Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zemin çift kat arası taş yünü bu bitmeden önce çekildi ustaların pütür dediği malzeme ile kaplandı fotoları bende yok paylaşırım tabiki arazi için yapılan böyle kalmaz diğer detayları göstermek amaçlıdır
www.survivorromork.com
tamamen kendi üretimimiz torsyonlu dingil isternirse fren seçeneği eklene bilir galvaniz şase çelik karkasa giydirilmiş alüminyum kompozit panel 4 mm. AT lastikler dingil koruması çamurluk koruması tavan bagajı güneş paneli cebi (iki panellik) iç dizayn da istenilen...
Öncelikle tüm yapıcı eleştirileriniz için teşekkür ederim.
Bu karavan tamamen kendi projemiz fakat dünyada karavan üreten sitelerin artılarını ve eksilerini araştırıp sentezleyerek ortaya çıkardık son derece sağlam ve işlevsel yaptık fark ettiyseniz isim vermeden başKa gezi karavanlarında...
Ben şahsi fikrim olarak ta karavan üstüne sabitlenmesi taraftarı değilim kendi karavanım için tabi arazide enerji depolamak için karavanın güşte kalması bana uymuyor. Güneş panellerini isterseniz bir araştırın belki beni de yanlış bilgilendirdiler haklı olabilirsiniz .
.merhaba inanın site ile ilgili teknik konulardan uzağım ama ilgileniyorum arkadaşlara ilettim evet esnek paneller kullanım kolaylığı sağlıyor fakat normal paneller %17 lik kazanım sağlarken hücre yapısı gereği esnek panellerde %8 lik verim alınıyor bu çok mantıklı değil ayrıca güneşte...
gerçekten baksaydınız resimlerin ortasında daha fazlası putonuna basarak siteye girebilirdiniz daha sitenin karşılama bölümündesiniz :)
o1 tip onay başvurumuz resmi işlemleri ve testleri tamamlandı murat bey dediğim gibi ay sonundan önce yayınlarım .
yazılarımı belgeyle desteklemek hiç aklıma gelmemişti ama VCA ilgili bu ay sonu gelmeden onaylanmış belgemiz elimizde olacak buradan yollarım
sitemiz sizce kötü olabilir bu ilk kötü eleştiri gene de teşekkür ederiz. murat bey.
not: bu yazdıklarımın sizinle alakası yok alınmayın lütfen bu ülkede...
neyi ne kadar bildiğinizi ben bilemem murat bey ama türkiyede geçerliliği olmayan kuruluşun türkiye temsilcisi niye olsun ve tüm dünyada geçerli çoğu firmamız da oradan alır araştırın VCA sitesi de var. yaklaşık iki senedir bu belge için uğraşıyorum artık neyin ne olduğunu da öğrendik .sitemde...
merhaba TSE den aldığınız o1 tip onay belgesi AB üyesi olmadığımız için sadece türkiyede geçerli bu yüzden birleşik krallıktan VCA dan belgemizi aldık yurt dışı seyahatlerinizde şase numarası sayesinde sıkıntısız tüm dünyada tanınıyor. teşekkür ederim