Arama sonuçlarınız

1. ncmsrn

Skyjacker Hydro 7000 amartisörler

Ynt: Skyjacker Hydro 7000 amartisörler rıza bey mrb. 3 ad. olan 7055s modelinin 2 adedini almak istiyorum. Fiyat olarak ne yapabilirsiniz

2. ncmsrn

IVECO ECODAILY 4x4

Ynt: IVECO ECODAILY 4x4 Araç sanırım satışa sunulmuş. Fiyat listelerine konulmuş.
  3. ncmsrn

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Bende imzaladım. Ayrıca tepki için Başbakanlık iletişim merkezi BİMER de şikayet bölümü var. Buradanda vatandaş olarak konu hakkındaki şikayetimizi dile getirelim. çok sayıda şikayet belki işe yarar Bimer - Başvuru yap - dilekçe hakkı - şikayet

4. ncmsrn

v8 3.5 rrc

Ynt: v8 3.5 rrc aradan uzun zaman geçmiş fakat satış bilgisine ulaşamadım. Motor hala duruyorsa durumu hakkında bilgi rica ediyorum. Fiyat ?
  5. ncmsrn

Satılık LANDROVER V8 MOTOR

Ynt: Satılık LANDROVER V8 MOTOR takip edelim. lazım olabilir

6. ncmsrn

Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi.

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi. Nurullah bey mrb. Hilux umun sol ön çamurluk ve soför kapısı bitimine kadar gelecek şekilde aşağıdaki gibi bir çalışma düşünüyorum. Resmin çok net olması sağlanabilirmi Danger authorized vsvsvsv tabelası biraz daha belirgin...

7. ncmsrn

K2 Belgesinde Son Durum Hakkında

Ynt: K2 Belgesinde Son Durum Hakkında teşekkürler.
  8. ncmsrn

samurai şanzıman

2002 model 1,9 dizel samurailerin şanzımanı ile diğer samurailerin şanzımanı aynımıdır. Aynı değilse farklar nelerdir.? Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Ayrıca dizel samurai için şanzıman nereden bulabilirim. Fiyat ? Yardımlar için teşekkürler.
  9. ncmsrn

Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir)

Ynt: Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir) ömer bey mrb. Herşey nasip işi. Benim 130 def in satışıda öyle oldu. İnişler çıkışlar dizeldi benzinliydi derken nasibi geldi aldı. Sizinkide sizi bulacaktır. İstediğim fiyatın cok aqzcık altına bu camiadan bir arkdaşa verdik...

10. ncmsrn

Gezenbilir Sticker İstiyorum

Ynt: Gezenbilir Sticker larını nereden temin edeceğiz ??? Bizde bekliyoruz ama nafile. Sanırım herkes başının çaresine bakacak. Bir reklamı bulunacak ona yaptırılacak.

11. ncmsrn

Satılık 1993 Defender 130 HCPU

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU Nakit 17,000 tl
  12. ncmsrn

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU Araç camiamızdan bir arkadaşa satılmıştır. Suan itibari ile Oto mekanik Hüseyin Usta ya doğru yola çıktı. V8 olarak kullanılacak. Edelbrock manifold, 500 cfm karbüratör takılacak. mekanik bakımları yapılacak. Yeni sahibine hayırlı uğurlu olur inşaallah.

13. ncmsrn

Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri Benim burada görüştüğüm kendi arkadaşım makina mühendisi 260tl talep etti. TSE den alınacak olan tadilat bildirim formu dahil. Ankara ve İst görüştüğüm firmalar ise 460 - 600 tl arası talep ettiler.
  14. ncmsrn

Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri Yavuz bey merhaba. Otokar ücreti konusunda bilgim yok. Ben Otokar da çalışan bir arkadaşımın aracılığı ile hatıra binaen edindim. Ürün geliştirme ar-ge müdürü imzalı aracımın şasi numarası ve adım yazılı olarak evrakları temin ettim.
  15. ncmsrn

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU Yarın kamp için Bolu ya gelecekseniz araca da bakabilirsiniz. Çağrı iyi biliyor aracı. Alıp karavan çevirirseniz bu tip kamplarda mükemmel olur. webasto da hazır zaten. Bu camiadan taliplilere malum siteden farklı fiyattır elbette. Azıcık da öğrenci indirimi...

16. ncmsrn

Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67433.0 Malum site ilan no 72540023
  17. ncmsrn

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Uğur bey mrb. Projeniz ve anlatımınız için tebrik ediyorum. Ustalarınızıda tabiki. Sonuç mükemmel olacak. Yazın yapmayı planladığım karadeniz turunda tanışmak nasip olur inşallah.
  18. ncmsrn

Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]

Ynt: Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012] Suan Bolu şehir merkezine 7 km uzaklıktaki işyerimdeki durum :-\ Kar kalınlığı 60 cm. Dağlarda ????? İşyerinin otoparkında benden başkası yok ;D

19. ncmsrn

CNG DÖNÜŞÜMÜ

Araçlarımızda kullanılan LPG yerini yavaş yavaş CNG ye bırakıyor ( sıkıştırılmış doğal gaz ) Bulunduğum ilde de belediye CNG ile çalışan 15 ad yeni araç satın aldı. CNG istasyonu kuruluyor ve yakında hizmete girecek. Kıyaslama açısından ; CNG kiti komple montaj - dönüşüm maliyeti, yakıt...
  20. ncmsrn

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU Ö.M. ile fiyat teklif eden sonra ses soluk çıkmayan; Konudan TAKİP eden; etmeyen; haberi olan olmayan herkes için G U N C E L

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri