Arama sonuçlarınız

1. ŞenolESES

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Allah rahmet eylesin,geride kalanlarına sabırlar versin.

2. ŞenolESES

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle çok güzel bir yere geldiğinizi belirtmek isterim.Uzun süredir işlerimden dolayı konulara katılamadığım için yokluğum farkedilmiş ve mesajlar gelmiş.Bu beni çok mutlu etti.Demekki buraya görünüp...
  3. ŞenolESES

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) Her geçen yıl dahada coşkulu kutlanması dileğiyle Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Esra hanım sizede geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

4. ŞenolESES

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bu yumurta sabah sabah insanı günaha sokar.Lütfen işkence yapmayın.
  5. ŞenolESES

8 Ağustos Pazar Günü Evleniyorum :)

Ynt: 8 Ağustos Pazar Günü Evleniyorum :) Allah mesut etsin.Ömür boyu mutluluklar dilerim.

6. ŞenolESES

Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir

Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin hanım başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin,mekânı cennet olsun.

7. ŞenolESES

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlar; aramıza hoşgeldiniz :)
  8. ŞenolESES

Sahibinden Cherokee XJ 1991

Ynt: Sahibinden Cherokee XJ 1991 İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.Tatil için 15 gün kadar Ankara dışında olacağım için inşallah dönünce tavsiyelerinize uyarım.Teşekkürler.
  9. ŞenolESES

Ynt: Sahibinden Cherokee XJ 1991 Ciddi düşünülürse yardımcı olurum.Teşekkürler.

10. ŞenolESES

Ynt: Sahibinden Cherokee XJ 1991 Henüz konulara hakim olamadığım için burada görünce yazdım.Daha sonra resimli olarak ilan vermeye çalışırım.Araç 1996 model Grand Chertokee Ltd.-5.2 v8 Benzinli.Uzun yolda 11-12lt.şehir içi en son 18.4 yaktı.Belirttiğim gibi araziye çıkmadığım ve 5 yıldır...

11. ŞenolESES

Ynt: Sahibinden Cherokee XJ 1991 Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Benimde 1996 model Cherokee aracım satılık.İlgilenenler için Sahibinden.com ilan nosu 27950033.Araç 5 yıldır bende araziye hiç çıkmadım sadece hafta sonları kullanıldı.Şu an 3. aracım olarak işyerimde gölgede...
  12. ŞenolESES

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Çok teşekkür ederim. Saygılar.

13. ŞenolESES

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Çok teşekkür ederim. Saygılar
  14. ŞenolESES

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba,ben aranıza yeni katıldım,sanırım doğru alana yazıyorum.1963 doğumluyum,fanatik Eskişehirsporluyum.1980 Silverado aracımla ilgili araştırma yaparken tesadüfen gördüm ve üye oldum .Özellikle araçlar ile ilgili yazışmalarınız ilgimi çekti.Fırsat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,934
Kaydolan Son Üyemiz
Yalnızadam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri