Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O kadar yol yorgunluğunun üzerine mışıl mışıl uyumuşum.
Sabah hep birlikte otelde kahvaltımızı ettik. Kahvaltı meyva ve hamur işi ağırlıklıydı. Peynir yok. Zeytinin de tadı yok. Ama meyvalar 10 numara. Kahvaltıdan sonra tekrar Patak Road’ da dolaşıp etrafa bakındık. Dolaşırken Wat Suwan Khiri...
Kaldığımız otelin de üzerinde bulunduğu Patak Road’ da bir kaç restaurant baktık sonra da birine oturup yemek yedik. Okyanus adası olduğu için heryerde deniz mahsulleri mevcut. Madem buraya kadar geldik, seçimimizi deniz mahsullerinden yana yaptık. Yalnız balıklardan memnun kalmadık. Çünkü tadı...
Biraz Phuket’ ten bahsedelim ;)
Phuket, eskiden batı dilinde Tha-Laang, Talang veya Junk Ceylon olarak bilinen Güneydoğu Asya ülkesi Tayland'ın Dünyaca ünlü Turizm adası. Başkenti de Phuket City. Phuket, Hin Okyanusu’ nda Andaman Denizi’ nde bir ada fakat 2004’ teki tsunamiden sonra yeniden...
Günlerden Cuma, mesai bitimine yarım saat kalmış. Anne, baba, kardeş, eşi ve yeğenim de Bangkok’ ta. Bana whats’ up’ tan yazıyor kardeşim. Hadi sen de gel diye. Olur du, olmaz dı derken hemen bakıyorum uçaklara ve Bangkok’ a bilet alıyorum. Cumartesi sabah da yazlık giysileri ortaya döküp...
Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması
Evet yaaa.
Ben de şimdi Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü' nü aradım.
Onlar da bilmiyor ne zaman dağıtılacağını.
Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması
Yenileri ne zaman dağıtılacakmış, bilginiz var mı ?
12 Ocak için randevu almıştım. Eski ehliyetlerden veriyorlarsa yenilemenin bir anlamı yok :(
Ynt: Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu
Ocak ayında ehliyetini yenileyen var mı ?
Gerçekten yeni ehliyetleri kabul edecek mi Yunanistan ?
Ynt: Grand Vitara Xl 7 ?
Bir depo mazot ile (60 litre) 700 km gidiyor.
Parca ile ilgili henuz sorun yasamadim. Sadece on far degisti. O da 700 TL civarindaydi.
Bu araclari Mehmet Becce "Zor Yollar" programinda kullanmisti. Saniyorum programin ilk yillariydi. Youtube' dan videolarini...
Ynt: Navigasyonu En İyi Telefon?
Maps.me diye bir uygulama var. Hem iphone hem de android telefonlar icin. GSM sebekesi olmadan da bagimsiz calisiyor. O yuzden istediginiz telefonda kullanabilirsiniz. Ben kullaniyorum. Tavsiye ederim.
Ynt: Grand Vitara Xl 7 ?
2006 model XL7 kullaniyorum. 109 hp ve dizel motor, 2000 cc.
Oldukca buyuk bir arac. Bagaji kocaman. Tum kamp malzemelerim sigiyor :)