Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1993 Pajero ?
selam abiniz deil kardeşiniz olarak tebrübemden deilde bildiğimi düşündüğümden cevap vermek istedim:) sıralı kaydırmalı deil sınırlı kaydırmalı kilittir (lsd) kasıntıda pek işe yaramaz ama çamur ve karde faydası tartışılmaz...
Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Orm.Kamplı Gezisi (20-21 Mart 2010)
Vardı Göktuğ abi bu bu etkinlikte tanımadığımz yeni ve hızlı yüzlerde vardı
Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Orm.Kamplı Gezisi (20-21 Mart 2010)
Ladik Off-Road Team olarak 7 adet 4x4 le katıldığımız etkinlik çok güzel geçti. Sorunsuz ve eksiksiz bir organizasyondu. Samoff ekibi ve Bülent abinin emeğine değdi. İlk gün 1 araçla katıldığımız körebe...
Ynt: 1993 Pajero ?
ilanını gördüm araç helezonlu ve elektirikli diff lock var 2.8 turoların çekişi iyi diye biliyorum ama 2.5 nasıldır bilemicem ben daha önce denk gelmedim böle pajeroya onun için fiyat konusunda yorum yapamıyacağım. araç kaç hp imiş?
Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Ormanları Kamplı Gezi Duyurusu (20-21 Mart 2010)
Evet Göktuğ abi gezi dahilinde gerçekten süper hazırlanmış bir parkurda yarış oldu.. sonuç ne mi cj lere geçilmedim:) 2. oldum. Geçen sene Fatsa şenliklerinden tanırsın Yakup abi o birinci oldu...
Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Ormanları Kamplı Gezi Duyurusu (20-21 Mart 2010)
göktuğ abi burayı yalandan kirletmenin anlamı yok amacın ne? Sen süpersin biz kötüyüz(.)
Göktuğ abi yeter artık yeter ya artık sen yazı yazınca içimden okumak deil gülmek gelio:)
beni şimdiden heyecan bastı. sabah 9 da vezirköprüdeyiz ekip olarak inş. Ladikte kar var kunduzda da vardır inşallah:)
Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?
bukadar keskin konuşmayın sitede bunda otomatik kullanıcısı var... içlerinde sıkı offroad yapanlarda... ilk aldığımızda bence alışamadım 3-5 gün ama inanın şimdi manueli kullanır gibi istediğim vitesi istediğim an yakalıyorum... yeterki alışın...
Ynt: 1990 2.6 Benzinli Pajero Aldım - Yardım ve Fikirleriniz
jantın offseti ve kalınlığı önemli ama 32 inç sürtmeden takarsınız sanırım ön torsiyon millerini sonuna kadar gerdikten sonra buda ciddi anlamda yükseklik kazandırır size... parça sıkıntısı çekmedik daha önce lada kullandık ladayı 3...
Ynt: 1990 2.6 Benzinli Pajero Aldım - Yardım ve Fikirleriniz
bence iç mekandan önce arka diff e lsd düşünün... bizim 90 pajero ya takmıştık çok etkili olmuştu çamurda karda...
Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?
ben ankette seçimimi düz die yapıp duz taraftarı yorum yapmıştım, ama iş v6 pajero aşkına düşüp otomatik i kabullenince iş deişti. Anladım ki otomatik o kadar korkulacak istediğimi yapmamı engellicek bir durum yokmuş.. Araç alınırken çok korkmuştum ama...
Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?
selam arabanın plakası da takıldı... mıtsubıshıden vazgeçmek yok :) 3. nesil aynı plaka ile yola devam işte iki emektar ve şimdiki canavarın fotoları...
Ynt: 1998 Model Pajero 3.5 3 Kapı Hakkında ?..
amann boşver göktuğ abi demedim say sana göre en iyi araba seninkinden başkası hiç bir zaman olmadı bundan sonrada olmaz... parça nie bekliceksin piyasada o kadar 3.5 war mekanik motor vs tüm parçaları zaten aynı deilmi?
Ynt: 1998 Model Pajero 3.5 3 Kapı Hakkında ?..
son noktadır ama neye göre orası tartışılır ama türkiye şartlarında cidden son noktadır ki kendini ulusal şampiyonada da kanıtlıyor sanırım. bizde dün itibari ile 3 kapı 3.5 v6 aldık araba canavar gibi yerinde durmuyor gaza basınca