Arama sonuçlarınız

1. S

Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Ardından motor bağlantıları sökülüp motor da vinçle kaldırıldı

2. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Biraz geç oldu ama debriyaj balatası değişimi ile ilgili fotoları ekliyorum: Önce vinç ile kupayı kaldırdık
  3. S

satilik 5.5" grand cherokee yükseltme kiti ve 33 jant lastik

Ynt: satilik 5.5" grand cherokee yükseltme kiti ve 33 jant lastik Harika bir fırsat, fiyat da bence gayet uygun. Açıkcası 2 sene önce olsaydı bende zj aracım için yaptırırdım. 2 sene önce aracımı modifiye etmeyi kafaya koymuştum ve baya bir araştırma yapmıştım. En son Amerikadan...

4. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Bu arada Antalya'da Unimog ile ilgili sorunları olan ve iyi bir usta arayanlar için Şeref ustanın telefonunu veriyorum: Şeref Özden Tel: 0505 524 49 05
  5. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Bu arada Unimog'a 1 yıldır bindikten sonra daha önce bahsettiğim debriyaj kaçırma sorununa artık bir çare bulayım istedim ve geçen hafta sonu ustam Şeref Özden ile birlikte işe koyulduk. Kupa indi, motor indi, debriyaj baskı balata söküldü ve 2 süprizle...

6. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Teşekkürler.

7. S

Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım?

Ynt: Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım? Engin Bey hayırlı olsun. Bu aralar gezenbilire pek giremiyorum bu nedenle gelismeleri gecikmeli olarak takip edebiliyorum. Aldığınız unimog 421'i bir ara ben de takip etmiştim, sonra 406 çıktı karşıma kısmet onu aldım. Aracı toplamak biraz zahmetli iş...
  8. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Çok teşekkürler. Kullandıkça benim de hayranlığım bu canavara daha da artıyor. Bu kadar komforsuz ve rahatsız bir aracın verdiği zevk ve neden olduğu bağımlılık şaşırtıcı gercekten....:)
  9. S

Unimog 403-406-413-416 Serileri Orijinal Tamir Kitabı

Ynt: Unimog 403-406-413-416 Serileri Orijinal Tamir Kitabı Umut Bey kitapları bugun ptt kargoya teslim ettim. Kolay gelsin. Serdar Timur

10. S

Unimog 403-406-413-416 Serileri Orijinal Tamir Kitabı

Ynt: Unimog 403-406-413-416 Serileri Orijinal Tamir Kitabı Sefa Hocam tekrar cok teşekkürler. Bu kitaplar hazine değerinde gerçekten. Dün kitapları biraz inceleme fırsatı buldum. İnanın bir tamirhanem olsa mevcut bilgilerle unimogun motorunu, şanzımanı söküp takasım geldi....:) Kitapları bugün...

11. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Konuya ilk giriste belirtmistim zaten, araci 12000 TL'ye aldim ve yaklasik 12000 TL daha masraf ettim, bunun içinde noter satiş ücretinden, aracın Antalya'ya nakliyatına, motor pompa bakımından, boyasina, döşemeden, dış tentesine, far, ayna, cam...
  12. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Teşekkürler. Gerçekten de bu işler biraz sabır işiymiş. Ben kendimi sabırlı olarak bilirdim en fazla 1 ay sürer denilen iş 2-2.5 ayda bitince benim bile son haftalarda sabrım tükendi, üstüne bir de bazı ustaların umursamaz tavırları (Hepsi için...

13. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları İyi dilekleriniz için ve özellikle de nazar boncuğu için çok teşekkürler.
  14. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Sefa Bey çok teşekkürler.
  15. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Antalya'da yağmurlar biraz ara verirse tentesini çıkarır tenteliği de indiririm ve fotolarını eklerim. Saygılarımla, Serdar Timur

16. S

Opel Frontera Almayı Düşünüyorum

Ynt: Opel Frontera Almayı Düşünüyorum Merhaba, yaklaşık 2 yıl boyunca 1996 model opel frontera sport 2.0 kullandım. Deneyimlerimi paylaşmak isterim. Umarım Opel Fronteracı arkadaşlar bana kızmazlar, yazacaklarım sahip olduğum frontera ile ilgili deneyimlerimle ilgilidir, tüm fronteralar aynı...
  17. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Tentelik dediğiniz gibi aşağı doğru kapanıyor, üstteki 2 profil boruyu da söktükten sonra açık kamyonet gibi oluyor. Bira ara tenteyi söküp açık halinin fotolarini çekerim. Saygilarimla Serdar Timur
  18. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Teşekkürler

19. S

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...
  20. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Açıkcası ben Unimog aramaya başlamadan önce Antalya Sanayisinde usta aradım. Mercedes otobüs tamircileri ve birçok 4x4 araç tamircileri ile görüştüm çoğu Unimog gibi bir araca bulaşmak istemediklerini söylediler bazıları ise uçuk fiyatlardan bahsettiler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri