Arama sonuçlarınız

1. umutcelikel

Satılık Series (ayrılık Vakti Geldi)

:D :D :D

2. umutcelikel

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Eyvallah Erdal sağolasın :)
  3. umutcelikel

Teşekkürler:))

4. umutcelikel

1 yıldan sonra sonunda gizli vinç operasyonu bugün itibarıyla tamamlandı. 1 yıl önce Bearmach gizli vinç braketi almıştım, geçenlerde de Huma Oto'dan 10 ay taksitle internet sitesinden ücretsiz kargo Ironman 9500 aldım, Huma puanla da anında bir Ironman makara aldım, bugün taktırdım. Orjinal...
  5. umutcelikel

Aldıysak Başlayalım

Hocam selamlar. Eski bir Series 3 sahibi olarak yardımcı olmaya çalışayım: 1-Bu sene zorunlu trafik sigortası fiyatları nasıl. Yaşım 25 ve daha önce üzerime araba yok. Cevap: Kol gibi. 2-Araç 1inci viteste vites atıyormuş mevcut sahibi aracı sürekli 2. viteste kaldırıyor bu bir sıkıntı...

6. umutcelikel

Defender Almayi Dusunuyorum Acil!!!!

Defender'ı ACİLLL diye alırsanız hayatınız zehir olur bir daha ne Defender'a ne sanayiye 100 km yaklaşmazsınız benden söylemesi :D :D :D

7. umutcelikel

Cj7 Cok Iyi Usta Aranıyor Istanbulda...

:D :D :D
  8. umutcelikel

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Orası bende de hafif nemli, bakımda soracağım bakalım...
  9. umutcelikel

Evet yine bir rahat batma arefesinde bir değer katma operasyonu ile aranızdayım :D :D :D Şöyle ki, 1 yıl önce orjinal tamponla kullanma amaçlı gizli vinç braketi almıştım BA176 kodlu Bearmach parçayı. 1 senedir baktım vinç için para ayıramıyorum, bugün Huma Otodan 9500'lük Ironman vinci...

10. umutcelikel

Saç Beyazlatan C5

:D :D Geçmiş olsun

11. umutcelikel

7/24 Açık Landrover'cılar

Alfonse hayırdır teneke mi alıyon yoksa? :D
  12. umutcelikel

Bj60 Hakkinda Bilgi Lütfen...

Alfonse selam :D Haala benim de rüyalarımı süslüyor laklaklak heryere giderdi... 3B bence süper, araba zaten eşşek ölüsü gibi, 110-120 gider heryere, ki 35 lastik ve 5.29 diff vardı onda. Hobi için en ideali o bence. Ama hiç bayılmasın bastın mı yapıştırsın dedin mi 2H. (Evet dediğin makina)

13. umutcelikel

Abi o dediğin doğru ama 3B motor için... 2H motor feci bir motor bence, turbosuz çekişi de gidişi de tdidan iyidir. Ama hayvan gibi yakıyordur muhtemel.
  14. umutcelikel

Tamirciden Kovuldum :(

:)))))))))))))))))))))))
  15. umutcelikel

2001 Disco 4.0 V8 Yazılım Uygulaması

:D :D :D Gereksiz olmuş biraz, neyse kolaylıklar dilerim.

16. umutcelikel

Discovery 2'nizin Satılması Sonrası Ruh Halleri

O da yaramaz. Bende en kalınından kum rengi koltuk kılıfları var :D :D :D Yazdan yaza caaanım döşemelere tuzlu su değmesin diye takıyoruz:)))
  17. umutcelikel

Hayırlı olsun şimdiden :)))

18. umutcelikel

Selamlar. Eski bir Defender, Hilux ve BJ60 kullanıcısı olarak kendimce cevap vereyim: -Araçın mekanik motor ve kaporta parçalarının piyasada bulunma durumu nedir? Mekanik ve motor parçası sıfır orjinal ve yan sanayi bulunur, sorun yok. Kaporta ve aksesuar kısmı ya getirtilir Toyotadan, ya TEM...
  19. umutcelikel

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Bizde öyle hab mab olmaz hacım :D Devamlı dört çeker, aklımıza esti mi cart ineriz tarlaya asfalttan :D :D :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri