Arama sonuçlarınız

1. Macera

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Difransiyel Kilidi Teşekküler

2. Macera

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Difransiyel Kilidi USA da bunları fiyatları nedir takribi
  3. Macera

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Difransiyel Kilidi Mert merhaba ingilterde bir arkadaşım var bizim diskoya göre çıkma bir Detroit Locker %100 kilidi alıp yanında ucakta getirebilirmi ( taşınırmı ? büyükmü ?) model falan varmı bir ingiltere fiyatı nedir sen bilirsin

4. Macera

Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

Merhabalar Bende 97 dısco I 2,5 TDI kullanıyorum BMW-Free.....r konusunda 2 hafta önce bir arkadaşım için; tamirci arkadaşlardan bu aracı sorumuştum kime sorduysam ilk soruları neyapacaksın demek oldu arkadaşım almak istiyor deyince parası çoksa alsın dediler tam bu sırada bir...
  5. Macera

Yavuz hocam disco şart diyorsun yani :)

6. Macera

Amatör Telsiz Sınavı

Ynt: Amatör Telsiz Sınavı (1 Mayıs 2007) İbrahim merhaba , 6 senelik telsiz belgesi bu güne kadar bir işe yaradımı bari :)

7. Macera

Kia Sportage vs Hyundai Santa Fe

Ynt: Kia Sportage vs Hyundai Santa Fe Hakan merhaba , bilgilrt için teşekküler
  8. Macera

Kia Sportage vs Hyundai Santa Fe

Arkadaşlar merhaba kuzenim şehirler arası kullanmak için kia sportage veya sante fe almak istiyor bu araçlar konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlarımın yorumları bizim için çok değerli olacak
  9. Macera

Suzuki Vitara - Hyundai Galloper?

Merhaba , bende sizin yaşadığımız bu sürecei yaklaşık bir yıl önce yaşamıştım sizi çok iyi anlıyorum MPİ discoları hiç düşüğmeyin derim 2000 motor disco kasasına yeterli gelmiyor deniyor Mpi almak yerine 96 3900 disco daha matıklı gibi ama lpg taktırmalısınız birde yıllık vergilerine dikkat...

10. Macera

Suzuki Vitara - Hyundai Galloper?

merhaba wterra hoş geldiniz , ben 2.5 tdi disco kullanıyorum fakat yanlızca çamurda dolaşıyorum sorun yok gibi Suzuki vitara ları çok güzel off road a uygun topluyorlar araç hafif arazide avantajlı olduğu söyleniyor fakat lada düşünmeyin derim

11. Macera

Disco I Portbagaj

Hocam bildiğin üzere üst kapak taşlandı motorda hazla bir sorun çıkmadı allaha şükür fakat motor kapğının üstündek piyano kollarından biri kırılmışi oda değişti şimdi nazar değmesin kullanıyoruz buna şükür demek lazım herhalde
  12. Macera

Disco I Portbagaj

Yavuz hocam yeni port bagaj yakışmış güle güle kullan

13. Macera

Telsizler ve Telsiz Kanunu Hakkında

Ynt: Telsizler ve Telsiz Kanunu Hakkında Merhaba bu telsiz yapan arkadaş kendi 0 dan yeni yapıyormuş yoksa 2 elllerimi onarıyormuş internette cb 2 el satan lar var fiyatlar 50 ile 250 ytl arasında 250 ytl olanlar baya ciddi CB telsizler almadan önce bir kaç noktaya dikkat etmek gerekir diye...
  14. Macera

Telsizler ve Telsiz Kanunu Hakkında

Ynt: Telsizler ve Telsiz Kanunu Hakkında Arkadaşlar merhaba , mert aktardığı konu doğru aldığım el telsiz CB 2 el kullanılmış fakat sorunu yok 4 w çıkışlı maxon marka istenirse araçtaki antenede bağlanıp araçta kullanlabilyor el telsizini satın aldığım yer de 2 adet daha realistik marka 4...
  15. Macera

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I Mert selam sisleri değiştirelim derken yerine takacağız

16. Macera

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I arkadaşlar merhaba hepinizi burda bulmuşken geçen hafta Teknoserden ayrıldım cep telefonum ve mail adresim değişti yeni mail adresim ufuk.senol1@hotmail.com cep tel : 0 555 844 39 39
  17. Macera

Yavuz hocam merhaba sattınmı küheylanı
  18. Macera

Gezenbilir Kemerburgaz Off-Road Gezisi (17 Şubat 2007)

Kemerburgaz Offroad Gezisi (17 Şubat 2007) Nadir abi merhaba , tekrar geçmiş olsun kalıp kurtarmaya destek veremedik kusura bakma (Küçük yaşta co-pilot çalışmaktan başımız beleya girecek )

19. Macera

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I Arkadaşlar merhaba , işlerin yoğunluğundan arasıra forma bakalbiliyorum Yavuz abinin aracına Ankarada binme şerefine ulaştım nazar değmesin çok güzel olmuş kazasız belesız kullan Yavuz abi
  20. Macera

İstanbul'da BFG Satan Yer?

Ynt: İstanbul'da BFG Satan Yer? Merhaba 1 haftadır form a bakamadım 2 ay önce BF AT almıştım kullanım konusunda tavsiye ederim bende Mertin kullandığı tavsiye ile aldım Kuzenler 0 212 441 80 19 -442 07 15 Sabri bey peşin fiyatına 4 taksit yaptılar piyasadan da 20 ytl gibi bir fiyatta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri