Genel olarak bahsedersek olursak lastiğin tabanının büyümesinin en büyük dezavantjlarından biri büyüyen çaptan dolayı ön takım ve şanzımana binen yükün artmasıdır. Lastik tabanı veya çapı taban büyüdükçe, motor orjinale kıyasla daha fazla zorlanır. Bu da yakıt tüketimini artırır. Bunun dışında taban genişliğinin artması aracın yere basma kabiliyetini direkt etkiler, kuru havada iyi performans vermesine rağmen yağışlı havada tutuş azalabilir. Tabi fren mesafeleri de buna göre değişecektir. Keza tabanın daha ince olması demek yağışlı ve kaygan zeminde avantajdır. Ben de sizin gibi lastik tabanını büyütmeyi düşünüyordum, şu an kullandığım 255/65/16 Continental CrossContactLX lastiklerin tabanını 265'e getirmeyi düşündüm. Dodiksiz olarak boşluk yeterli seviyedeydi ama bahsettiğim durumlar yüzünden vazgeçtim. Tabi lastiği hangi koşullar için kullandığınız da önemli. Benim için öncelikli olan uzun yol sürüşleri, yani asfalt. Dolayısıyla bu tip bir değişiklik lastiği kullanacağınız amaca göre de değişir.
Bu arada alttan geliyor dediğiniz tıkır tıkır sesi sanki bir metalin metale çarpıp tınlaması gibi bir ses miydi?