Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hafta sonu bir türlü gitmek isteyipte gidemediğimiz Karagöl ve Çinili göl bölgesine giderek kamp kurduk ve küçük yürüyüşler yaparak eğlenceli bir hafta sonu geçirdik.
Ynt: 1 eylül 2012 aladağlar gezimiz
Tebrik ediyorum sizi güzel bir gezi ve paylaşım, isterseniz bir dahaki sefere Çamardı-Yelatan Dağdibi"nden çıkış yapın çok güzel ve özel manzaralarla karşılaşacağınızdan eminim, zamanlama uygun olursa bende eşlik etmek isterim size.... evet ayrıca özel...
Ynt: ÇUKUROVA OFFROAD GRUBUNUN 3 GÜNLÜK BÜYÜKECELİ KAMPI VE GEZİSİ
İnanın çok kıskandım sizi, keşke mümkün olsaydı da bende sizlerle bu kampda birlikte olsaydım. Neyse... teselli bende sizler kadar gezmiş oldum resimlerle diyelim.
Ynt: Sizcede Mersin off road kulübü kurulmasının zamanı gelmedi mi.?
Evet bende varım, her ne kadar memleketimden uzak da olsam (gerçi çokta uzak sayılmam ama) aktivitelerinize katılırım.
Ben samuraimi yeni sattım ve 96-98 model aralığında düzgün temiz vitara arıyorum, siz forum arkadaşlarımızın bildiği tavsiye ettiği araç varsa memnun olurum. Birde vitarada özellikle nelere dikkat etmeliyim. Kullanıcı arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Selamlar saygılar.
Ynt: Vinç Montajı Görselleri - Çeşitli Araç Modellerinde
dursun ustam bana samurai için demir ön vinç tamponu lazım nasıl tedarik ederim ve fiyatı ne olur. yardımcı olursanız sevinirim.