Arama sonuçlarınız

1. S

Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz 2005 veya 2006 idi Şarkışla'dan pınarbasi yönüne gıderken kaynar cıvarlarında çalışan kamyonum dondü kar tıpı fırtına 2 gün mahsur kaldım bılırım sıvasın kara kisinı ;)

2. S

Ssangyong Actyon Sports 4x4 low'da takılı kaldı - Acil yardım lütfen

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 low'da takılı kaldı - Acil yardım lütfen Resımde tc motor yazan küçük motoru ve kablolarını kontrol edin kolay gelsin ...
  3. S

Ssangyong Actyon Sports 4x4 low'da takılı kaldı - Acil yardım lütfen

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 low'da takılı kaldı - Acil yardım lütfen Merhaba aracın altında sanzimanın yan tarafında Low hıgh gecıclerInı yapan motor var muhtemelen soketinden kabloları çıkmiştir .. Aracı calistırmadan yardım kontag ac Low dan hıgh alınca elektrik motoru calisip aracı...

4. S

KIZDIRMA BUJİSİ LAMBASI ---- ARIZA

Ynt: KIZDIRMA BUJİSİ LAMBASI ---- ARIZA Basit bir sorun gecmis olsun :)
  5. S

KIZDIRMA BUJİSİ LAMBASI ---- ARIZA

Ynt: KIZDIRMA BUJİSİ LAMBASI ---- ARIZA Arkadasim gecmiş olsun senin yakitin donmuş büyük ihtimal .. Cok soğuk iklimlerde yakıta yüzde 30 civarı gaz yağı katmak donmayı engeller ... Isıtma buji isatetı söndukden sonra 10 sanıye marjlayınca calişmasi lazim .. Fıltre gırısınden yakıt hortumu nu...

6. S

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz arkadaslar benim arac 2 ceker kaldıgım yerde cekersiniz artık .) numaram vaar sizlerde alo yapmanız yeterli ..selam ile ..

7. S

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?
  8. S

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz Gecen seneki arkadaslar pek girmiyor siteye hep beraber bir organizasyon yapalim aramiza yeni katılan arkadaşlarla birlikte .. Ediz , yunus U pek göremiyorum sitede 2 ceker korondo Sportslarin da gelebileceği bir organizasyon olursa bende seve...
  9. S

Yeni KORANDO SPORTS!

Ynt: Yeni KORANDO SPORTS! Merhaba Melih bey aracınız hayırlı olsun aynısı bende var henüz teslim almadım yarın alacağım ... Arac sonuc olarak 2 ceker ve on ağır arka hafif tüm pıkaplarin ortak sorunu bu durum ..karda yan gidebılır anormal bır şey değil ...arkaya 200 kilo civarı ağırlık...

10. S

Actyon Sports 4x4 M.T.V.indirimi hakkında (2008 Modeller)

Ynt: Actyon Sports 4x4 M.T.V.indirimi hakkında (2008 Modeller) Posta ile yapılacağını sanmıyorum bireysel olarak ruhsatla birlikte başvurmak gerekir bu sene 2009 modeller de indirime girmiş olması lazım ..

11. S

Actyon Sports 4x4 M.T.V.indirimi hakkında (2008 Modeller)

Ynt: Actyon Sports 4x4 M.T.V.indirimi hakkında (2008 Modeller) 3 yas dan sonra ındirim var sanırım forumun bir yerinde okumuştum
  12. S

TURKAR FİYATLARI

Ynt: TURKAR FİYATLARI Böyle fahiş paralara bu arac alınmaz saka gibi valla ..

13. S

Yeni KORANDO SPORTS!

Ynt: Yeni KORANDO SPORTS! yeni korando sports alan arkadaslar araclariniz hayırli olsun tekerinize taş degmesin .. ama unutmayin arac 2 ceker ve arka cok hafif on taraf agir surus dinamıkleri de buna gore dogal olarak kar da buzda camurda ozellikle dikkatli olun lutfen ... selamlar ..
  14. S

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi kardesim 12000 lb t max
  15. S

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi google resimlerde arat vincli ssanglar cikiyor ..

16. S

SSANGYONG ARAÇ KAYIT LİSTESİ

Ynt: SSANGYONG ARAÇ KAYIT LİSTESİ Arkadaslar aracımda 5 cm getle yükseltme. 12000 t max vinç alt Karter koruma on arka difransiyel şanziman ve yakıt deposu su izalasyonu var ayrıca ilave 100 amper aku hella 500 cömet yayıcı on tamponda ve tavan sepetinde 4 adet hella 700 delıcı var .. Chip...
  17. S

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Arkadaslar bizim actyonlar ticari dolayısıyla kamyonet geçiyor dediğiniz gibi olsa keske süper olur arazi taşiti yazılsa Muayene ve istanbulda köprüden geçme olayıda çözülür ..
  18. S

Ssangyoung Actyon Sport Offroad Hazırlık

Ynt: Ssangyoung Actyon Sport Offroad Hazırlık Guzel gözüküyor :)

19. S

Ssangyoung Actyon Sport Offroad Hazırlık

Ynt: Ssangyoung Actyon Sport Offroad Hazırlık Guzel olmuş güle güle kullan çamurun eksik olmasin
  20. S

acil yardım lütfen

Ynt: Kararsızım Yardımcı olurmusunuz. Bugün oguslara gittim alici gözle inceledim aracın on taraftan burunlu vs gibi olumsuz elestıreler alan eski görüntüsünün aksine cok ihtişamli bir duruşu var. Aracın içi koltuk ayna kılma vs önemli degil benim için motor daha sessiz Ilk firsatda Tuzla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri