Arama sonuçlarınız

1. umutcelikel

Yeni Başlayacak Birisi Için 4x4 Sohbeti :)

+1. Bütçe, şartlar, uzun yol, sanayi sevmeme parametrelerini okuyunca ibre Suziyi gösteriyor :D

2. umutcelikel

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Evet sonunda doğru olan solid (tek parça) bijon takımım geldi :D Daha önce ebayden almıştım ancak gerizekalılar 22 mm yollamışlar. Neyse o D3, RR Sport vsde kullanılıyormuş, Ankarada zarar etmeden sattım, tekrar USA'den direk üreticiden 123 USD bayılarak aldım, abime yollattım, oradan da gelen...
  3. umutcelikel

1990 Range Rover Klasik Almalı Mıyım ??

RRC araçlar Land Rover grubunun belki de parçası en az bulunanı. Defender ve Discoveryde sıfır ve çıkma zebil gibiyken bu araçlarda çok az. Sürüşü gidişi izolasyonu vs süper araçlar ama sorunsuz demek zor. Kilitler cam krikoları vs öldürücü. Arka cam çerçevesi çürüyor kilit tutmuyor, sıfırı...

4. umutcelikel

Land Rover Discovery Td5 Aracım Için Görüşlerinize Ihtiyacım Var

115.000 kmde Discovery 2'nin tadına doyum olmaz :D Maşallah bin kere :D
  5. umutcelikel

Bilgi Ricası;

Disco 2 de yok. Bkz ekteki aksesuar kataloğu... :D

6. umutcelikel

Bilgi Ricası;

Ya abicim 17 ne ya :D Zenci jantı bulursun anca. Bence jantı 16 veya 18 orjinal olmayan Discovery dünyanın en çirkin Discoverysidir...

7. umutcelikel

Defender Çalışmıyor...

Alalım sana bi td5 elektroniğin Allahını öğren, kurtul şu Defenderdan bilmemneden:))))
  8. umutcelikel

Discovery 2 Anahtar Bilgi Ricası

:))))))))))))))))))))))))))
  9. umutcelikel

Hortumları silikon ile 3-4 ay önce değişmiştim. Daha eskimeden halledeyim de o da kaçmasın bize:)))

10. umutcelikel

:))))) Niye 1 gün sürüyor bu arada? Solüsyonda falan mı bekliyor?

11. umutcelikel

Yav üşenmeyen bir usta bulsam şu intercooler temizliği işini ben de yapmak istiyorum kaç zamandır. Periyodik bakım programında bile var bu işlem, TR'de ancak motor gümleyince yaptırılıyor.
  12. umutcelikel

Defender 90 Pick-up Projesi Için Start Verdik

Anam, Allah kolaylık versin :D

13. umutcelikel

Defender Çalışmıyor...

Yuh Erdal :D :D Nasıl Defendercı Seriescisin olm sen? :D Ben seriesi elektronik ateşlemeye çevirmiştim. Platinsiz manyetik ateşlemeli distribütör, yüksek voltak bobin, ona uygun kablo ve bujiler. Cillop gibi olduydu, Ankarada malum platin ayarı yapacak ustaların %99'u öldüğü yada 98 yaşında...
  14. umutcelikel

Discovery 2 Td5 Hararet Göstergesi Düşme Sorunu

Benim de son uzun yol yaptığımda hararet göstergesi düşükte kaldı aniden yükseldi vs saçmaladı, ancak ışık yakmamıştı. Gaye'yi aradım, %90 müşürdendir dediler. Bu aralar çok sık değiştirmişler. Ancak ışık yaktıysa başka birşey de olabilir dikkat etmek gerek.
  15. umutcelikel

Selamlar, Buyrun ne demek? BJ60'mı satılık?

Selamlar, Buyrun ne demek? BJ60'mı satılık?

16. umutcelikel

Land Rover Discovery 2 Td5 Den Gerçekten Anlayan Bir Usta Arıyorum..

Maslak Oto Mekanik Hüseyin Usta.
  17. umutcelikel

Bilgi Ricası;

Ahahahahahahaha:))))))))))))))) Yok yok sıkıntı yok, sağolsun Seri 3 almama bile izin vermişliği var:)))))

18. umutcelikel

Bilgi Ricası;

2003-2004'te gösterebilirsen olur, yoksa şansın yok :D :D
  19. umutcelikel

Bilgi Ricası;

Gel benim hanıma söyle sıkıyosa bırak 18'leri diye. Taş eder sve ni medusa şerefsizim ahahah :D Safari 5000'leri bile ornal aksesuar kataloğundan ispat edip taktırdım ben:)))))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri