Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık.
Yedek benzin deposu için kayış ve toka buldum. Yoğunluktan bir türlü takamıyorum. En kısa sürede takıp resimlerini paylaşacağım.
Ynt: Jeep Oto Doğrultma Ve Uzatma Atölyesi
Bu tarz atölye ve ustalardan bir kaç adet Aydın sanayisinde, bir kaç adette Nazilli sanayisinde kaldı. Artık bu tarz atölyeler çok çok azalmaya başladı. Bunlar son örnekleri. Bu ustaların kıymetini bilmeliyiz.
Merhaba Arkadaşlar,
Aydın Nazilli'de aşağıda resimleri bulunan bir atölye mevcut ve sadece jeep doğrultma işleri yapıyor. Yıllardır jeepleri uzun bel tabir edilen şekle bu atölyede yapıyorlar. Diğer doğrultma işleri de yapılıyor tabii.
Bu arada resimde görülen bidon kayışı geçici olarak takılmıştır. Orjinal tokasını bulabilirsem (araştırıyorum) deri kayışı ile birlikte takılacak.
Kurt ağzının bakımı yapıldı. Yay kısmı bozuktu. Gürbüz usta yeni bir yay yaptı ve sorunsuz çalışıyor. Zamanla oluşan oksitlenmeler taşlanarak temizlendi. Boyası daha sonra yapılacak. Geçici olarak yerine monte edildi.
Seyit Hocam,
Sanırım herkeze 50 üstü değil 80 üstü not vereceğim SEVİNÇ'TEN.
Bende gezenbilir sitesinde, senin dediğin gibi sınıfı geçtim herhalde.
Bu emeğin karşılığını almak çok güzel.
Değirmenin suyu gelecek hocam, diploma töreni düzenlemesi ve yarıyıl sonu sınavları ile uğraşıyorum. Hatta 54 bende bile değil Gürbüz ustada, en az on gündür. Ufak tefek ayar işleri vardı gidip alamadım bile. Sibop ayarı yapılacaktı. Birde egsozdan girip ön...