Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?
Selam... 2. pajeroyuda sattık ama bu sefer adımı sildirmem.. :D cuma günü hemen geri geliyorum aranıza. mitsubishiden vazgeçmek yok inş 3. pajeroyla aranızda olucam arabanın adını siliyorum ama adım kalsın :)
Ynt: Sinop'ta Yapılan Off-Road Oyunlarından Kareler
tarık abi arabanın yanına geldim kasklarınız takılıydı merhaba demekten vazgeçtim :) inş bidaha sefere tanışırız... Parkurlar çok güzeldi gerçekten. Özellikle bülent abi çok yoruldu emeği büyük ona burdan teşekkür etmek lazım...
Ynt: Ladik Yaylalarında Yağmur Sonrası Offroad Partisi (30 Ekim 2009)
traktör desen kadar etkili olmaz sanırım o lastikler tabi mt lere göre iyi olacağı kesin
silverler satilali cok oldu bi takim marshall aldk bi takmda traktor desen war diger jantlarda marshall lar beni sasirtti camurda yurumz saniodum ama vitarayi cekecek kadar tutundular ama cimende performans sifir yas cimende...
40 a yakın video koyup ta bu kadar az yorum yapılması değişik geldi bana, gezenbilire ilk üye olduğum zamanlardaki ilgi kalmadı sanki...
abi alçaltma kiti arazide kötüde caddede acayip yanlıyo ersin abinin vitara başka acayip gazlıyo diğerlerine göre. O kaçıncı arka tampon çok merak ediyorum ;D ;D
heryeri hatırlaman zor abi son karanlıktaki kısım farklı bi yer sen hiç gitmedin ;D ;D heryerden geçerdin ama ;)
videoları aynı şekilde yükledim ama bir yerden sonrasında fotoğraf şeklinde çıkıyo oynatıcılı çıkmıyo düzeltilebilirse modaratörlerden rica ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum