Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Usta dediğimiz bazı kişilere ne olursa olsun karavan işini yaptıramazsınız üç gün üst üste manisa saniyine elektrikçiye gittim vede üstelik bazı karavancı arkadaşların vasıtası ile gittim yüzümüze bile bakmadılar. Burada tüm ustaları kastedmiyorum ama Allah kimseyi sanayiye düşürmesin
Gerçekten akü uzun süre kullanılmadığından dolayı kendiliğinden bitiyor benimde dün başıma geldi aküyü arım saat çalıştırdım fakat bu sabah yine çalışmadı bende söktüm akücü tanıdığa götürüp şarja bağlattım inşallah tam dolarsa kullanacağız üstelik fazla soğuk olmayan yerde manisada ikamet...
Haşmet Bey ben ve eşim gayet iyiyiz sizlerin de ve formdaki diğer dostlarında iyi olmasına çok sevindim. Kusura bakmayın geç cevap vermemin sebebi yurtdışında olduğumdan. Bu arada kendim 4 aşılı eşimde 2 aşılı olarak önlemini almaya çalıştık. hepinize sağlıklı mutlu günler dilerim. sevgi ve...
yeni yaptırdığım karavanda 12 v 140 lt çift kapılı buzdolabı var şubat ayından itibaren kullanıyorum gayet memnunum. Araçta ayrıca webastoda ve truma su ısıtıcısıda bulunuyor şu anda ıyı çalışıyorlar sizinde önerdiğiniz gibi kaliteli ve mümkünse orjinal malzeme kullanmak size tasarruf sağlar...
gerçekten çok güzel bir gezi olmuş. Anlatımınızda ayrı bir renk katmış. Şu anda bir solukta izledim ve çok faydalı bilgilere sahip oldum. pandemi den dolayı yurt dışına çıkamasakta çıktığımız andan itibaren bilgilerinizin bana yol gösterici olacağına eminim. çok teşekkür ederim.emeğinize sağlık.