Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 24 Kasım 2007 Soğucak Gezisi
Ben bu sayfanın yer değiştirdiğini yeni farkettim ç
Ahmet bey epey yakışıklı çıkmışım.Işığı çok iyi ayarlamışsınız fidan gibi çıkmışız.
En azından gören böyle sanacak :)
Değerli Defender sahipleri aşağıdaki linklerde DEFENDER110 (2,5 lt Benzin ve Düz Dizel) aracına ait 3 adet El kitabı göreceksiniz.
Hepsi de Türkçe olan bu kitapların açıklamaları aşağıdaki gibidir:
1-Defender yedek parça Katalogu:
Bu kitapta araca ait tüm parçaların kodlamanın nasıl...
Ynt: Arjantin Steak
Yahu sabah sabah Feliz dostumun gönderdiği linke bir bakayım dedim karnım tok olmasına rağmen yutkunmaktan canım çıktı. Arjantin bifteğinin ününü Bistecca Fiorentina (Italyan-Floransa Bifteği) yerken yapılan muhabbetlerde duymuştum ama bu bambaşka bir olay görünüşe...
Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)
Ya şu karlar yaza kadar erimeden bol bol yağıp biraz kalınlaşsa da yazın susuz kalmasak :-\
Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)
Ahmet bey ay ne güzel çıkmış
bir de tripod olsaymış N.Armstrong'un bayrağı bile belli olacakmış :)
Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım
Murat bey haklısın ,
bu arada yardım miktarı ön gördüğümüzden büyük olursa başka yörelere de bakarız görüldüğü kadarıyla gidecek yer arıyan maceracı ruhlu yardımsever insanlarla dolu bu site :)
Dostum dünya öyle bir hale geldi ki orada konaklama için düşünülecek daha ciddi oluşumlar işi daha farklı boyutlara taşır iş içinden çıkılmaz hale gelir yapmak istediğimizi de yapamayız diye korkarım.
Bence en makul uygulama daha önce karar verilen...
dostum sizce hangisi uygunsa onu alalım derim
benim oğlanın tavsiyesi dediğiniz "betadin" içeren tipmiş
sizce de uygundur umarım.
slm
Ahmet bey merhabalar,siparişini verdim en azından acil sağlık müdahale seti 20 takım yanımıza alacağım.
İçinde büyükler ve küçükler için ayrı ayrı ağrı kesici ateş düşürücü, yaralanmalara karşı sargı bezi, pamuk, tentürdiyot vs başka eklenmesinde yarar...
Ynt: Japon Akça ve Ginko Biloba Fidanlarını Nereden Bulabilirim?
İlginize teşekkür ederim.
bu hafta sonu birkaç fidanlık var onları dolaşacağım.
Gerçekten güzel ağaçlar.
Sevgili Birden (transporter),
geçen hafta orada konuştuğumuz göçer insanlar, Kartepe'ye Suadiye tarafından çıkan yolda da kışı geçirmeye çalışan Adana veya güney menşeli göçerlerin bulunduğunu söylemişlerdi. Hatta oradaki bekçilik yapan delikanlı...
Ağaçların isimlerini verdiğin için teşekkürler dostum.
japon akça ve ginko biloba ağaçlarını bahceme ekmem gerek nereden elde edilebilir acaba bölgemde araştırmaya yarın başlayacağım zira tam da ekim zamanı.
selamlar
Herkese selam,
Benim önerilerim 1-yiyecek konusunda 2-çadır konusunda
1-Düşünülen dayanıklı erzağa ek olarak ;
Önümüzdeki bayramda çoğumuz kurban kesecek.İtiraf edeyimki ben eşim ve akrabalarım her kurban bayramında olduğu gibi bu bayramda dünya et elde...
Ynt: 225/70/16R Yerine 245/70/16R
Gültekin bey bu bölümü yeni okudum ve görünüşünü gerçekten bende merak ettim.
İmkan varsa bir resmini ekleseniz.
Selamlar.