Arama sonuçlarınız

1. umutcelikel

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Dün Troyexplorer'dan kıskanıp orta göğüs kısmını söktüm ve ses izolasyonu yaptım. Tıkırtı vs Yüzde 90 azaldı harbiden. O kadar çok saçma şeyle karşılaşıyor ki insan açınca aklınız durur :D

2. umutcelikel

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Yabancı forumlarda çok var akışmetreyi söküp kullanan... Bence de alakasız gibi.
  3. umutcelikel

Land Rover Discovery 2 Arka Körük Iptal Kiti (helezon-amortisör)

Get ile yükselttim demedin mi? Anlamadım. Benim helezonlar standart. Ön standart yükseklikteyse arkayı eşitler. Ön yüksek ise arkayı da get ile hizalamak gerekir.

4. umutcelikel

Selamlar, Lift yok değil mi? Yani burnu düşmüş arabayı get ile yükselttin anladığım kadarıyla? Eğer öyle ise ön ile arka eşit kalır bu helezonlarla. Ben Britpart helezonları takmadan önce ölçmüştüm, taktıktan sonra herhangi bir yükselme olmadı. Bu mantıktan bunları takınca standart orjinal...

5. umutcelikel

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Selamlar. Valla duruma göre her iki servise de gittim. Periyodik olarak daha çok Gaye, ama Proshop'ta da yaptırdığım işler oldu. Yoğunluğa vs göre değişti diyebilirim.
  6. umutcelikel

Land Rover Discovery 2 Arka Körük Iptal Kiti (helezon-amortisör) Bilginize.
  7. umutcelikel

2003 model Land Rover Discovery 2 aracımdan çıkma ve iyi durumda olan arka helezon takımı ve üst izolasyon lastikleri satıyorum. Ürün içeriği Britpart DA5136 ile aynıdır. Aracım orjinal helezonludur ve satılık olan helezon orjinal Land Rover'dır, OEM değildir. Ön helezonları değiştirirken keyfe...

8. umutcelikel

:D :D Ben de neden hala takmadı diyorum. İyice 27 anahtar uymayana kadar ses yapana kadar bekle takarsın acelesi yok.

9. umutcelikel

Belki de başlığı bulamamak en hayırlısı :D :D
  10. umutcelikel

Defender Tavsiyesi

En iyi Defender arkadaşının Defender'ıdır. Konu ile alakalı verebileceğim tek tavsiye budur :D

11. umutcelikel

1.2 Tsi Dsg + Çekme Karavan Kombİnasyonu

Selamlar. Motor yeterli gelir gelmez konusundan önce benim bildiğim, kullandığım ve tecrübe ettiğim DSG şanzıman mutlaka ama mutlaka arıza çıkarır, ki motor arızasından pahallı olur. Bence uygun olmaz.
  12. umutcelikel

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

İşte bu süper, bu işlemi kesinlikle benim de yapmam gerekiyor. Eline sağlık hocam.

13. umutcelikel

Soygunculuk

Soygunculuk için öncelikle satabilmesi gerekli :D Ayrıca alındığı halinin fotosunu koymayaymış iyiymiş :D :D
  14. umutcelikel

Yeni Körük Mü? Körük Iptali Mi?

Land Rover Discovery 2 arka körük iptal kiti (Helezon-amortisör) - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 297429556 Şu ilanımı şuraya ekleyeyim :D
  15. umutcelikel

Columbia Titanium Daska Pass Omni-tech Trekking Botu

Ürün çok çok az sadece karda kullanılmıştır. Sıfırdan farksızdır. 41 numaradır. Fiyat 350 TL. Umut Çelikel-05422127162 Men's Daska Pass™ III Titanium Outdry™ Extreme Boot - Columbia Specifications: Hike anywhere, anytime with confidence in the Daska Pass III Titanium Outdry Extreme...

16. umutcelikel

L.A. Wheel - Chrome OEM Wheel Experts | Set of 20 Land Rover Chrome Lugs 14 x 1.5 Large Mag Style LN3500 14 x 1.5
  17. umutcelikel

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Hocam selamlar, yeni gördüm kusuruma bakmayın. Dediğiniz şekilde görsel olarak dengelenir ama frendeki saçmalama ve sertlik kaçınılmaz olur bence...Yükseltme yok bende.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri