Arama sonuçlarınız

1. S

Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Ardından sökülen elektrik parçaları, farlar ve sinyaller takıldı. Ön arka park lambaları, arka stop lambaları,ve kupa üstündeki küçük lambalar için led ampül kullanıldı, arkaya geri vites için ek lamba takıldı, kupa içine ses sitemi ve goldmaster dvd...

2. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Bu arada kasa işi devam ediyordu.
  3. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Kupa macunlandı ve boyandı, tüm şase siyaha boyandı.

4. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Bu arada arka kasa tabanı ahşaptı ve yer yer çürümüştü, bu nedenle komple söktürüp saç yaptırdım.
  5. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Macun işleri:

6. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Teşekkürler,

7. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Yavru şanzıman-kumlanmış hali
  8. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Kumlama gerçekten çok etkili bir işlem bizim Rusty tüm paslarından arındı.
  9. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Ardından tüm kaporta, kasa, şase, jantlar, vinç ve parçaları kumlamaya verildi. (Bu arada yağ değişimi öncesinde yavru şanzıman monte edilip denendi).

10. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Ardından yürüyen aksam, fren sistemleri elden geçirildi, fren balataları yenileri ile değiştirldi, plastik olan fern hortumları yenilendi, fren merkezleri contaları değiştirlip bakımları yapıldı, aracın yağ filtreleri, motor yağları, şanzıman yağı...

11. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Motordaki tekleme problemi subap ve üst kapak tamirine, kompresyon kaybının düzeltilmesine rağmen devam edince sorununpompadan olduğu anlaşıldı, biraz uğraştıktan sonra sorun çözüldü ve motor düzenli bir şekilde çalışmaya başladı. Bu arada Ankara Erdem...
  12. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Rusty adını hakedecek şekilde paslı olan Unimogun motorunda çalışırken tekleme vardı. İlk iş motor ve pompa ayarları yapıldı. Debriyaj'a basıldığında hidrolik kaçıırıyordu, tamir conta takımları ile düzeltildi. Motorda subaplar kaçırıyor dediler, üst kapak...

13. S

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Üstteki fotolar Engin Beyin sahibinden.com a verdiği fotolar. Unimog 406 trafikten çekme belgeliydi, bu nedenle Dalaman'da bulunan aracı kullanarak getiremedim. Fethiyeye sebze meyve taşıyan bir kamyon ayarladım ve aracı Antalya Sanayisine taşıttırdım.
  14. S

Sahip oldugum 1993 model jeep grand cherokee için modifikasyon planları yaparken anladım ki adam akıllı bir offroad aracı hazırlamak için baya bir masraf gerekecek ve aracım yine de istediğim kadar offroad uyumlu olamayacak. Sonra birden neden bir Unimog olmasın dedim. Zaten ezelinden beri...
  15. S

Cherokee Zj'nin Frenlerinden Memnun musunuz?

Ynt: Cherokee Zj'nin Frenlerinden Memnun musunuz? Açıkcası benim sahip olduğum 1993 zj de hoşuma gitmeyen en önemli problemlerden biri zayıf fren sistemi ve ara ara sinirlerimi bozan check engine lambası (Uzun zamandır yanmıyor aslında ancak zamanında cok kızdırıyordu beni :) ). Boylesine ağır...

16. S

ZJ İçin Hangi Lift Kit ?

Ynt: ZJ İçin Hangi Lift Kit ? Kerem Bey ben de sizin gibi, bendeki 93 zj yi yükseltip modifiye etmek için çok araştırma yaptım, gerçekten de dışarıdan sipariş etmek çok pahalı. Hem kargosu hem de sağolsun vergiler. 2500 dolarlık malzeme Türkiye'ye herşey dahil 4500 dolara geliyor, o da gümrükte...
  17. S

Unimog Arıyorum

Ynt: Unimog Arıyorum Merhaba, verdiginiz mail adresinden size bir turlu ulasamadim. Bahsettiginiz unimogla ilgileniyorum, bilgi verirseniz sevinirim. Saygilarimla, Serdar Timur. Tel: 0505 775 84 52
  18. S

ZJ İçin Hangi Lift Kit ?

Ynt: ZJ İçin Hangi Lift Kit ? Öncelikle seçmiş olduğunuz yükseltme kiti piyasadaki en iyi kit bence. Dikkat etmeniz gereken bu kitin amortisörsüz satıldığı ve amortisörleri ayrıca sipariş etmeniz gerektiğidir. Bu kitle birlikte kullanılabilecek en iyi lastik de yine sizin seçtiğiniz 33x10.5x15...

19. S

Unimog TR Kullanıcısı Kaç Kişi ?..

Ynt: Unimog TR Kullanıcısı Kaç Kişi ?.. Umarım yakında ben de aradığım Unimog'u bulur, adımı buraya yazabilirim. Araştırmam son sürat devam ediyor. Bu arada satılık temiz Unimoglar ile ilgili her türlü bilgiye çok sevinirim. Saygılarımla, Serdar Timur Tel: 0505 775 84 52
  20. S

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Hayırlı olsun Ergün Bey güzel olmuş. Anladığım kadarıyla port bagaj doğrudan aracın tavandaki orjinal taşıma barlarına monte edilmiş, tek başına bu 2 demir parçası sağlam olur mu diye merak ediyorum. Benim 1993 zj de bu taşıma barları biraz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR