Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EldenEle Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,501
Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

Zahmet oldu sağolun, iletişim bilgilerinizi özelden gönderebilirseniz sevinirim. İmalat süresi vb. hakkında bazı sorularım var fakat şu an için özel mesaj atamıyorum.

Etiketler

tochnost' Alıntı:
Zahmet oldu sağolun, iletişim bilgilerinizi özelden gönderebilirseniz sevinirim. İmalat süresi vb. hakkında bazı sorularım var fakat şu an için özel mesaj atamıyorum.

mesaj gönderdim ama sanırım mesaj yoluyla birbirimize ulaşamayacağız :smiley: en iyisi buradan tekrar telefonumu yazayım 0536 814 51 58

Bu gün Giresun iline bir takım Jeep dodik gönderdim alan kişi CJ8 modeline takacağını söyledi, kendisinden rica ettim taktıktan sonra resim çekip gönderecek ama aracı toplanma aşamasındaymış resimlerin gelmesi uzun sürebilir, bu arada daha önce Ordu ilinde aynı kişiye 2 takım dodik göndermiştim o arkadaşta bir takımını CJ8 aracına taktığını ve sorun yaşamadığını söyledi, sonuç olarak bu ürünler CJ8 modelinde kullanılmaya müsaitmiş bilginize.

İyi forumlar.

Bulunduğu yerde dodikler için civata, somun, pul ve fitil gibi gerekli malzemeleri bulamayanlar oluyormuş isteyene 20 TL ek ücrete takım olarak temin edip dodiklerle beraber gönderirim.

Not : Bahsettiğim montaj malzemeleri özel ürünler değildir bildiğiniz standart ürünlerdir bazı müşterilerimiz temin edemiyor veya arayıp bulmaya üşeniyorlar diye bilgi vermek istedim..

Son olarak Giresun, Çorlu ve Tekirdağ illerine ürün gönderdim yurdun dört bir yanına hizmet vermenin gururunu ve sevincini yaşıyoruz ilginiz için teşekkürler.

Sayın gezenbilir üyeleri ve ziyaretçileri,

Jeep için ürettiğimiz dodiklerin birim fiyatı 85 TL olmuştur, Mercedes G kasa dodiklerinin fiyatında bir deiğişiklik yoktur eski fiyatı geçerlidir bilginize..

Sevgili gezenbilir ailesi,

Ürünlerin fiyatına tekrar zam yapmak zorunda kaldık ama Gezenbilir üyelerine adet fiyatı 80 TL olarak uyguluyorum bu nedenle sipariş verirken Gezenbilir üyesi olduğunuzu mutlaka belirtin aksi taktirde yeni uyguladığımız fiyat geçerli olacaktır bilginize.

Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR