Arama sonuçlarınız

1. GencSamet

Bu çadırı nerede bulabilirim ?

Ynt: Bu çadırı nerede bulabilirim ? Daybuyday da ilan hala duruo. Piyasa fiyatı ise 50 lira gözüküo gerçekten şaşırtıcı bir durum.

2. GencSamet

Kamp İçin Malzeme Kontrol Listesi

Ynt: Kamp İçin Malzeme Kontrol Listesi Liste için teşekkürler araçlı gezginler için güzel liste olmuş. Tabi sabun, deterjan gibi kimyasal maddelerin akarsulara ve toprağa karışmamasına özen göstermek gerektiğini de unutmayalım.
  3. GencSamet

Sakarya Ayyıldız ile Bileşim AŞ. ; Yörükyeri - Sülüklü Göl Geçişi (12 Kasım 2012)

Paylaşım için teşekkürler güzel gezi olmuş:)

4. GencSamet

DİDİM , MARMARİS , DATÇA , FETHİYE kamp önerileri

Ynt: DİDİM , MARMARİS , DATÇA , FETHİYE kamp önerileri Bende ilk başlarda internetten bakıyordum ama hem internetteki fiyatı hemde kargo vs eklenince normalin üstüne çıkıyor. Praktiker ve metro gibi yerlere gidip alacagınız ürünleri görme şansınıda elde edersiniz. Evet bahsettigim çadırlar 3...
  5. GencSamet

DİDİM , MARMARİS , DATÇA , FETHİYE kamp önerileri

Ynt: DİDİM , MARMARİS , DATÇA , FETHİYE kamp önerileri Praktikerde yanılmıyosam 215x205x130 ebatlarında çadır 45 liraydı. Metroda aynı çadır 55 lira. İdare edermi sorusuna gelince aynı şeyi bende merak ediyorum. Praktikerde çadıra içten bakıp inceledim dikiş yerlerinden dışardaki ışık net...

6. GencSamet

Ahşap Kano Yapımı - Wood Duck 12

Elinize sağlık çok güzel bir kano olmuş

7. GencSamet

Tercihiniz Hangisi Olurdu?

Ynt: Tercihiniz Hangisi Olurdu? Markayı yanlış anlamda kullandım model demem gerekiyordu. Açıkcası ben bu konularda pek bilgili değilim ama bilgili olan kişilerin bile her markanın modelini ve özelliklerini bilemeyeceğini düşünüyerek konuyu açan arkadaşa yardımcı olması açısından yazmıştım :)
  8. GencSamet

Tercihiniz Hangisi Olurdu?

Ynt: Tercihiniz Hangisi Olurdu? Markalarını tam olarak belirtseydin ya da en azından basitçe özelliklerini ona göre bilgili kişiler size daha rahat ve doğru yardımda bulunabilirler.
  9. GencSamet

LIKYA YOLUNU ADIMLARMIYIZ

Ynt: LIKYA YOLUNU ADIMLARMIYIZ Hedefinize ulaşmanız dileğiyle size başarılar diliyorum :)

10. GencSamet

Çakı ve Bıçak Seçimi

Biraz emrivaki bir başlık olmuş ama... Senin istedigin fiyat aralıgında boralarda var. indirimde olan bir tanesi http://www.hepsiburada.com/Liste/bora-m-311-lynx-bicak/productDetails.aspx?productId=sporboram311&categoryId=19226&SKU=SPORBORAM311-G Tamamı...

11. GencSamet

Ateş Başında Isınmak İçin Kamp Yeleği

Ynt: Ateş Başında Isınmak için Kamp Yeleği Fikir gerçekten çok güzel. Isı kaybı olur mu olmaz mı bilemiyorum fakat denemenizi ve sonucunu iletmenizi merakla bekliyorum. Sizin fikrinizi, yorumları ve daha önce okuduklarımdan yola çıkarak sizin sisteminizin başarısız olması durumunda(umarım...
  12. GencSamet

Kış Mevsimi için Kamp Yeri

Ynt: Kış Mevsimi için Kamp Yeri Doluda sıkıntı çıkartmıyorsa likyo yolu üzerinde kafana göre bir yere at kampını:)

13. GencSamet

Kış Mevsimi için Kamp Yeri

Kesinlikle çadırınızın kaliteli olması gerekiyor. Metro gibi marketlerden 50-60 liraya alacagınız çadırların sizi idare edecegini düşünmüorm.Bir üyemiz notlarında likya yolu üzerinde kamp yaparken aşırı dercede yagmur yagdıgından bahsediyordu.
  14. GencSamet

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı Fotoğraflar kalkmış maalesef :( O kadar sayfa yazı okuduk fotoğrafları göremedik iyimi :)
  15. GencSamet

Sırt Çantalarındaki +10 kısmı nedir?

Ynt: Sırt Çantalarındaki +10 kısmı nedir? Cevabınız için teşekkürler. 75+10 luk bir kamp çantası inceleme fırsatıda buldum daha net anladım :)

16. GencSamet

Kate Clow'un "Likya Yolu" Kitabının Türkçesi'ni Arıyorum?

Ynt: Kate Clow'un "Likya Yolu" Kitabının Türkçesi'ni Arıyorum? Kitapların görmedigim için Fethiye'den Antalya'ya Likya yolu kitabınımı alıyım(Garanti yayının) Yoksa daha önce vermiş olduğum linktekinimi tavsiye edersiniz. Duruma göre hemen kitabı alıp yürüyüz önce biraz incelemek...
  17. GencSamet

Likya Yolu Hakkında Önerileriniz

Ynt: Likya Yolu Hakkında Önerileriniz Eylül ayının başlangıcı sizce nasıldır? Biz kısa mesafeleri adrasan olimpos arasını yürücez yine yolda sıkıntı olur mu?
  18. GencSamet

Park Sulaması Yüzünden Motorcular Ölmesin

Ynt: Park Sulaması Yüzünden Motorcular Ölmesin Bu durum belediyelerin ciddi anlamda ciddiyetsizliklerinden kaynaklanıyor. Her hangibir motorlu araç sahibi degilim ama basket oynamak için belediyenin yapmıs oldugu sahalara gidiyoruz. Sahanın hemen yanına bu sulama motoru koymuşlar ve sahanın...

19. GencSamet

Tırmanmak için ideal bir mekan

Ynt: Tırmanmak için ideal bir mekan feyzson bu bilgilendirme için çok teşekkürederim
  20. GencSamet

Tırmanmak için ideal bir mekan

Ynt: Tırmanmak için ideal bir mekan Ayriyeten kampçılık bölümündeki bir üyenin paylaşmış olduğu yazıyı faydalı gördüğüm için size aktarmak istiyorum. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79034.0

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR