Arama sonuçlarınız

1. S

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil İle İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 Km Overland Harıka bir gezi olmuş ' 2006 da bende ermenıstana gitmistim gurcıstan uzerınden bozulmamiş bir coğrafya güzel ınsanlar , önümüzdeki kiş kuzey Avrupa ulkelerıne gıtmeyı planlıyorum görüşmek üzere selamlar .

2. S

Actyon Sports Kullanma Kılavuzu

Ynt: Actyon Sports Kullanma Kılavuzu Şahsuvaroglu musterı hızmetlerını arayın adrese gönderiyorlar , hayırlı olsun
  3. S

Extreme Off Roadçu Duster

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Ne demek arkadaslar her zaman seve seve eslık ederım benım ıcınde çok keyifli bır gündü hepinize tek tek teşekkür ederim

4. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster bende vinc var ama 12000 lik ayrıca dusture takmaya gerek yok cunku arac cok hafif , calaskarla defalarca 2.5 tonluk ssang ve defenderı cektim lakın calaskar dık acıyla calısması lazım biz yatay kullanıyoruz sureklı zıncır takılıyor , calaskar yerıne el vinclerı...
  5. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster ilk hakan arakadasımı aradım onun uzakta oldugunu ogrenınce defenderı olan omeri aradım bir saat sonra geldi lakın ormanın ıcı labirent gibi tabıkı benı bulamadı yaklasık 3 km yol yuruyup onu ana yoldan aldım bu arada sırılsıklamım bacaklarımı hıssetmıyorum...

6. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster yanımda calaskar vardı 1 tonluk lakın lanet sey sıkıştı kaldı ciddi ugrastım altını bosaltım vs sonuc yok ve tek aracım sadece 2 kısıyız , zıncırı cekmekden parmaklarımın derısı yuzuldu , soguk bir yandan aclık bır yandan , nihayet bir arkadasdan yardım...

7. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster papaz her zaman pilav yemıyor , cok derin kanallı bir yolda alt şase oturdu ve kaldım , difransiyel kilidi olsaydı burda kesınlıkle kalmazdı :(
  8. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster dere yataklarını seviyorum hem bol balcik oluyor hem daha keyıflı
  9. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster aracın yaklaşma ve uzaklasma acıları ıyi sayılir

10. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster merhaba arkadaslar ;) cumartesı fırsatını bulunca cekmekoy tarafına kactim yıne

11. S

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi 100 liran verip rekton alıp arazıye çamura sokmak pek mantıklı gelmıyor bana 35, 40 liraya kyron var 4 çeker actyonla aynı motor sanzıman 4 Löw'da var misi gibi .
  12. S

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Dusterı aslında esıme aldım arada sırada kaçırıyorum test amacli ;) ssangın yerli başka , korando Sport'umda var ama 2 çeker malum hazıranda kyron alacağım Ssangyong muazzam bir makine asla vazgeçmem

13. S

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) olgun bey ,yakıtla ilgili sorun yok olsada yapacak birsey yok , neticede en az yakan 4 ceker ve 1.5 dci dur kalk trafik şartları kullanım tarzı direk olarak etkiliyor ..
  14. S

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) aynı motora sahip megan 2 dci ile ben 1050 km civarı yapmıstım tabiki sakin kullanarak normal spor kullanımda 800 850 km anca gidiyordu , 1 litre dizel ile 1.5 dci 17 km yol gider sakin ve normal sartlarda .
  15. S

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) sehir içi bir litre daha az yakabilse mukemel olacak .

16. S

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Ssang yeni bir slogan buldum :). Aldırsın ssang Olursun yong 8)
  17. S

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım Ücretleri Mazot filtresinin sanayiden 75 tl ye aldım kendıma değiştirdim :)
  18. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster suzı ıle vıncledık dusterı çekerken videosu da var henüz yüklemedim extrem off roadcu duster sayfasında resımler mevcut

19. S

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım Ücretleri yag , yag filtresi ve mazot fıltresi dahil sanırım bu rakamlara turgut bey ..
  20. S

Motor Soğukken Tork Eğrisi

Ynt: Motor Soğukken Tork Eğrisi Calışma mantığını anladım motor devri ve yapılan kılometreyı baz alıyor , bu şekilde ölçmekde yanliş sonuclar veriyor , Araç bugüne kadar çok sağır kullanılmış ben 2 haftadır ozellıke 4ve 5 viteslerde 4000 4500 devıre kadar çıkarıyorum araçta barız bır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri