Ynt: satilik 5.5" grand cherokee yükseltme kiti ve 33 jant lastik
Harika bir fırsat, fiyat da bence gayet uygun. Açıkcası 2 sene önce olsaydı bende zj aracım için yaptırırdım. 2 sene önce aracımı modifiye etmeyi kafaya koymuştum ve baya bir araştırma yapmıştım. En son Amerikadan ironrockoffroad.com adresinden gerekli tüm malzemelerin siparişini vermeye karar vermiştim ancak gümrük ve vergi olayları nedeniyle vazgeçip kendime bir Unimog 406 aldım...
Yalnız bir kaç sorum olacak. Sahibinden.com daki ilanınızda 2 inçlik getten bahsetmişsiniz. Bu get nerede kullanılıyor?
5,5 inchlik bir yükseltme için sadece helezonların, ön arka kollar ve viraj denge kollarıının değiştirilmesi yeterli oluyor mu?
Benim bildiğim bunlarla birlikte, şaft açısının ve boyunun düzenlenebilmesi için ya şanzıman alçaltılacak(Transfer Case Drop Kit ile) yada "Slip Yoke Eliminator and Driveshaft Kit" ile yeniden düzenlenecek. Viraj denge çubukları ile birlikte ön ve arka track bar denilen kollar da değiştirilmeli. Yine yükseltmeye uygun pitman kolu kullanılmalı ve fren hortumları uzatılmalı.
Aracın 33 inchlik lastikleri taşıyabilmesi için diferansiyel ayna mahruti oranları küçültülmeli ve 93-95 arası zj'lerin sahip olduğu zayıf dana 30 ve dana 35 aksların bazı destek kitleri ile desteklenmesi gerekir (Amerikada bu akslar ya dana 40 ile yada ford explorer aksları ile değiştiriliyor). Yoksa zorlamalarda çok kolay aks kırabilir.
Tabi bir de direksiyon amortisörünün de daha güçlü bir amortisörle değiştirilmesi gerekir.
Saygılarımla, Serdar Timur