Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tüv Türk'e Jeeplerin Anlatılması Gerekiyor.
Seyit hocam çok haklısın sonuna kadar sana destek. Şahsım adına bir görev varsa hemen yapmaya hazırım.
Ynt: Willys Jeep Orjinal Harrison Heater
Vizeden bumperette ve nato kancası olmadan geçtim. Sanırım mecbur değil. Kimse birşey sormadı. Her ikisinide haftaya takacağım.
Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık.
Herkese iyi dileklerinde ötürü çok teşekkürler. Yeni resimler ve yorumlara yakında gelecek. Kurt ağzı ve yedek benzin deposunun yerleştirilme resimleri önümüzdeki hafta yayınlanacak.
Ne güzel abi o kadar uğraşın başka bir aracada faydasının dokunması çok güzel. Bundan sonra 54 ve daha eski modeller kurtuldu
Bir gariplik daha,
Vize işlemlerini yaptırdıktan sonra, boya renginin değiminin işlenebilmesi için İlçe emniyet müdürlüğü trafik tescil şube müdürlüğüne gittim. İşlemleri yaptırmadan önce ruhsatta yıllar öncesinden kalmış bir hatanın nasıl düzeltileceğini sordum...
Hocam çok çok haklısın, ne diyelim söylenecek söz bulamıyor insan. Bu vize çilesi insanı çıldırtıyor ama öğreteceğiz bizde onlara. Örneğin benim yaşadığım sorun şase plakasının yeri ve perçinli olması sorunu artık halledilmiş. Bana öyle söylediler. Sizin sayenizde...
Doğrusu da bu şekilde zaten. Adamlar hem bilmiyorlar hemde iddia ediyorlar. Bir de bu işin Aydın gibi jeep'lerin bol olduğu bir yerde olması ilginç. Hatta ben vizedeyken aynı zamanda başka bir tuzla vizeden geçiyordu.
Merhaba Sinan Bey,
Kabartma yazıları boyama işlemini tabelacılar çok kolaylıkla yapabiliyorlar. Ben daha önce bu işlemi yaparken bir tabelacıyı gördüm. Kabartma harflerin kenarlarını bantlayarak içerisini boyuyor. Bende kabartma yazılarını bu şekilde...
Evet hocam Tüv Türk ilk başta vize vermedi. Önce şase numarasının olduğu alüminyum plakanın bulunduğu yerin tam aksi istikamette olacağını söylediler. Bende 1954 yılına kadar üretilen Willys'lerin şase plakalarının mevcut tarafta olduğunu söyledim bununla birlikte...
Sağolasın güven abi ve iyi dileklerini belirtilen diğer arkadaşlar, hepinize teşekkürler. Yakında yeni resimler gelecek. Yeni yazılar da var. TüvTürk ile yaşadığımız vize sorunları.
Seyit hocam hep sana ilham gelsin. Bizler için çok yararlı oluyor bu ilhamlar. Bahsettiğin kapak yazısını tam da söylediğin gibi e-bay yoluyla satın aldım ve tarayıcıda taradıktan sonra corel draw yardımı ile saysal olarak bilgisayara kaydettim...
Seyit hocam, özlettin bu güzel yorumlarını. Bizi bir daha bu kadar uzun süre yazısız bırakma. Senin tecrübelerine herkezin ihtiyacı var.