Arama sonuçlarınız

1. S

Kyron'la Battığım Yerden Çıkamıyorum

Ynt: Kyron'la Battığım Yerden Çıkamıyorum 2 sene defender kullanmıs birisi olarak mutlu oldugum sadece 2 gun oldu birincısı alirken 2 satarken , yazmaya kalksam yuzlerce neden sıralayabılirim .

2. S

4x4 Pick Up Tavsiyesi

Ynt: 4x4 Pick Up Tavsiyesi korondo sports pikap sınıfının tartısmasız lideridir diger pikaplar yuk taşimak icin tasarlanmıstir ve hepsi kamyonlar gibi makaslıdır yoldakı nohut kadar taşi hıssedersiniz sadece korondo bagımsız amortisorlu arka dingili sahiptır , 155 beygir 360 tork euro 5...
  3. S

Az Yakan 4x4 Öneri

Ynt: Az Yakan 4x4 Öneri en az yakan 4 ceker pikap actyon sports hemde ekonomık rakamlara alinabılıyor , dacia duster 1.5 dci ile dahada az yakar , suzukının jımy lerı vitaraları tup ile olabılır .

4. S

musso hakkında biligi

Ynt: Musso Hakkında Biligi
  5. S

hatalı alınan yakıtı on panelde gorme

Ynt: Hatalı Alınan Yakıtı On Panelde Gorme defalarca tarıf edıldıgı sekılde yapmama ragmen yag degısım lambasını sonruremedım bır turlu .

6. S

Ynt: Hatalı Alınan Yakıtı On Panelde Gorme cok cok tesekkur ederim suleyman bey cok makbule gectı , sevgı ve selamlar ..

7. S

Ynt: Hatalı Alınan Yakıtı On Panelde Gorme arkadaslar yag degısım lambam yandı kendım degıstırdım yag fıltre vs yı . lakın yag lambasını nasıl sondurecegım bılmıyorum , meganda kontak ıle dortlulere basıp birseyler yapıyordum hatırlamıyorum , bılen varmı aramızda ??? aracın ecu su na nasıl...
  8. S

Dacia Duster İçin Arka Diferansiyel Kilidi Çok Yakında Piyasada

Ynt: Dacia Duster İçin Arka Diferansiyel Kilidi Çok Yakında Piyasada en fazla batıp kalıyoruz zaten :) hıc gerek yok en fazla vınclerız olur biter , ben gelırse snorkel almak ıstıyorum http://instagram.com/p/mI6kAQHcVS/
  9. S

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) ben tek arac gıdıyorum genelde mutlaka batacak bir yer buluyorum ;D http://instagram.com/p/o1FR3JncQg/

10. S

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Buyrun arkadaslar her zaman beklerım ama en fazla 6 arac ve ağır parkurlar da gezelım

11. S

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi 66ya sıfır duster alacagınıza 80 cıvarına 2012 rexton cok daha mantıklı bence .
  12. S

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) dun ankaraya gittim geldim 950 km toplam yol yaptım . gebzede ısık yandı kalan yakıtla da tahmını 100 km daha giderdı , depoyu tam fulledım . tabanca attıktan sonra 16 litre daha aldı 10 dakıka ugrastım cunku gıdım gıdım doluyor , suratım...

13. S

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi enjektorler hemen hemen cogu aracda malesef kaynıyor kapaga sokmekden haylı zor mecburen ust kapak sokuluyor enjektorler mutlaka sokuldugu yere takılmalı yenı enjektor takılırsa kodlanmalı aksı taktırde yakıt artar arac cekısden duser vs
  14. S

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi kızdırma bujısı eksı onlara dusen bolgelerde lazım olur ege akdenız marmara daa cok onemlı degıl calısmasada olur ;)
  15. S

Hesaplı, Bagajlı, Az Sorunlu, Yakıtı Mantıklı, Suv Seçimi İçin Yardım.

Ynt: Hesaplı, Bagajlı, Az Sorunlu, Yakıtı Mantıklı, Suv Seçimi İçin Yardım. dizel otamatik kyron diyecektim ama arac almıssınız . hayırlı olsun .

16. S

Extreme Off Roadçu Duster

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Tabiki seve seve , hafta ici gündüz gece müsaıtım çekmekoy taraflarına gideriz .
  17. S

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Resimler
  18. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Resimler . persembe pazarından 240 liraya aldim ubzug diyorlar satıcılar , genelde cin mali cok degişik markalar var , benım işimi fazlasıyla gorur 1 metre cekmek yeterli zaten ;)

19. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Bu arada el calaskarı aldım 1,5 tonluk normal zıncırlı calaskarın ylerine bir tane kolu var kullanımı çok daha basit bundan sonra hıc korkmadan batabılırım :D
  20. S

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Ilk defa şehiri dışına gitme fırsatım oldu depoyu fulledım pompa attıktan sonrada yavaş yavaş doldurdum pompacı gıcık oldu , Km saatını sıfırladım istanbuldan Ankara'ya kadar genelde 130 140 ile gittim Ankara'dan sonra kayserıye yolun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri