Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Eylül Ayı Likya Yolu
merhaba oğuzhan;
şimdiden başarılar ve bol şans dilerim..
likya yolunun fethiye-kaş etabını 2012 ve 2015(23 nisan-1 mayıs) de olmak üzere iki kez yürüdüm.söylemeliyim ki;likya yoludan kesinlikle korkma ve yürü.likya yolu sürprizlerle dolu harika bir rota.kamp atarak ta...
Ynt: Kaş - Gelidonya Feneri Arası Likya Yolu Su Kaynakları
erhan bey iyi akşamlar;
perşembe yürümeye başlayacağım.dönüşte ayrıntılı bilgi vermeyi daha doğru buluyorum.bu kış havalar çok yağışlı geçtiği için çeşmelerin hepsi aktiftir diye düşünüyorum.hatta yıllardır akmayan çeşmelerin bile az da...
Ynt: Kaş - Gelidonya Feneri Arası Likya Yolu Su Kaynakları
temmuz-ağustos aylarını yeniden düşünmenizi tavsiye ederim.en sıcak ve çok sıcak zamanlar
selamlar,iyi gezmeler
Ynt: Antalya - Kalkan'da Arabayı Bırakacak Yer
kalkan otogarının otoparkı en güvenli ve kullanışlı yer.tekrar dönüşte de geldiğiniz minibüs ile otogar da iner;yolunuza devam edersiniz.karayoluna da çok yakın.
iyi gezmeler
Ynt: Mayıs Likya Yolu
bizim rotamız fethiye-kaş istikametli olacak.karşılaşma şansımız yok gibi görünüyor.size de tüm yürüyüşcülere de başarılar dilerim.:)
teşekkür ederim.sezonun başlaması nedeniyle bölgede konaklamak isteyenleri de,arabası olanları da size yönlendirebilirim.
hayırlı işler :)
Ynt: Likya Yolun'da Tongaya Gelmek
tecrübeme dayanarak söylemeliyim ki;bölge insanı çok misafirperver..konaklayacağınız yerlerde daha önce yürüyenlerin referans olduğu kişilerin evlerinde ya da pansiyonlarında kalırsanız;bence sorun yaşamazsınız..
çantanızı ne kadar hafifletirseniz o kadar...
Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı
sevgili fatih;
pansiyonların hepsinin bahçelerinde kamp atma şansın var.hem de 30-35 tl gibi bir ücret ödeyecek ve de akşam yemeği ile sabah kahvaltısı da alacaksın..
ayrıca ilk kez böyle bir yolculuğa çıkacaksan;pansiyonlarda konaklamanı şiddetle tavsiye ederim :)
Merhabalar;
likya yolunu 2012 de fethiyeden başlayarak kaş a dek yürüdüm.
bu yıl 23 nisanda yine yürüyeceğim ve 3 mayıs ta bitireceğim.yürümek isteyen arkadaşlar için hatırlatmak isterim ki en doğru zaman 23 nisan 3 mayıs arası.yağmurun hemen hemen hiç yağmadığı ya da çok...
fethiye den başlayacağım..sabah likya yolu başlangıç noktasından hareket 08:00..:)kamp atarak değil pansiyonlarda konaklayarak yürüyeceğim..
Merhabalar;
likya yolunu 2012 de fethiyeden başlayarak kaş a dek yürüdüm.
bu yıl 23 nisanda yine yürüyeceğim ve 3 mayıs ta bitireceğim.yürümek isteyen arkadaşlar için hatırlatmak isterim ki en doğru zaman 23 nisan 3 mayıs arası.yağmurun hemen hemen hiç yağmadığı ya...