Arama sonuçlarınız

1. ozimante

Niğde-karagöl"de Kamp

Ynt: Niğde-karagöl"de Kamp

2. ozimante

Niğde-karagöl"de Kamp

3. ozimante

Niğde-karagöl"de Kamp

4. ozimante

Niğde-karagöl"de Kamp

Hafta sonu bir türlü gitmek isteyipte gidemediğimiz Karagöl ve Çinili göl bölgesine giderek kamp kurduk ve küçük yürüyüşler yaparak eğlenceli bir hafta sonu geçirdik.
  5. ozimante

Niğde Etkinlik

Hafta sonu mini aktivite

6. ozimante

1 eylül 2012 aladağlar gezimiz

Ynt: 1 eylül 2012 aladağlar gezimiz Tebrik ediyorum sizi güzel bir gezi ve paylaşım, isterseniz bir dahaki sefere Çamardı-Yelatan Dağdibi"nden çıkış yapın çok güzel ve özel manzaralarla karşılaşacağınızdan eminim, zamanlama uygun olursa bende eşlik etmek isterim size.... evet ayrıca özel...

7. ozimante

ÇUKUROVA OFFROAD GRUBUNUN 3 GÜNLÜK BÜYÜKECELİ KAMPI VE GEZİSİ

Ynt: ÇUKUROVA OFFROAD GRUBUNUN 3 GÜNLÜK BÜYÜKECELİ KAMPI VE GEZİSİ İnanın çok kıskandım sizi, keşke mümkün olsaydı da bende sizlerle bu kampda birlikte olsaydım. Neyse... teselli bende sizler kadar gezmiş oldum resimlerle diyelim.
  8. ozimante

Sizcede Mersin off road kulübü kurulmasının zamanı gelmedi mi.?

Ynt: Sizcede Mersin off road kulübü kurulmasının zamanı gelmedi mi.? Evet bende varım, her ne kadar memleketimden uzak da olsam (gerçi çokta uzak sayılmam ama) aktivitelerinize katılırım.
  9. ozimante

96-98 arası 5 k vitara aramak

Ben samuraimi yeni sattım ve 96-98 model aralığında düzgün temiz vitara arıyorum, siz forum arkadaşlarımızın bildiği tavsiye ettiği araç varsa memnun olurum. Birde vitarada özellikle nelere dikkat etmeliyim. Kullanıcı arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Selamlar saygılar.

10. ozimante

Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Suzuki samurai için dodik imalatınız varmıdır acaba?

11. ozimante

Vinç Montajı Görselleri - Çeşitli Araç Modellerinde

Ynt: Vinç Montajı Görselleri - Çeşitli Araç Modellerinde dursun ustam bana samurai için demir ön vinç tamponu lazım nasıl tedarik ederim ve fiyatı ne olur. yardımcı olursanız sevinirim.
  12. ozimante

SAMU

BAGAJ

13. ozimante

Samurai maksimum lastik ebatı

Ynt: Samurai maksimum lastik ebatı
  14. ozimante

Suzuki SJ / Samurai 4 adet (1 takım) Extreme Dodik - Cok uygun - 250TL

Ynt: Suzuki SJ / Samurai 4 adet (1 takım) Extreme Dodik - Cok uygun - 250TL dodikler hala elinizde mi, satmadıysanız görüşelim.
  15. ozimante

LASSA COMPETUS

Ynt: LASSA COMPETUS abdullah bey, fiyat biraz yüksek gibi.

16. ozimante

4 adet 93 Vitara Orjinal Jant

Ynt: 4 adet 93 Vitara Orjinal Jant lastikleri satmayı düşünürseniz değerlendirebilirim.
  17. ozimante

LASSA COMPETUS

Ynt: LASSA COMPETUS Abdullah bey lastikler nasıl ne durumda, yada foto ekleyebilirmisiniz. fiyat konusundada bilgi verirmisiniz
  18. ozimante

LASSA COMPETUS

Ynt: LASSA COMPETUS Lastiklerin resmini koyabilirmisiniz. dueler 693 mü 694 mü?

19. ozimante

LASSA COMPETUS

Arkadaşlar bana az kullanılmış 2 adet 205/70/15 lassa competus lastik lazım.
  20. ozimante

215/75/15 MT Lastik arıyorum

Arkadaşlar uygun fiyata kullanılmış 215/75/15 MT lastik arıyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri