Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kamp İçin Malzeme Kontrol Listesi
Liste için teşekkürler araçlı gezginler için güzel liste olmuş.
Tabi sabun, deterjan gibi kimyasal maddelerin akarsulara ve toprağa karışmamasına özen göstermek gerektiğini de unutmayalım.
Ynt: DİDİM , MARMARİS , DATÇA , FETHİYE kamp önerileri
Bende ilk başlarda internetten bakıyordum ama hem internetteki fiyatı hemde kargo vs eklenince normalin üstüne çıkıyor. Praktiker ve metro gibi yerlere gidip alacagınız ürünleri görme şansınıda elde edersiniz.
Evet bahsettigim çadırlar 3...
Ynt: Tercihiniz Hangisi Olurdu?
Markayı yanlış anlamda kullandım model demem gerekiyordu.
Açıkcası ben bu konularda pek bilgili değilim ama bilgili olan kişilerin bile her markanın modelini ve özelliklerini bilemeyeceğini düşünüyerek konuyu açan arkadaşa yardımcı olması açısından yazmıştım :)
Ynt: Tercihiniz Hangisi Olurdu?
Markalarını tam olarak belirtseydin ya da en azından basitçe özelliklerini ona göre bilgili kişiler size daha rahat ve doğru yardımda bulunabilirler.
Biraz emrivaki bir başlık olmuş ama... Senin istedigin fiyat aralıgında boralarda var.
indirimde olan bir tanesi
http://www.hepsiburada.com/Liste/bora-m-311-lynx-bicak/productDetails.aspx?productId=sporboram311&categoryId=19226&SKU=SPORBORAM311-G
Tamamı...
Ynt: Ateş Başında Isınmak için Kamp Yeleği
Fikir gerçekten çok güzel. Isı kaybı olur mu olmaz mı bilemiyorum fakat denemenizi ve sonucunu iletmenizi merakla bekliyorum.
Sizin fikrinizi, yorumları ve daha önce okuduklarımdan yola çıkarak sizin sisteminizin başarısız olması durumunda(umarım...
Kesinlikle çadırınızın kaliteli olması gerekiyor. Metro gibi marketlerden 50-60 liraya alacagınız çadırların sizi idare edecegini düşünmüorm.Bir üyemiz notlarında likya yolu üzerinde kamp yaparken aşırı dercede yagmur yagdıgından bahsediyordu.
Ynt: Kate Clow'un "Likya Yolu" Kitabının Türkçesi'ni Arıyorum?
Kitapların görmedigim için
Fethiye'den Antalya'ya Likya yolu kitabınımı alıyım(Garanti yayının)
Yoksa daha önce vermiş olduğum linktekinimi tavsiye edersiniz.
Duruma göre hemen kitabı alıp yürüyüz önce biraz incelemek...
Ynt: Likya Yolu Hakkında Önerileriniz
Eylül ayının başlangıcı sizce nasıldır? Biz kısa mesafeleri adrasan olimpos arasını yürücez yine yolda sıkıntı olur mu?
Ynt: Park Sulaması Yüzünden Motorcular Ölmesin
Bu durum belediyelerin ciddi anlamda ciddiyetsizliklerinden kaynaklanıyor. Her hangibir motorlu araç sahibi degilim ama basket oynamak için belediyenin yapmıs oldugu sahalara gidiyoruz. Sahanın hemen yanına bu sulama motoru koymuşlar ve sahanın...
Ynt: Tırmanmak için ideal bir mekan
Ayriyeten kampçılık bölümündeki bir üyenin paylaşmış olduğu yazıyı faydalı gördüğüm için size aktarmak istiyorum.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79034.0