Arama sonuçlarınız

1. S

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Ergün Bey lastiklerin takılı olmamasına inanın çok sevindim :) :) . Hiç yakışmamış diye fikrimi belirteyim istemiştim ancak yanlış anlaşılır diye çekindim. Saygılarımla, Serdar Timur

2. S

Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?..

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. 1997 sonrasında,1998-2002 modellerde, jeep firmasının araç sahiplerinin servis dışında kendi kendilerine araç hatalarını tespit etmelerini önlemek amacıyla bu self-diagnostik özelliklerini araçlardan kaldırdıkları söyleniyor ancak yine de bu...
  3. S

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Alfonse bey, gezenbilirde yazdıklarınızı her zaman ilgiliyle takip ediyor açıkcası kendi adıma sizi jeep konusunda bir bilirkişli olarak görüyorum. Eminim birçok arkadaşım da benim gibi düşünüyordur. Bu nedenle bu tarz sorunlara çok fazla üzülmenize...

4. S

Grand Cherokee (ZJ) Diferansiyel Koruma

Ynt: Grand Cherokee (ZJ) Diferansiyel Koruma Serkan Bey ben Antalya'dayım. Kargo iişi iyi olur. Serdar Timur
  5. S

Ynt: Grand Cherokee (ZJ) Diferansiyel Koruma Serkan Bey ben festivale ne yazik ki katılamayacağım. Saygılarımla Serdar Timur

6. S

Ynt: Grand Cherokee (ZJ) Diferansiyel Koruma Merhaba, ben de on dana 30 arka dana 35 için diff. koruması isterim. Bilgilerinize, Serdar Timur

7. S

ZJ İçin Hangi Lift Kit ?

Ynt: ZJ İçin Hangi Lift Kit ? Bahsettiğiniz ve kendinize yaptığınız gibi rubicon yaylar, amortisörler ve uzun kollar kullanılacaksa ben de talibim. Serdar Timur
  8. S

ZJ İçin Hangi Lift Kit ?

Ynt: ZJ İçin Hangi Lift Kit ? Ben Amerikadan 4.5 inchlik lift kit siparişi vermek üzereyim ancak Uğur Bey ve Cem Bey'in kendilerinin tasarlayıp imal ettikleri long arm lift kitlerini bizim için de üretmeyi ve satmayı düşünürlerse seve seve amerikadan vaz geçip bu ürünü sizlerden almayı çok...
  9. S

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Can Bey kodların Türkçesi: 13 Manifolt basıncında motor çalışıması ve durması esnasında fark oluşmuyor. MAP (Manifolt absolut basınç) sensörünü yada elektrik devrelerini kontrol edin. (No change in Manifold Absolute Pressure (MAP) between engine off...

10. S

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Saral bey lpg sıralı sistemse check engine yanmamalı bence sizde bir hata kodu açısından test edin aracı Hata kodları: Code Description 11 No crank reference signal detected during engine cranking. Intermittent loss of either camshaft or crankshaft...

11. S

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Hata kodları: 13 No difference recognized between the engine MAP reading and the barometric (atmosphere) pressure reading from start-up. 34 An open or shorted condition detected in the Speed Control vacuum or vent solenoid circuits. Speed control...
  12. S

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Siz bu yöntemle kodu bulup bana bildirin ben size karşılığını bulmaya çalışırım. Saygılarımla, Serdar Timur

13. S

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Can bey aküyü sökmeden önce aracın hangi hata kodunu verdiğini tespit edin. Benim 1993 zj de uyguladığım yöntem sizde de işe yarar mı bilmem ama bir deneyin: * Kontak anahtarını off konumundan on konumuna alma işlemini 5 sn içinde 5 defa tekrarlayın...
  14. S

Yükseltme Kitleri Cherokee Grand Cherokee

Ynt: Yükseltme Kitleri Cherokee Grand Cherokee Bu dediğniz kitler body lift kitleri mi yoksa helezon ve amortisörlerin değiştiği lift kitlerden mi? Kitlerin özellikleri ve markası hakkında varsa fotolar ile birlikte bilgi eklerseniz sevinirim. Serdar Timur
  15. S

ZJ Snorkel Uygulamsı

Ynt: ZJ Snorkel Uygulamsı Ateş Bey bence harika olmuş hayırlı olsun. Maliyeti konusunda da bilgi verebilirmisiniz? Saygılarımla, Serdar Timur

16. S

Jeep Cherokee Bagaj Perdesi

Ynt: Jeep Cherokee Bagaj Perdesi Abdullah bey bu dediğiniz benim de sık sık başıma gelir, çözümü çok basit. Perdeyi yerinden çıkarın, yay boşaldığı için herhangi bir direnç göstermeyen mekanizma ile perdeyi sarın. Tamamen sarıldıktan sonra, perde çubuğunun bir ucunu yere dayayıp dik pozisyona...
  17. S

Jeep Zj Yükseltmelerinde Önerilen Süspansiyon, Modifiye ve Lastik Ebatları

Ynt: Jeep Zj Yükseltmelerinde Önerilen Süspansiyon, Modifiye ve Lastik Ebatları Açıkcası bu tabloyu hangi siteden bulduğumu hatırlamıyorum. Uzun süredir internette konuyla ilgili baya bir geziniyorum bu tabloyu da bilgisayara kaydetmiştim. Serdar
  18. S

Jeep Zj Yükseltmelerinde Önerilen Süspansiyon, Modifiye ve Lastik Ebatları

Merhaba, 93 model zj için uzun süredir yükseltme planları yapıyorum. Bu konuda internette araştırma yaparken aşağıda eklediğim tabloyu buldum. Aracını yükseltmeyi düşünen herkesin işine yarar mutlaka. Çeşitli yükseltmelerde, araçta yapılması gereken modifikasyonlar ve uygun lastik ebatları...

19. S

94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz Cevap biraz gecikti kusura bakmayın. Servis aracın bilgilerine ulaşamadı. Gerekçe olarak 1993 model 10 yılın üzerinde bir araç olduğundan bilgilerini İstanbul'dan getirteceğiz dediler ama ne yazık ki o da...
  20. S

94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz Merhabalar, aynı sorun benim de başım gelmişti. 1993 model grand cherokee'mi 1999 da almıştım ve nerdeyse 10 yıl boyunca sorunsuz araç muayenesini yaptırmıştım. 2008 de lpg taktırdım ve işlem sonrası yapılan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR