmez 7. Cüneyt Açıl +1 8. Zeynep Türközü 9. Deniz Gülsoy 10.Dila Günsav 11.Serkan Demer 12.Derya Demer...
  3. SEVAL

4. SEVAL

Tulamben, Bali, Endonezya Gezimiz (Ağustos 2014)

Ynt: Tulamben, Bali, Endonezya Gezimiz (ağustos 2014) Vakit ayırıp okuduğunuz için asıl ben teşekkür ederim :)
  5. SEVAL

Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi Merhaba, Katılım az olduğu için talepleri almaya devam ediyoruz :) Kontenjanımız 40 kişi. Fuji çalışanları, arkadaşlarımız pazar günlerini bizim için ayırdılar. Bizler için çok güzel bir etkinlik hazırladılar.

6. SEVAL

Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi Katılımcı Listesi: 1. Tolgahan Karakaya 2. Ayşegül Güngör 3. Ali Rıza Kökden 4. Mustafa ELBAŞ 5. Güneş Boz 6. Nilsu Dönmez 7. Cüneyt Açıl +1 8. Zeynep Türközü 9. Deniz Gülsoy 10.Dila Günsav 11.Serkan Demer 12.Derya Demer...

7. SEVAL

Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi Katılımcı Listesi: 1. Tolgahan Karakaya 2. Ayşegül Güngör 3. Ali Rıza Kökden 4. Mustafa ELBAŞ 5. Güneş Boz 6. Nilsu Dönmez
  8. SEVAL

Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi Katılımcı Listesi: 1. Tolgahan Karakaya 2. Ayşegül Güngör 3. Ali Rıza Kökden
  9. SEVAL

Merhaba, 11.02.2015 Çarşamba günü (bugün :) ) saat 17:00' ye kadar katılmak isteyenler ismini yazabilir mi. Katılımcı sayısına göre makina ve lens ayarlanacak. Teşekkürler :)

10. SEVAL

Hindu dinine mensuplar ve gerçekten tüm gerekliliklerini yerine getiriyorlar. Buradaki aileler evlerde değil tapınaklarda yaşıyorlar aslında. Evlerinde tapınak yok, tapınaklarında ev var. Her ailenin ekonomik şartlarına göre tapınağı var. Tapınağın girişinde de minik plakalar çakılı. Plakaların...

11. SEVAL

Son derece dost canlısı ve güler yüzlü otel işletmesi de bu güzel çiftler için düğün pastası hazırladılar. O da çok tatlı sürpriz oldu :) Palmiye ağaçları ve mis kokulu çiçeklerin altında tatil yapmak çok keyifli. Huzur, dinginlik ve sessizlik arayanlara Tulamben’ i tavsiye ederim...
  12. SEVAL

Bali masajı demişken ondan bahsetmeden geçmek olmaz. Masaj için baş kısmı delik olan ahşap yataklar var. Üzeri deri kaplı. Bikinilerizi giyip geliyorsunuz sonra yüz üstü yatıyorsunuz. Balili hanımlar mis kokulu lavanta yağlarını alıyor ve ellerine sürerek yavaş yavaş tüm vücudunuza masaj...

13. SEVAL

Bu harika yer 1963 yılında Agung yanardağının patlaması sebebiyle 1975 yılında da deprem sebebiyle hasar görmüş ve onarılmış. Bazı binalarda bu hasarların izlerine rastlıyorsunuz. Ailenin kaldığı saray ise şu an müze şeklinde. Yalnız saray ve müze deyince aklınıza öyle kocaman binalar, bir...
  14. SEVAL

Töreni de pas geçip Tırta Gangga su sarayına gittik. 1946 yılında Karangsem’ de, 1 hektarlık bir alana inşa edilen sarayın yanı sıra, arazide, havuz, pirinç terasları ve heykeller var. Tırta Gangga’ yı da gezip dolaştıktan sonra Ujung Sarayına geçtik. Yine Karangsem’ de yer alan saray...
  15. SEVAL

Tulamben’ de dalış için kaldığımız 5 gün boyunca günde 3’ er dalış yaptık. Bir gün de Amed üzerinden Nusa Penida’ ya gidip orada daldık. Orada suyun altı bembeyaz kum. Su turkuaz rengi. Kısacası muhteşem ;) Tabii o kadar güzel ki, su altında ben kendimi kaybedip oradan oraya yüzerken dizimi...

16. SEVAL

Neyse ki arkadaşlar havaalanına araç göndertip beni aldırdılar. 3 saat araba yolculuğundan sonra otele vardım. Ve gördüğüm manzara karşısında ne yorgunluk kaldı ne gerginlik. Deniz kenarında tek odalı tek katlı bungalov tipi evler, muhteşem frangi pani çiçekleri ve palmiye ağaçları. Ortam...
  17. SEVAL

Cennetin minik bir demo’ su, Bali. Yaz gelip de tatil kaşıntılarım tutunca Bali’ ye dalışa giden bir gruba zorla ek oldum ;D Zed biletimi aldım tarih gelince de ekiple, havaalanında bi’ lokmacık tanıştık. Bali uçuşu Katar aktarmalı. Bi’ lokmacık muhabbeti uçakta koyulaştıraraktan Doha...
  18. SEVAL

Phuket, Tayland Gezimiz (Aralık 2014)

Ertesi gün yine geç uyanıp dışarı kahvaltıya gittik. Ardından da alış veriş merkezlerini dolandık. Sürekli yağmur yağdığından dışarda dolanmak mümkün olmadı. Akşam doğru taksi ile şehir merkezine gittik. Yolda giderken iki tane ışıl ışıl bina gördüm. Taksinin camına yapışıp hayran hayran onlara...

19. SEVAL

Sabah 5 gibi kalkıp taksi ile havaalanına oradan da Kuala Lumpur’ a. Fakat hiç hoş karşılanmadık; kapalı bir hava ve yağmur. İnsanın ruhunu sıkan bir atmosfer. O sırada yoğun yağışlar yüzünden Malezya’ nın güneyinde sel felaketi var. Binlerce insan evsiz kalmış. Bir önceki akşam da bir uçak kötü...
  20. SEVAL

Burada bir de yeşil midye gördüm. Midye dolmayı da tavada midyeyi de çok severim ama yeşilini ilk kez gördüm. Tadına bakmak istedim ama bu sıcakta dışarda durdukları için bozulmuş olma risklerini göze alamadım. Öğleden sonra tekrar otele dönüp, İsveçlileri havuz başında buldum. Odama gidip...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri