Arama sonuçlarınız

1. S

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ssang da hıc bir yedek parca vs sorun yok 3 senedir kullanıyorum .... duster la kuzey avrupa turu planlıyorum finlandiya norvec isvec .... hem kamp hem dag bayır gezmek istiyorum kasım ayı gibi

2. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi aracda sorun yok ufak tefek boya var onemli degil , zaten cızılıp vurulacak sagı solu muhtemelen sali carsamba alırım kredi icin b basvurdum , , aslında kyron alacaktım son dakika duster dedim ama haziran gibi diger aracım korondo sportu kyronla...
  3. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi yarın alacagim galıba 2012 model 35 lira bır kac parcasında boya var

4. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi onceden en az 8 10 kışi onlıne olurdu makara kukura ;D laf atmalar vs hızlı akardı sayfa 8)
  5. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi buraların mudavimleri nerede yav :)

6. S

Extreme Off Roadçu Duster

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster nihayet bugun az once gidip test ettim aracı , ama sadece asfaltda :-[ aracın hızlanması ıc ses sevıyesı fena sayılmaz şehir ıcınde zaten yol yok dogru duzgun surat yapamadim 4 lock aldım 80 gecınce normal 2 ceker gecmesı dikkatımı cektı , aracda esp var...

7. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster esp dişinda dikkat etmem gereken neler var aklınıza gelen >:(
  8. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster bir tane 2012 laurette buldum muhtemelen cumartesi gunu araca gidip bakacagim :) duster kullanıp ozellıkle 4 ceker sistemini iyi tanıyan bir arkadaşla gitmek istiyorum teste , arac istanbul bostancı sanayide gelmek isteyen olursa sevinirim selamlar ..
  9. S

Sevgililer Günü Hediyesi Yeni Korando....

Ynt: Sevgililer Günü Hediyesi Yeni Korando.... bugun 2 kopruden umranıyeye dogru giderken bir seritde koronda yan serıtdede korarondo sports denk geldım ozellikle korondo nun cok potansıyelı var 175 beygir motoruyla sınıfında rakıpsiz aynı zamanda 4 ceker

10. S

Sevgililer Günü Hediyesi Yeni Korando....

Ynt: Sevgililer Günü Hediyesi Yeni Korando.... plakası cikmamiş henuz :)

11. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster 2012 laurette alıyorum 110 beygir bir aksılık cıkmassa ;D defender ve actyon sportdan sonra biraz hafif kalacak ama >:( artık yasyıp gorecegiz 8) 2 ceker megan dci ile camurda altı oturana kadar cok cok iyi performansı var duster daha yuksek ve 4 ceker...
  12. S

Actyon Sports Fren Balataları Hakkında Yardım Ve Tavsiye

Ynt: Actyon Sports Fren Balataları Hakkında Yardım Ve Tafsiye sahsuvaroglundan mesaj geldi iscılıkde yuzde yuz yedek parcada yuzde on indirim varmis ;) 14 subat 1 mart tarıhlerı arasında

13. S

Actyon Sports Fren Balataları Hakkında Yardım Ve Tavsiye

Ynt: Actyon Sports Fren Balataları Hakkında Yardım Ve Tafsiye benim arac garantısı devam ettıgı halde stareks balatası takıyorum , servısdekıyle cıdı fark var rakam anlamında , fren mesafesi aynı , sorun yok kısaca otamatık vitesde , bir alt vitese gecmek mumkun vites in yanında kucuk bir...
  14. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster yaşlanıyoruz gezenbilirde hayat yolculugumuza eşlik ediyor ...
  15. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster yıllar ne cacuk gecmıs >:( daha dun gibi , takip ettigim konular tarihin tozlu raflarındalı yerını almiş

16. S

4 Ceker Duster Arıyorum

Ynt: 4 Ceker Duster Arıyorum alt devirleri ca alt devirleri canlandirmak ıcın ecu yu chiplemek şart 3 tane dci 1.5 motora yaptim senelerdirde kullanıyorum dusuk devirlerde cok cok daha iyi tork veriyor motor ,
  17. S

4 Ceker Duster Arıyorum

Ynt: 4 Ceker Duster Arıyorum uzun yolda arac 2 cekerdeyken 6, 7 litre yakar dediginiz gibi ama arazide 4 cekerde fazla yakması normal cunku sureklı dur kalk dusuk vites yuksek devir her zaman yaktirir bu işin dogasında var , ruzgar soguk hava yukseklik lastik havası tıkanmıs hava filtresi...
  18. S

4 Ceker Duster Arıyorum

Ynt: 4 Ceker Duster Arıyorum şu an 2 tonluk korando sport kullanıyorum sehir ici 9 litre yakıyor istanbul trafıginde ,daha once actyon sports 265 lastıkle vinc tampon vs 2300 kg civarı 10 litre yakıyordu , kardeşimde 1.5dci motorlu ouhashı uzun yolda 160 km suratle 6 maksımum 6.5 liitre...

19. S

Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI)

Ynt: Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster El Kitabı) guzel ve cok cok onemli bilgiler ...
  20. S

4 Ceker Duster Arıyorum

Ynt: 4 Ceker Duster Arıyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263