Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün Troyexplorer'dan kıskanıp orta göğüs kısmını söktüm ve ses izolasyonu yaptım. Tıkırtı vs Yüzde 90 azaldı harbiden. O kadar çok saçma şeyle karşılaşıyor ki insan açınca aklınız durur :D
Get ile yükselttim demedin mi? Anlamadım. Benim helezonlar standart. Ön standart yükseklikteyse arkayı eşitler. Ön yüksek ise arkayı da get ile hizalamak gerekir.
Selamlar,
Lift yok değil mi? Yani burnu düşmüş arabayı get ile yükselttin anladığım kadarıyla? Eğer öyle ise ön ile arka eşit kalır bu helezonlarla. Ben Britpart helezonları takmadan önce ölçmüştüm, taktıktan sonra herhangi bir yükselme olmadı. Bu mantıktan bunları takınca standart orjinal...
Selamlar. Valla duruma göre her iki servise de gittim. Periyodik olarak daha çok Gaye, ama Proshop'ta da yaptırdığım işler oldu. Yoğunluğa vs göre değişti diyebilirim.
2003 model Land Rover Discovery 2 aracımdan çıkma ve iyi durumda olan arka helezon takımı ve üst izolasyon lastikleri satıyorum. Ürün içeriği Britpart DA5136 ile aynıdır. Aracım orjinal helezonludur ve satılık olan helezon orjinal Land Rover'dır, OEM değildir. Ön helezonları değiştirirken keyfe...
Selamlar. Motor yeterli gelir gelmez konusundan önce benim bildiğim, kullandığım ve tecrübe ettiğim DSG şanzıman mutlaka ama mutlaka arıza çıkarır, ki motor arızasından pahallı olur. Bence uygun olmaz.
Land Rover Discovery 2 arka körük iptal kiti (Helezon-amortisör) - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 297429556
Şu ilanımı şuraya ekleyeyim :D
Ürün çok çok az sadece karda kullanılmıştır. Sıfırdan farksızdır. 41 numaradır. Fiyat 350 TL. Umut Çelikel-05422127162
Men's Daska Pass™ III Titanium Outdry™ Extreme Boot - Columbia
Specifications:
Hike anywhere, anytime with confidence in the Daska Pass III Titanium Outdry Extreme...
Hocam selamlar, yeni gördüm kusuruma bakmayın. Dediğiniz şekilde görsel olarak dengelenir ama frendeki saçmalama ve sertlik kaçınılmaz olur bence...Yükseltme yok bende.