Arama sonuçlarınız

1. DEMİRAL

Nıssan Patrol Dizel Yeniden Offroad'a Ve Dağlara Merhaba

Eksantrik ve ya zamanlama zinciri her ikiside aynı işlemi yapıyor grank , eksantrik ve yakıt pompasını çeviren zincir

2. DEMİRAL

Kuleden Yükseltme Hakkında Yardım

Teşekkürler ve asıl sorun Amortisörlerde yapılan ilavede aracın kapalı halinde vuruntu olacağı kesindir
  3. DEMİRAL

Om 602 ve Om 603 kendi sınıfında gayet mükemmel bir seçenek ama asıl mesele güç olarak Patrol e az gelir diye düşünüyorum ! OM 606 torbo bu konuda çok daha mükemmel ama ana maliyette önemli bir husus tabii ki diyelim her şeye rağmen bulduk ve uyguladık bana...

4. DEMİRAL

barb_alone son açıklaman gayet mantıklı ve yerinde Bizim için 1. ve kesin olması gereken mekanik araçlar tabii ki tercih meselesi ama ben offroad ve ya uzun soluklu geziler için benzinli araçları bile tercih etmiyorum en küçük sigorta atsa bile işi bilmeyen için olayın...
  5. DEMİRAL

Nerede acaba Ben çok aradım bulamadım ! Ben OM 606 aradım bildiğin yer varmı

6. DEMİRAL

Az para çok güç Cummins ! Çok para çok güç Mercedes :)

7. DEMİRAL

300 Tdi Madman Ems

Montaj aslında çok basit desem yeridir Yağ müşirleri genelde iki modeldir ki resimde gördüğüm kadar setin içindeki ince diş buda genelde defender , nissan , toyota vs de en çok bulunan türde hararet müşürü uymadığı taktirde tornada T yaparak uygun diş çekilerek...
  8. DEMİRAL

300 Tdi Madman Ems

Hayırlı olsun temin edemediğim için mekanik olarak 3 ayrı gösterge ile benzeri bir sistem yaptım gayet olumlu sonuç aldım bu işin asıl amacı aracın koruma altında olması ve arıza anında erken müdahale edilmesi yada herhangi bir aksilikte çabuk haberdar olmamız...
  9. DEMİRAL

Defender Ilave Dingil

Şimdiden proğramını ayarla havalar ısındığında beklerim yakında tüm sistem tamamlanacak Körükler için kalıplar yapılıyor diğer malzemeler zaten hazır

10. DEMİRAL

Defender + Cummins Motor Uygulamasi

Patrolde şanzuman ve arazi şanzumanı akuple ! arada Amerikanlar gibi ara şaft yok ve bizim as 600 den büyük ana şanzuman var
  11. DEMİRAL

Araba konusu sizin seçiminiz motor konusuna gelince Cummins ten şaşma bence Rusyada bile parçası var

12. DEMİRAL

Defender Ilave Dingil

Tabii ki Unimog dizelde zaten kopresör var ve alan olarak en uygun araçlardan biri UNİMOG büüyük abiye çok ayıp olur konu dışı bırakırsak :)
  13. DEMİRAL

Uzun yıllardır sanayideyim ve benim mesleğim yedek parça ve 1970 lerden beri de BMC yedek parça bayiiliği yaptım Cummins le ilk tanışmamız iş makinalarından ve malum devamında bmc kamyonlar ve özellikle son 5 yıldır ağırlıklı olarak iş makinaları üzerindeki cummins...
  14. DEMİRAL

Nissan Patro'un handikapları nelerdir özellikle öğrenmek isterim açıklarsanız çok iyi olacak teşekkürler

15. DEMİRAL

Nissan Patol bu sıralamada olması gereken bir araç Türkiyede sayı olarak az olması dezavantaj malum sitede 18/ 20 adetten yukarı pek çıktığı yok bazılarıda yanlış seçim sonucu Patrol başlığında ekli Japon olarak Toyota da çok iyi ve model seçeneği fazla ve rakam...
  16. DEMİRAL

Lt95 Şanzıman

Evet 4 ileri ama vites aralığı farklı dolayısı ile 5 ileri kadar hatta daha fazla performanslı olacağını düşünüyorum Dodge D/S 100 ve Cj 5 jeeplerde 3 ileri şanzuman var ama uzun süre resmi dairelerde ve inşaat sektöründe uzun süre hizmet verdi
  17. DEMİRAL

110 Hp cummins motora bir çok işlem mümkün tabiri caiz ise lego gibi oynayabilirsiniz Doğru seçim doğru işlemle 140 / 150 hp elde etmek mümkündür yanıltmamak adına şimdilik değişmesi gereken parçalar hakkında bilgi vermek istemiyorum ! Çünki önce planladığım ve uzun...

18. DEMİRAL

Defender Ilave Dingil

Üzgünüm sitenin yeni formatına alışamadım ! Bahsettiğin sistemleri defalarca inceledim ve bir çok firma ile yazıştım ama Özellikle yurt dışından getirmek hem sorun hemde pahalı benim amacım ise Türkiye'de bulunan ve daha ucuz ve sistem olarak daha farklı ve daha...
  19. DEMİRAL

Defender Ilave Dingil

Ben bütün arazi araçlarına ve orta ticari araçlara ve Karavanlara tam ve detaylı bir sistem için çalışıyorum ve Körükler Bursada imalata başlandı bile yakında nette ilanları çıkacak

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri