satilik 5.5" grand cherokee yükseltme kiti ve 33 jant lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan can yalcin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,193

can yalcin

2 liter is a drink size not an engine
Yer
tarsus
kendi imalatimiz olan yükseltme kitini ve jant lastik satiliktir.6" teraflex yaylar.Önde 4 kol arkada 2 kol.jks ön linkler.warn black diamond özel amortisör.33" lastik direk bu kitle takilabilir.Ona göre özel ayarlanmistir.4 adet procomp 15-10 jant bir adet 15-10 sac jant.4 adet kl71 33-12.5 lastik ve bir adet 33-12.5 maxxis mudzilla lastik.
4500 tl.tel:0533 938 0002
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-93-98-grand-cherokee-zj-5-5-yukseltme-kiti-38612770/detay

Etiketler
Ynt: satilik 5.5" grand cherokee yükseltme kiti ve 33 jant lastik

ayri ayri alinmak istenirse 2500 tl kite.2250 tl de jant lastik fiyatidir.iyi günler

İyi satışlar can..

Gözlerinden öpüyorum Cancım....

Harika bir fırsat, fiyat da bence gayet uygun. Açıkcası 2 sene önce olsaydı bende zj aracım için yaptırırdım. 2 sene önce aracımı modifiye etmeyi kafaya koymuştum ve baya bir araştırma yapmıştım. En son Amerikadan ironrockoffroad.com adresinden gerekli tüm malzemelerin siparişini vermeye karar vermiştim ancak gümrük ve vergi olayları nedeniyle vazgeçip kendime bir Unimog 406 aldım...:smiley:

Yalnız bir kaç sorum olacak. Sahibinden.com daki ilanınızda 2 inçlik getten bahsetmişsiniz. Bu get nerede kullanılıyor?

5,5 inchlik bir yükseltme için sadece helezonların, ön arka kollar ve viraj denge kollarıının değiştirilmesi yeterli oluyor mu?

Benim bildiğim bunlarla birlikte, şaft açısının ve boyunun düzenlenebilmesi için ya şanzıman alçaltılacak(Transfer Case Drop Kit ile) yada "Slip Yoke Eliminator and Driveshaft Kit" ile yeniden düzenlenecek. Viraj denge çubukları ile birlikte ön ve arka track bar denilen kollar da değiştirilmeli. Yine yükseltmeye uygun pitman kolu kullanılmalı ve fren hortumları uzatılmalı.
Aracın 33 inchlik lastikleri taşıyabilmesi için diferansiyel ayna mahruti oranları küçültülmeli ve 93-95 arası zj'lerin sahip olduğu zayıf dana 30 ve dana 35 aksların bazı destek kitleri ile desteklenmesi gerekir (Amerikada bu akslar ya dana 40 ile yada ford explorer aksları ile değiştiriliyor). Yoksa zorlamalarda çok kolay aks kırabilir.
Tabi bir de direksiyon amortisörünün de daha güçlü bir amortisörle değiştirilmesi gerekir.
Saygılarımla, Serdar Timur

Serdar bey benim vermedigim bilgilerinizden dolayi tesekkurederim.jks on viraj kollari ayarlanabilir 7" kittede aynisi veriliyor.pitman arm mecburen degistirilmesi gerekiyordu ona gore daha buyugu takildi.saft acilari dediginiz gibi onemli cv joint iptal edilmesi lazim.300 tl lil bir islemle mafsalli sisteme gecilmesi gerekli.arka viraj kolunu ben iptal ettim.ayna mahruti orani degistirilirse dediginiz gibi iyi olur ama beni idare ediyor bir sorununu gormedim.akslar 33 lastigi rahat ceviriyor.bizim on diff saglam 35 lastigide rahat cevirir.sorun cikarmaz.aracin asfallttaki kalkisi sadece biraz dustu.eskiden 530 la kaldiriyordum simdi 528 le:smiley:.cok guc kaybi olmadi anlicaginiz.alacak kisi iyi bir ustaya bi kiti taktirirsa iyi olur.saft acisini arazinin assagi indirilmesini bide kamber kaster acisini iyi ayarlarsa asfaltaki gidiside cok duzgun olur.ben maslakta atilla ozele yaptirdim cok memnunum virajlarada suratli gidebiliyorum.getleride biraz daha yukselsin diye taktim.yaylar yoksa 6 ".demir tanponlar agir oldugundan cok az dusme oldu ondan taktirdim.7" long arm kit siparisi verdim ondan satiyorum.yoksa kittimden cok memnunum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR