Arama sonuçlarınız

1. umutcelikel

Discovery 2'nizin Satılması Sonrası Ruh Halleri

:D :D :D Düğme deyip de geçme :)))))

2. umutcelikel

Ohoooo onub taktık gitti yaramaz bana :D :D :D Escape Gear ne ola ki bu arada?
  3. umutcelikel

Yaramayan fazla parça varsa talibim :D :D :D (Otlakçı Discovery'ci)

4. umutcelikel

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Sonunda dün takabildim solid bijonları... Tam zenci arabası oldu kromajlı kromajlı :D :D Bu kirli hali, temizlenince cillops gibi oldu yeminle, şıkırtı sesinden de kurtuldum ebediyen. Artık her lastikçide direk 27 mm anahtarla çalışacak bijonlara sahibim :D
  5. umutcelikel

Vay anasını.... Hayırlısı olsun kardeş :D :D

6. umutcelikel

Defender 110 2.5 Benzinli.

Defender'ı alınca sigaraya tekrar başlayıp günde 5 pakete çıkarsınız :D :D :D

7. umutcelikel

Satılık Series (ayrılık Vakti Geldi)

Bu arada yazmamışsın, ben ekleyeyim: -Vinç çakma Çin malı değildir, Amerikan Superwinch Tigershark 9500 modelidir. -Jantlar Defender 130'larda da çıkan Wolf tipi havalandırmalı sac janttır. -Bendeyken tüm ön takım, ön poyra bilyeleri, aks bilyeleri vs sıfırlanmıştı. Onlar halen cillop gibidir...
  8. umutcelikel

Satılık Series (ayrılık Vakti Geldi)

Hayırlı müşteriler olsun diyeyim şimdiden, seven birine gitsin. Zaten sevmeyenin ne işi olur:)))
  9. umutcelikel

Satılık Unimog 404s

Hayırlı satışlar. Pazarlık hangi rakam üzerinden var?

10. umutcelikel

1982 Series 3 Swb Adanadan Selamlar Ve Ondan Sonra Yapılanlar

:D :D :D Asfalt bebesi olmuştu buralarda...
  11. umutcelikel

Discovery2 Arka Tampon Acill Lazım

Güle güle kullanın, sevindim :D Ben ufak tefek tonla eksiği ondan tamamladım, her eve lazım öyle hurdacı :)))

12. umutcelikel

Discovery2 Arka Tampon Acill Lazım

Ankara Yıldız Sanayi Oto Cafer 0 507 2448767-Yiğit Bey Selamımı söyleyebilirsiniz. (Umut Çelikel)
  13. umutcelikel

1999 Lincoln Navigator 4×4

Araçta hiçbir sıkıntı yok. Tutunmanın olduğu kuru zeminlede kesinlikle 4h moduna almamalısınız. Tutunmanın kaybolma riski olan karlı vs durumlarda ancak 4h modunu seçmelisiniz. Çamur vs varsa düşük hızda veya batarsanız 4l yiseçersiniz. Kuru asfaltta 4h modunda araç kasma yapar, onun seslerini...
  14. umutcelikel

Discovery 2 Demir Tampon

Öne sağlam bir çift helezon gerekir :D

15. umutcelikel

300 Tdi Turbo Basıncı

Takip ederim ben bu konuyu :D :D :D
  16. umutcelikel

1982 Series 3 Swb Adanadan Selamlar Ve Ondan Sonra Yapılanlar

Hay maşallah 41 kere... Cillop gibi duruyor eski kırmızı düldülüm valla helal olsun yeni sahibine :D
  17. umutcelikel

Amarok Off Road

:D :D :D

18. umutcelikel

Land Rover Discovery Td5 Aracım Için Görüşlerinize Ihtiyacım Var

Ön ve arka diferansiyel koruması. Şanzıman koruması. Yakıt deposu koruması. Bunların altına takılan kalın aluminyum veya galvanizli çelik koruma plakaları. Aracın altını sürtmelere karşı korumak için yani. Bearmach ve Britpart firmalarında tamamı mevcut, İstanbula gelmeye de gerek yok Romanyada...
  19. umutcelikel

Land Rover Discovery Td5 Aracım Için Görüşlerinize Ihtiyacım Var

Valla hocam benim araç da 2003. Ben özellikle 2003-2004 kasanın tamponlarına hastayım. Eski kasa olsa çelik tampon ok ama yeni kasaya yakıştırmıyorum. Sırf bu yüzden gizli vinç braketi aldım, onunla vinç takacağım alta. Bunun haricinde 18" jantlara lift de çok yakışmıyor, yine bana göre. Lastik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri