Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kyron'la Battığım Yerden Çıkamıyorum
2 sene defender kullanmıs birisi olarak mutlu oldugum sadece 2 gun oldu birincısı alirken 2 satarken ,
yazmaya kalksam yuzlerce neden sıralayabılirim .
Ynt: 4x4 Pick Up Tavsiyesi
korondo sports pikap sınıfının tartısmasız lideridir
diger pikaplar yuk taşimak icin tasarlanmıstir ve hepsi kamyonlar gibi makaslıdır yoldakı nohut kadar taşi hıssedersiniz
sadece korondo bagımsız amortisorlu arka dingili sahiptır , 155 beygir 360 tork euro 5...
Ynt: Dacia Duster İçin Arka Diferansiyel Kilidi Çok Yakında Piyasada
en fazla batıp kalıyoruz zaten :) hıc gerek yok en fazla vınclerız olur biter , ben gelırse snorkel almak ıstıyorum http://instagram.com/p/mI6kAQHcVS/
Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
ben tek arac gıdıyorum genelde mutlaka batacak bir yer buluyorum ;D http://instagram.com/p/o1FR3JncQg/
dun ankaraya gittim geldim 950 km toplam yol yaptım . gebzede ısık yandı kalan yakıtla da tahmını 100 km daha giderdı , depoyu tam fulledım . tabanca attıktan sonra 16 litre daha aldı 10 dakıka ugrastım cunku gıdım gıdım doluyor
, suratım...
Ynt: Extreme Off Roadçu Duster
Resimler . persembe pazarından 240 liraya aldim ubzug diyorlar satıcılar , genelde cin mali cok degişik markalar var , benım işimi fazlasıyla gorur 1 metre cekmek yeterli zaten ;)
Ynt: Extreme Off Roadçu Duster
Bu arada el calaskarı aldım 1,5 tonluk normal zıncırlı calaskarın ylerine bir tane kolu var kullanımı çok daha basit bundan sonra hıc korkmadan batabılırım :D
Ilk defa şehiri dışına gitme fırsatım oldu depoyu fulledım pompa attıktan sonrada yavaş yavaş doldurdum pompacı gıcık oldu ,
Km saatını sıfırladım istanbuldan Ankara'ya kadar genelde 130 140 ile gittim Ankara'dan sonra kayserıye yolun...