Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba karavanım o1 tip onay belgelidir şase numarası ile birlikte gelir yani 750 kg altıdır tip onay belgesi ingiltereden alındı yurt dışı çıkmasında da sorun yoktur.
herkese merhaba
üretimine başladık ve tip onayını da aldık
internet sitemizden her türlü bilgiye fiyatlrı dahil ulaşabilirsiniz
fiyat konusunda sorularınızı telefondan cevaplaya bilirim.
www.survivorromork.com
www.hamalromork.com
05422614417
Yorumunuz bana zaten sıkıntı yaşadığım bir konuyu açıklama fırsatı verdi teşekkür ederim.
Aslında bunun kısa bir cevabı var kur yükseldiğinde zam yapılmayan hiç bir ürün yok maalesef özellikle E belgeli ürünler ile çalışmak zorunda iseniz hiç kaçarınız yok, keşke düştüğünde de geri gelse...
Tip onay yani sizin istediğiniz o1 tip onay belgeli şase alırsanız ki bunun hesaplarını iyi yapmış olmanız gerekli ki 750kg geçmeyin sıkıntı yaşamazsınız. Kapalı kasa olması önemli değil.
çekme karavan nasıl kiraya verilir alın size bi soru. ayrıca benim fikrim kendi filonuzu oluşturmaktansa karavanını kiraya vermek isteyecek bir sürü insan var gerekli uygunlukları varsa bence daha uygun olur sizin açınızdan sermaye bağlamaktansa hizmet odaklı daha güzel işler yaparsınız diye...
Önce yıllar geçmesine rağmen bu belgeyi bulmanıza hayranlığını belirtmek isterim bu resimdeki de onaydan geçse bile gelmeyen tip onay belgemizi için bizden istedikleri Logan ve markalı şase plakanın bu örnek bir çok şeyi açıklayacaktır (numaralar belge geldikten sonra basılacak)
sayın akdeniz45 tip onay belgesi diye anılsada aslında bir şase numaralarından oluşan plakadır ve üzerinde kazınamaz deyiştirilemez numaralardan oluşur bu numaralar dizisi BMI kodu denilen uluslar arası bir kod da içerir dünyanın neresine giderseniz gidin firma bilgilerinize ulaşımı sağlar bu...
750 kg altı karavanların birçok avantajı var yakıt kullanımı ve her aracın çekebilmesi kolay park vize sorunu yok birde tip onay ı varsa olası kaza durumunda sigortadan da yararlanabilir bu süper ve ben bu yüzden sevdim ve bir 750 kg altı üreticisiyim.
www.survivorromork.com
selamlar akyaka da orman kampı tam istediğiniz gibi güvenli ve sakin muhteşem doğası var bi deneyin derim. iklim de ılıman yağmura dikkat edin ama.
akyaka orman kampı diye aratın daha detaylı bilgi alabilirsiniz. keyifler olsun.
sayın cevizkıran ön yargılarınızı anlıyorum ben de yerli bir üreticiyim hakkımda metiyeler düzmenizi beklemiyorum tabi :) ama en azından inceleyerek bana eksiklerimi bildirmenizi rica etsem sizcede uygunsa www.survivorromork.com
opsyonel parçalarla yapısal özellikleri ayırarak ve maddi kaygılarla alınabilirliği de koyarak düşünürsek maalesef yaptığınız liste boşta kalır avrupadan aldığınız karavan la türkiye fiyatlarını kıyaslaya bilmek için taleb olgusununda gelişmesi gereklidir ki firma güçlü olsun ve ar-ge...
her türlü arazide torsyonlu dingili ve AT lastikleri ile sorunsuz yol alır sürekli peşinizde yani asvaltda da hızınızı kesmez
www.survivorromork.com
face: survivorromork
Aslında olması mecburi olan aksesuarlar ile opsiyonel parçalar olarak iki ayrı gurup yapılması daha mantıklı olur zira bazı ları ciddi maliyetler tutuyor.üç sistem buzdolabı turuma ısıtıcı gibi.