Arama sonuçlarınız

1. SEVAL

Phuket, Tayland Gezimiz (Aralık 2014)

O kadar yol yorgunluğunun üzerine mışıl mışıl uyumuşum. Sabah hep birlikte otelde kahvaltımızı ettik. Kahvaltı meyva ve hamur işi ağırlıklıydı. Peynir yok. Zeytinin de tadı yok. Ama meyvalar 10 numara. Kahvaltıdan sonra tekrar Patak Road’ da dolaşıp etrafa bakındık. Dolaşırken Wat Suwan Khiri...

2. SEVAL

Kaldığımız otelin de üzerinde bulunduğu Patak Road’ da bir kaç restaurant baktık sonra da birine oturup yemek yedik. Okyanus adası olduğu için heryerde deniz mahsulleri mevcut. Madem buraya kadar geldik, seçimimizi deniz mahsullerinden yana yaptık. Yalnız balıklardan memnun kalmadık. Çünkü tadı...
  3. SEVAL

Biraz Phuket’ ten bahsedelim ;) Phuket, eskiden batı dilinde Tha-Laang, Talang veya Junk Ceylon olarak bilinen Güneydoğu Asya ülkesi Tayland'ın Dünyaca ünlü Turizm adası. Başkenti de Phuket City. Phuket, Hin Okyanusu’ nda Andaman Denizi’ nde bir ada fakat 2004’ teki tsunamiden sonra yeniden...

4. SEVAL

Günlerden Cuma, mesai bitimine yarım saat kalmış. Anne, baba, kardeş, eşi ve yeğenim de Bangkok’ ta. Bana whats’ up’ tan yazıyor kardeşim. Hadi sen de gel diye. Olur du, olmaz dı derken hemen bakıyorum uçaklara ve Bangkok’ a bilet alıyorum. Cumartesi sabah da yazlık giysileri ortaya döküp...
  5. SEVAL

Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi

Katılımcı Listesi: 1. Tolgahan Karakaya 2. Ayşegül Güngör

6. SEVAL

Facebook' tan Ersin' e davet gönderdim :)

7. SEVAL

Merhaba, Katılım koşulu: Fotoğraf çekmeyi seviyor olmak ve fotoğrafa ilgi duymak :)
  8. SEVAL

Makinalar Bizden, Fotoğraf Çekmek Sizden; Fujifilm & Gezenbilir Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi Buluşma Tarih 15 Şubat 2015 Pazar Saat 10:30 Buluşma Yeri Kadıköy Fujifilm Shop mağazamızın adresi, Mühürdar Cad. No:26/A Kadıköy (https://www.fujifilmshop.com/icerik/magazalarimiz) Katılımcı Sayısı...
  9. SEVAL

Haberleşme Okulu

Ynt: Haberleşme Okulu Çok teşekkür ederim beyler. Ben de ilk etapta bir tane Baofeng edineyim :)

10. SEVAL

Haberleşme Okulu

Ynt: Haberleşme Okulu Ayrıntılı bilgi için çok teşekkürler Tevfik Bey.

11. SEVAL

Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Evet yaaa. Ben de şimdi Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü' nü aradım. Onlar da bilmiyor ne zaman dağıtılacağını.
  12. SEVAL

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Yenileri ne zaman dağıtılacakmış, bilginiz var mı ? 12 Ocak için randevu almıştım. Eski ehliyetlerden veriyorlarsa yenilemenin bir anlamı yok :(

13. SEVAL

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Takip :)
  14. SEVAL

Yunanistan'da ki Uluslararası Ehliyet Sorunu

Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu Ocak ayında ehliyetini yenileyen var mı ?
  15. SEVAL

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Ocak ayında ehliyetini değiştiren var mı ?

16. SEVAL

Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu

Ynt: Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu Ocak ayında ehliyetini yenileyen var mı ? Gerçekten yeni ehliyetleri kabul edecek mi Yunanistan ?
  17. SEVAL

Grand Vitara Xl 7 ?

Ynt: Grand Vitara Xl 7 ? Bir depo mazot ile (60 litre) 700 km gidiyor. Parca ile ilgili henuz sorun yasamadim. Sadece on far degisti. O da 700 TL civarindaydi. Bu araclari Mehmet Becce "Zor Yollar" programinda kullanmisti. Saniyorum programin ilk yillariydi. Youtube' dan videolarini...
  18. SEVAL

Navigasyonu En İyi Telefon?

Ynt: Navigasyonu En İyi Telefon? Maps.me diye bir uygulama var. Hem iphone hem de android telefonlar icin. GSM sebekesi olmadan da bagimsiz calisiyor. O yuzden istediginiz telefonda kullanabilirsiniz. Ben kullaniyorum. Tavsiye ederim.

19. SEVAL

Grand Vitara Xl 7 ?

Ynt: Grand Vitara Xl 7 ? 2006 model XL7 kullaniyorum. 109 hp ve dizel motor, 2000 cc. Oldukca buyuk bir arac. Bagaji kocaman. Tum kamp malzemelerim sigiyor :)
  20. SEVAL

5 Aralık Dünya Gönüllü' Ler Gününüz Kutlu Ve Mutlu Olsun :)

Dünya Gönüllüler Gününüz kutlu ve mutlu olsun. Gün, seyirci kalmayanların günü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri